Priekšējo zobu nedienas!:(

Aizsāka zakeniite 

zakeniite
Priekšējo zobu nedienas!:(
17.06.2009 17:41
Sveiki!Problēma tāda,ka pirms 11 gadiem sastrutoja priekšējie zobi,kurus iztīrija...pirms pāris gadiem atkal tīrija..tagad atkal viens ir sastrutojis,bet otrs kautkur saknē ir ielūzis un kustās...Vispār gribās abus raut ārā,jo nu ar vienu tas būs jādara...Kādu protēzi lai lieku?Ir doma par tiltiņu,bet kas tādā gadijumā būtu jāzin?Vai ir kādi citi ieteikumi...Paldies!
Re: Priekšējo zobu nedienas!:(
18.06.2009 01:04
ielūzušais tik tiešām izklausās raujams, bet to otru aizej pie normāla kanālu speca (endodonta) un sataisi. tādā gadījumā, ja taisīsi tiltiņu, iespējams, būs jāapslīpē mazāk zobu (jo tiltiņš 2.-1.-1.-2. pie trūkstošajiem abiem pirmajiem nebūs labs; tad jāņem tiltā arī 3.)
zakeniite
Re: Priekšējo zobu nedienas!:(
18.06.2009 11:46
Tad sanāk,ka ja rauju abus un lieku tiltiņu,tad ir jāliek arī uz acu zobiem?
Otrajā,kurš sastrutojis ir ielikta skrūve un kas zina varbūt pēc gada arī nolūzīs...un tagad arī nav nekāds pievilcīgais skats,priekšā zobi zili,jo 2ajiem zobiem arī kanāli tīrīti....gribās vienreiz smuki pasmaidīt...Vispār nezinu ko iesākt,varbūt tad kautko citu jāliek priekšā? Paldies
Re: Priekšējo zobu nedienas!:(
19.06.2009 01:53
zakeniite Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Tad sanāk,ka ja rauju abus un lieku tiltiņu,tad
> ir jāliek arī uz acu zobiem?

tieši tā.

> 2ajiem zobiem arī
> kanāli tīrīti....gribās vienreiz smuki
> pasmaidīt...Vispār nezinu ko iesākt,varbūt tad
> kautko citu jāliek priekšā?

sataisi kārtīgi tos 2-os un pirmo (ja nepieciešams, vajag pārpildīt kanālus, un kvalitatīvi atjaunot virssmaganas daļu), un uzliec smuku tiltiņu 2.-1.-[1.]-2.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 15?
Ziņa: