acu zobi, gudriibas zobi

Aizsāka veronina 

Sveiki, es sodien izraavu gudriibas zobu, bet dariiju to ar domu, ka taadejaadi mutee atbriivosies vieta un manam acu zobam buus vieta "aiziet" atpakalj.. jo, kad saaka augt gudriibas zobi, manu vienu no acu zobiem (ilkniiti) izspieda ljoti uz aaru.. un vai, ja tagad ir radusies vieta, vinsh vareetu iebiidiities atpakalj vietaa? itkaa jau zobi nestaigaa uz atpakalu, bet tiem ir tendence tikai uz prieksu.. vai ir bijusi gadijumi, kad tomeer vini iebiidaas atpakal?
paldies.:)
Re: acu zobi, gudriibas zobi
16.06.2009 01:38
ar brekešu palīdzību iebīdīsies gan :)
veronina
Re: acu zobi, gudriibas zobi
16.06.2009 12:45
Tikai breketes ir vienīgā iespēja?? :o
Bet vai, piemēram, to zobu nevar kaut kā noslīpēt vienlīdzīgā līmenī ar pārējiem un apaudzēt ar neīsto zobu, vai kādas tagad ir tās populārākās tehnolo;ģijas? Tāda iespēja pastāV? :)
Re: acu zobi, gudriibas zobi
16.06.2009 23:22
var, bet priekš kam tad rāvi gudrības zobus? :)
veronina
Re: acu zobi, gudriibas zobi
17.06.2009 02:09
Rāvu, jo man mazs žoklis un mutē nebija vietas tam zobam, tas jau bija ieaudzis drusku vaigā, tā kā zobārste man teica, ka jāatbrīvojas no visiem gudrības zobiem, lai tie nebojā citus zobus.. un paldies par atbildi, tas mani nomierināja, ka var arī ar citiem veidiem tikt pie taisna zoba! :)
veronina
Re: acu zobi, gudriibas zobi
17.06.2009 13:10
Un vēl tad es gribētu zināt, kādas ir tās iespējas, kā izlabot to zobu, noslīpēt un apaudzēt, vai ir vēl kādas tehnoloģijas, kādi risinājumi?
Re: acu zobi, gudriibas zobi
17.06.2009 14:53
tieshi taa, nosliipeet un apaudzeet.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 17?
Ziņa: