Pēc 8 zoba operācijas pēkšņi stipra svīšana pa naktīm.

Aizsāka angelika 

Pēc 8 zoba operācijas pēkšņi stipra svīšana pa naktīm.
01.10.2016 00:41
Pirms tam nekad nekas tāds nav bijis,kā izoperēja,tā katru nakti briesmīgi sasvīstu,ka slapjş palags,pārvalks,spilvens. No kā tas? Lietoju Dalacin,Arcoxia,nimesil,ketanov. Tagad tikai Dalacin un Arcoxia,nekas nemainās.
Sveika,
Negribu tevi biedēt, bet drošs paliek drošs aizej pārbaudi asinis uz hepotītu, Vienkārši mūsdienās daudzu mērķis ir ietaupīt, tai skaitā uz dezinfekciju, kas ir ļoti būtisks faktors. Vienkārši hepatītu simptomi ir ļoti nepastāvīgi un var izpausties dažādi - nogurums, sāpes locītavās, vemšana, tai skaitā svīšana, utt. Tas ir perēklis,kuru ļoti grūti pašam konstatēt tikai 10% parādās dzelte, pārejiem tas ar laiku kļūst hronisks. Piedod, ka tik drastiski uzreiz, bet pārbaudīties nenāk nekad par sliktu, kā arī vienmēr jāpārliecinās vai instrumenti ir jauni/ sterilizēti, ne tikai pie zobārsta, bet arī tik primitīvi kā mankīra kabinetā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 1?
Ziņa: