Sâp þoklis pçc zoba izrauðanas

Aizsāka Margarita 

Vai varat ieteikt, ko darît, ja jau 4. dienu pçc zoba izrauðanas sâp þoklis? Zobu râva diezgan ilgi, jo tas nenâca viegli ârâ. Tai brîdî nesâpçja, bet, kad izgâja narkoze, tad sâka sâpçt þoklis tai pusç, kur izrautais zobs. Dzeru Ibumetînu 400, bet palîdz tikai uz pâris stundâm. Daktere gan prasîja, vai man esot pretsâpju zâles, es atbildçju, ka ir, jo Ibumetîns vienmçr pret sâpçm man ir palîdzçjis, taèu ðoreiz tâ nav. Iepriekð man ir rauti vçl 3 zobi, bet nekad tâ nav sâpçjis, tâpçc neiedomâjos, ka bûtu jâprasa dakterei izrakstît kaut ko speciâlu. Vaigs arî bija uzpampis sâkumâ, tagad tikai mazliet.
Re: Sâp þoklis pçc zoba izrauðanas
28.01.2008 23:55
labâk atrâdîties dakterei, jo 2-3 dienas pçc rauðanas var attîstîties alveolîts - iekaisums brûcç. smaka nav no tâs brûces? sâpes tâdas plçsoðas vai vnk trulas?
Margarita
Re: Sâp þoklis pçc zoba izrauðanas
29.01.2008 11:14
Izskatâs gan, ka iekaisums nav, vismaz smaka nav nekâda, un ne îsti tâ pati brûce sâp, bet gan viss þoklis tai pusç. Sâpes ir trulas. Nu jau tâ kâ mazâk un izturamâk sâp. Piepampis arî vairs nav.
Re: Sâp þoklis pçc zoba izrauðanas
29.01.2008 21:29
Margarita:

nu tad atliek tikai gaidît, kad pavisam pâries :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 8?
Ziņa: