zobârstniecîba Velk un ârstç

Aizsāka >>> 

>>>
zobârstniecîba Velk un ârstç
08.01.2007 13:06
Lûdzu atsauksmes par ðo zobârstniecîbas iestâdi, îpaði par zobu laboðanu ar lâzeri. Tie, kas to ir darîjuði, lûdzu padalieties iespaidos - plusi/mînusi salîdzinot ar parasto urbðanu. Varbût varat ieteikt kâdu konkrçtu tur strâdâjoðu zobârstu/-i.

Jau iepriekð pateicos!
Jaa, padalieties gan, es ar gribu zinaat!!!!!!!
vai tieðâm neviens neko nezin par ðo iestâdi un pakalpojumu???
Zinu tikai to, ka ar to lâzeri drîkst labot zobus tikai tajâ mutîtç, kur nav nevienas plombes. Diez vai te kâds atradîsies ar neplombçtiem zobiòiem, tâ ka...
Re: zobârstniecîba Velk un ârstç
09.01.2007 14:33
Tad jau sanaak ka ar laazeri zobus var labot tikai vienu reizi jo peec pirmaas paraadaas mutee plombe. Domaaju ka tas buus paarspiileets bet vareetu buut taa ka ar laazeri var labot tikai neplombeetu zobu. Turklaat cik zinu tad tikai nelielus caurumus vai arii vispirms urbj ar parasto urbi un peec tam ar laazeri...
A bet kura zobaarstnieciiba veel rullee????
Re: zobârstniecîba Velk un ârstç
09.01.2007 20:12
ku! :

tieði otrâdi ;) ar lâzeri, bet pçc tam ar parasto urbi :)
Re: zobârstniecîba Velk un ârstç
09.01.2007 22:19
puce

Nopietni? Man likaas ka vinji ar to laazeri finishee...
Re: zobârstniecîba Velk un ârstç
10.01.2007 00:16
nç, sublimç audus samçrâ nelielâ dziïumâ, bet pie paðas pulpas nedrîkstot (varot negatîvi ietekmçt nervu).
Re: zobârstniecîba Velk un ârstç
10.01.2007 11:55
Tad kaada velna peec tas laazeris tur vajadziigs? Lai atkal naudu pumpeetu no leetticiigajiem ljauzhiem...
ku!
tieði tâ :DD
es, kad to reklâmu ieraudzîju, zvanîju pierakstîties, bet man teica, ka var tikai neplombçti un tikko izveidojuðos mazus caurumiòus ârstçt. tâtad tur plombi nemaz neliks... pçc manas sapraðanas... Cena tur bija sâkot ar 40 lvl.


Bet, ja ticçt pucei, tad vispâr nesaprotu, ko un kâpçc viòi tur dara, izskatâs, ka tikai kâð naudu...
Tâ maðîna vispirms tak jâatpelna (25k LVL).
Re: zobârstniecîba Velk un ârstç
10.01.2007 23:50
ku! un L-ka:

pirms kâda laiciòa speciâli atradu un izlasîju ADA (American Dental Assotiation) pçtîjumu, kurâ skaidri un gaiði teikts, ka Amerikâ (viena no attîstîtâkajâm valstîm medicînas tehnoloìiju un aparatûras ziòâ) tikai neliels %dentistu izmanto lâzeri caurumu preparçðanai, un tieði tâpçc, ka tas nav pilnvçrtîgs urbja aizvietotâjs.
daudz lietderîgâk lâzeri izmantot, piemçram, íirurìijâ.
Kadas atsauksmes? vai ir o.k. ?
Eliara
Re: zobârstniecîba Velk un ârstç
13.03.2007 10:48
Es gaaju tur pirms kaada laika, pa manam, tur vieniigais miinuss, ka daargi. Bet savaadaak esmu ar salabotajiem zobiem tfu tfu ljoti apmierinaata, pa 3 gadiem nekas nav kritis aaraa vai saapeejis vai uzpampis. Es biju pie Dr. Andreja Vankas vai kaa vinju iisti sauc, nu taa, ko pa TV raada (toreiz vinjsh tur tikai 1ns bija, nez kaa tagad). Man jau likaas, ka vinjsh labo labi. Jau laiks akal iet pie zbaarsta, baigi jau gribeetu atkal turpat iet, bet tikai nez vai tik daargi gribu :( + man tagad IF apdrosh, tur jau droshvien ar IF nevarees. Nu bet man bija riktiigi caurumi, nez man jau likaas, ka vinjsh prot savu darbu, cik jau no zobaarsta darba saprotu, bet to jau juut. Arii ja ar auto nemaak piem braukt, bet tomeer juut vai shoferis labi brauc vai slikti, imo.
paradentoze
Re: zobârstniecîba Velk un ârstç
13.03.2007 16:51
nu tad rodas jautâjums,kâ ar lâzeri var ârstçt paradentozi?Tad arî nekâdas jçgas tur iet un tçrçt naudu?
Paziòa tika atsûtîta mâjâs,lai apârstç un tad nâk atpakaï.
Re: zobârstniecîba Velk un ârstç
13.03.2007 22:55
sâkumâ tâs ïaunâs baktçrijas smaganu kabatâs tiek maríçtas, pçc tam apstrâdâ ar lâzeri un tâs nobeidzas...
man ir ljoti negativas atsauksmes par sho zobarstniecibu un pashu Vanku.
gaju pie vinja labot zobus pirms 2 gadiem, kopuma samaksaju ap 3000 Ls (!!!!), jo par katru reizi vinjs nema 80 Ls, neatkarigi no ta, ko isti darija. saaku pie vinja labot zobus, jo pirmaja reize vinsh man uztaisija rentgenu un pateica, ka man visas plombes esot zem katras kritikas (par ko biju reali shoka, jo pirms tam visu laiku laboju REGULARI pie zobarstes, kas ir ari musu GJIMENES draudzene!) - ta ka noticeju uz varda, tad saku ari iet un maksat.... ar lazeri tur kaut ko laboja, bet parsvara ar to pashu tehniku, ka visur.

nesen biju uz RSU Stomatologijas institutu, parbaudit situaciju, lai gan biju 100% parliecinata, ka man visi zobi uz urra... un, ka jus domajat? izradijas, ka 1) lielakajai daljai salaboto zobu plombes izveidojushas mikroplaisas, kas attiecigi ietekme ari aplikuma/ zobakmens veidoshanos, un 2) plombes ieliktas ljoti nekvalitativi, ar parkarem, t.i. - zobi butiba viens ar otru "savienoti", tadelj tos gruti tirit ar zobu diegu, kas vnk neiet cauri.... un 3) visas tas plombes ir agrak vai velak (labak TULIT) japartaisa!

VOT TJE LAZERTEHNIKA UN MANI 3.000 LS. biju tada shoka, ka labprat sho Vanku iesudzetu tiesa!!!! ka var ta kast naudu par nekvalitativu darbu????

>>> Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Lûdzu atsauksmes par ðo zobârstniecîbas
> iestâdi, îpaði par zobu laboðanu ar lâzeri.
> Tie, kas to ir darîjuði, lûdzu padalieties
> iespaidos - plusi/mînusi salîdzinot ar parasto
> urbðanu. Varbût varat ieteikt kâdu konkrçtu
> tur strâdâjoðu zobârstu/-i.
>
> Jau iepriekð pateicos!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 18?
Ziņa: