riteņbr želeja

Aizsāka leena 

leena
riteņbr želeja
19.04.2011 10:26
Taisos braukt 3 dienu velobraucienā. neesmu nek;āda liela braucēja vai sportiste, tāpēc baidos. Kolēģe teica, ka iedos kaut kādu želeju, ko lieto riteņbraucēji sacensībās, ja uznāk besis. Vai varu droši to lietot?
poh
Re: riteņbr želeja
19.04.2011 18:16
ja neesi tādas lietas lietojusi, ir ļoti liela varbūtība, kā minimums, nosēdēt visu braucienu tualetē ar caureju. vai arī problēmas ar motoru. ne tapēc, ka tur ir kautkas slikts sajaukts, vienkārši nav zināms, kā organisms uz to reaģēs. pilnīgi pietiks ar parasto medus ūdeni.
pixy
Re: riteņbr želeja
20.04.2011 10:24
Nav tik traki ar tām želejām. Tas ir pamtā tas pats cukurs koncentrētā veidā, kurš tiek ātri pārstrādāts enerģijā. Ir arī želejas ar kofeīna piedevu, kuras dod papildus stimulu organismam. Protams kā nu kuram tas organisms reaģē ir cits jautājums. Sacensībās tiešām nav ieteicams lietot neizmēģinātus produktus. Bet, ja tas Tev ir tikai atpūtas brauciens, tad būs ok arī medusūdens vai limpene, šokolādes mušļa batoniņi un normāls ēdiens starplaikos.
Es Tavā vietā vairāk uztrauktos nevis par želejām, bet par to vai Tev ir riteņbraucēju bikses ar pamperi... :), jo nesportistam pakaļa pēc trīsdiennieka nebūs lietojama jebkurā gadījumā (ar pamperbiksēm iespējams sāpēs mazāk... :) ).
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 2?
Ziņa: