Zobu protēzes

Aizsāka ugis 

Zobu protēzes
13.02.2018 17:35
Ir tā,ka patreiz jātiek skaidrībā ar visiem zobiem,kas vēl man ir-kas jālabo vai jālikvidē,jo ir kādi beigtie, labotie,kas izskatās uz pēdējo tūkstoti,kas cīkst un tml. jūtīgi. Lai nu kā, tuvojas tas laiks,ka jādomā reāli par zobu protēzēm, bet kaut kādu neomulību izsauc iedoma vien,ka tur kādam zobam virpos nost kādu kārtu,lai virsū bāztu kādu kronīti,kur stiprināt klāt tiltu.Man vienkārši iet caur kauliem tā sajūta. Varbūt tās tikai manas iedomas? To cik nepatīkami jūt vai nejūt? Un kā ir pēc tam,kad tas kronītis virsū-vai tas zem tā nevar sākties kariess?Jo esmu kādreiz lasījis teoriju,ka kariess var sākties zoba iekšienē, bet tad virskārta ielūzt,kad paliek pa plānu.Un tā rodas caurums. Iespējams,ka kaut kādā vietā jāliek kāds implants. Man vienkārši liekas šausmīgas tās procedūras. Kā tas ir patiesībā? Un ,kad var sākt ēst pēc implanta uzstādīšanas? Paldies!
Re: Zobu protēzes
14.02.2018 09:31
Caurums sāk veidoties no ārpuses. Baktērijas tiek iekšā, un tur "izēd" caurumu, bet emaljas kupols saglabājas. Tas ir zobam bez kroņa. Zobam ar kroni kariess var sākties vienīgi gar kroņa malu (ja tur ir netīrs).
Pēc implantu ielikšanas ēst var uzreiz, jo brūce ir aizšūta ciet.

__________________
dr.puce@gmail.com
Re: Zobu protēzes
14.02.2018 17:19
Bet par tiem implantiem citi stāsta šausmu lietas-organisms kaut kā neņemot pretī, sākas smaganu iekaisumi,kas neesot viegli ārstēt.Kādam pusradiniekam dabūja ņemt ārā to implantu,jo nedzija smagana. Varbūt,ka viņš bijis kādā vietā,kur nav tie labākie materiali? Kā tas ir,ko labāk izvēlēties,ja tiek kaut kas piedāvāts? Paldies!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 10?
Ziņa: