smaganu griešana

Aizsāka MaigaM 

smaganu griešana
07.12.2009 09:42
MaigaM
par smaganu griešanu
07.12.2009 09:39

Man fantastiski nenoveicās ar protēzēm implantiem. Implantus ielika un tie normāli ieauga jau 2007.gada rudenī, bet protēzes uz implantiem ( 2 blakus esošiem) man joprojām nav. Tāpēc, ka man nemitīgi iekaist smaganas ap implantiem. Protēzes uzlika, bet tās nācās noņemt.
Tagad mani uztrauc tas, ka jau reizes 5 vai sešas man ir grieztas nost smaganas ap protēzēm , jo viņas it kā nepareizi augot. Augustā man bija drausmīga operācija - lika papildus mākslīgo kaulu. Tagad ārsts paziņoja, ka jāveic jauna operācija - jāgriež vaļā membrāna un jāgriež jauni smaganu gabali nost, jo citādi nevarot uzlikt protēzes.
Beidzot mana uzticība ārstam ir zudusi. Vairs neticu viņa paskaidrojumiem. Biju uz konsultāciju Dzirciema ielā SI. Tur man paskaidroja, ka smaganas no ārpuses ir drusku kustīgas un ka viņām jāļauj saaugt un viss. Ka nevajadzēja griezt, jo tad vienmēr būs jāgriež. Palīdzēt neko nevarot. Ieteica konsultēties pie Dr. Šalma. Dr. Šalms patieca to pašu un ja es gribot viņa palīdzību , tad jāsāk ar panorāmrentgenu - 50 ls. Man tādi līdzekļi nav. Tālāko sadarbību ar šo izslavēto dakteri nācās sev atteikt. 15.decembrī esmu pierakstījusies pie mutes dobuma speciālista onkoligijas centrā, jo gribu zināt , kurā brīdī nemitīgi augošās smaganas var kļūt ļaundabīgas. Bet arī šī vizīte nerisinās manu pamatproblēmu, drīzāk nomierinās manu prātu paskaidrojot kas un kā.
Vai man vajadzētu griezties pēc palīdzības kādā ārstu iestādē , kas kontrolē ārstniecības pareizību ? Ja jā - tad kādā ?
Paldies jau iepriekš.
kitana
Re: smaganu griešana
07.12.2009 11:14
Veselības Inspekcija, Klijānu 7.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 15?
Ziņa: