Peldesana

Aizsāka ALS 

Peldesana
26.01.2012 16:41
Labdien, griezos ar jautajumu, drizak ieteikumu.Esmu 24 gadus jauna. Manas kludas pec biju aizmirsusi ka pec paris dienam saksies peldesanas trenini, bet pa so laiku ir sanacis diezgan biezi slimot, un sito pedejo nedelu esmu uzsakusi cinu ar saaukstesanos, tagad jau normas robezas palicis klepus un iesnas. bet vai butu ieteicams apmeklet peldesanu uzreiz pec slimosanas? Un ja var tad cik fiziski smagu/ nogurdinosu? Viena nodarbiba ilgst 1h un plus nak klat vel relaksacija, iesildisanas un atputas brivaja stila videji 2h.
Re: Peldesana
30.01.2012 22:54
Kamēr neesi vesela, tikmēr nenoslogo lieki organismu. Kad esi vesela, tad pirmo treniņu tāpat nebūs baigā enerģija, grūtāk būs, tāpēc slodzi pārāk intensīvu nevajag, kādi 50-70% no tā, ko parasti dari. Ja pēc tam jutīsies labāk, nākamajos treniņos kāpini slodzi līdz vajadzīgajai. Un padzer c vitamīnu, lai imunitāte stiprinās. Pie regulārām intensīvām slodzēm vispār vajag arī regulāri cikliski dzert vitamīnus.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 3?
Ziņa: