zobu saapes!!!

Aizsāka deizija 

deizija
zobu saapes!!!
17.05.2009 23:23
sveiki! gribeeju pajautaat, man pirms 2 gadiem izraava zobu, tagad jau nedeelju saap tajaa vietaa, un ir veel taads kaa bumbuliitis zemaak no aarpuses var sataustiit!!! un saaka saapeet arii auksheejie zobi! man ir tik ljoti bail no zobaarstiem! tagad jau galvaa pat naak visaadas debiilas domas, varbuut veel var no taadaam kaiteem nomirt!!! bet saapes ir vienkaarshi pretiigas! kas tas vareetu buut???????
Re: zobu saapes!!!
18.05.2009 10:40
Jocīgi tas, ka vietā, kur pirms veseliem 2 gadiem izrauts zobs, sāp. Agrāk nesāpēja? Un vai tie citi zobi, kas sāp, principā ir veseli (nenoplombēti utt.)???
Viena no versijām, mož aizej pie neirologa - lai izslēgtu šo sāpju saistību ar galvas perifērajiem nerviem, piem., trīszaru nerva iekaisumu.
Re: zobu saapes!!!
18.05.2009 11:15
vareetu buut ka saknes gabals bija palicis un tagad ir attistiijusies infekcija. aizej pie dr lai uztaisa rentgenu un izrauj ja taa. peec mirstamas kaites noteikti neizklausas.
deizija
Re: zobu saapes!!!
18.05.2009 14:35
Paldies, shodien biju pie zobaarsta izraadaas, kad no auksheejaa zoba saap arii lejaa!!!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 18?
Ziņa: