Krakšķ ceļi

Aizsāka Jēkabs K. 

Krakšķ ceļi
13.07.2011 00:17
Man ir 22 gadi. Vismaz reizi nedēļā spēlēju futbolu amatieru līmenī + šovasar sāku braukāt ar veļuku uz darbu 2x10km. Problēma ir tā, ka krakšķ ceļi tajā momentā, kad pieceļos un KATRU REIZI. Nesāp, bet ļoti jūtu - nepatīkami. Turklāt labais celis tagad ir sācis krakšķēt skaļāk par otru pēc tāda gadījuma, kad pēc parasta treniņa nākošajā dienā, darbā sēžot, pamazām sāka sāpēt celis. Sāpes saasinājās, turpinājās kādu dienu vai divas un tad atkal pārgāja. Nav bijušas. Ārsts, protams, nosūtīja uz magnētisko rezonansi, kura maksā 69Ls katram celim un tas tikai noteiks problēmu. Vai vispār ir daudz variantu kā ar tādām lietām rīkojas? Operāciju jau krakšķošam celim netaisīs:)?! Pēc aptiekāra ieteikuma veselu mēnesi dzēru haizivs eļļu, bet nekādu uzlabojumu. Padzert glikozamīnu? Lūdzu, iesakiet!
r10
Re: Krakšķ ceļi
20.09.2011 10:58
varbūt trūkst starpkaulu šķidruma,kas ieeļļo kaulus,tāpēc krakšķ. dzer glikozamīnu, taisi ārstnieciskos vingrojumus celim,pilna youtube ar vingrojumiem. Jāuzka4ā muskuļi ap celi, ir vēl go-on injekcijas celim,3-5 reizes ik pa 1nedelju,izraksta ārsti,(1injekcija~35ls).
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 5?
Ziņa: