Gan,gan

Aizsāka Dmitrijs 

Dmitrijs
Gan,gan
03.09.2016 22:45
Sveiki! Pirms pāris mēnešiem sāku apmeklēt sporta zāli. Katru dienu trenēju citu muskuļu grupu(bicepss, tricepss, prese, pleci, krūtis, kājas, cardio taisu). Vēlos kļūt masīvāks, lielāks nedaudz, uzkačāt rokas, bet arī vēlos vēderu mazāku nedaudz, vēderam presi gribētos puslīdz normālu. Kā to apvienot? Ja kas, tad man 19 gadi!
666
Re: Gan,gan
09.09.2016 12:24
Divos vārdos- ēd tīri.
Re: Gan,gan
02.10.2016 11:59
Jāsaprot,ka daudz kas atkarīgs no ķermeņa konstitūcijas tipa. Audzējot muskuļus nedrīkst atstāt bez kalcija kaulus. Forsāža nav pieļaujama.
Muskuļi veidojas gadiem ilgi. Jo spēcīgiem muskuļiem vajag spēcīgus kaulus.
Olbaltums. kalcijs,C vitamīns, Fosfors,D vitamīns un saules gaisma. Liela nozīme ir testosterona līmenim. To var dabūt normas robežās, ja nepārkarsē oliņas. Nenēsāt nospiedošas peldbikses un džinsus. Nē ilgstošs sēdošs darbs. Ēd olbaltumu-gan piena, gan augu ,zivju veidā.Sēnes, rieksti. Izlasīt kas ir ogļhidrāti, proteīns, tauki, mikroelementi.
Lai veiksme un saprāts.
Re: Gan,gan
03.11.2016 09:47
Tiko sācis trenēties un uzreiz split - programma; taisi full body - visas muskuļu grupas vienā treniņā; 3 treniņi nedēļā. Faktiski tas arī ir gandrīz labākais naturāla (bez steroīdiem) kultūrista variants. Daudzi ķīmiķi, pēc tam, kad pārtrauc lietot ķīmiju atgriežas uz full body, vai arī pirmdien - piektdien: galvenie bāzes vingrojumi; trešdien ieliek mazās muskuļu grupas.
Split programma: 1 muskuļu grupa reizi nedēļā, 5 treniņi nedēļā ir ķīmiķu variants. Naturāļiem tas neder.
Maks. teniņa ilgums 45 min (tas nozīmē, ka 3 darba piegājieni vingrinājumā). Spiešanas guļus, leņķī, stāvus, pietupieni, pievilkšanās platā tvērienā, vilkme ar stājas spēku, prese, bicepss; tricepsu var atsevišķi netrenēt, jo viņš saņem lieli slodzi spiešanas vingrinājumos. Viss, kas vajadzīgs, lai progresētu. Minimums trenažieru, maksimums brīvo svaru. Progresējoša slodze - nepārtraukta darba svaru PAKĀPENISKA (tas nozīmē izmantot 0,5 - 1 kg. atsvaru ripas + pie tā svara ko esi sasniedzis - tā pamazām var progresēt ļoti ilgi) palielināšana.
Tā nav Stjuarta Mak Roberta sistēma - bet kaut kas uz to pusi.
Re: Gan,gan
03.11.2016 09:59
Mazdakteri, spēcīgiem muskuļiem vajag spēcīgas saites !!! Ja tev būs vājas saites tad, kad tu tuvosies kārtīgiem darba svariem, var mierīgi atraut bicepsu, krūšu muskuli, gandrīz jebkuru muskuli, ja saites nav sagatavotas slodzei. Kas tev par ieciklēšanos uz kalciju ? Kādi kauli ir cilvēkam tādi ir. Ja viņš ir ektomorfs, viņam ir šaurais kauls, ja endomorfs - vidējs, ja mezomorfs - platais kauls. Protams, ka jāēd daudz olbaltumvielas saturošu barību - tā jau ir bagāta ar kalciju. Šītā kalcija tēma ir aktuāla pusaudžiem, kad skelets vēl veidojas, tad gan var TEORĒTISKI dabūt kaulu deformāciju ar nepareiziem treniņiem, bet lai tā tiešām notiktu, tur ļoti jāpacenšas.
Kultūristi kaulus treniņā nesalauž, viņi parasti pārplēš tieši saites.

Nu vienīgi jābūt uzmanīgam pietupienos un vilkmē ar stājas spēku, lai nenotiktu starpskriemeļu disku nobīdes - bet priekš tam jau ir treneris, kam jāiemāca pareizā tehnika.

Un vispār, Dmitrijam labāk dabūt prātīgu treneri, nevis meklēt zināšanas forumos.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 20?
Ziņa: