AD konkurss

Aizsāka Kaija, gandrīz beigta 

Ja cilvēkam ir sezonāla depresija (katru gadu rudens/ziemas per.), no rītiem nāk raudiens, vakaros biku labākas sajūtas, naktīs miegs kā kuru reizi, bet visumā viss riebjas un neko jēdzīgu padarīt nevar - riebjas pat piezvanīt klientam, lai noslēgtu līgumu par padaudz Ls, tad kuru AD prasīt, lai izraksta ģimenes ārsts. Viņai diemžēl nav sava viedokļa, raksta, ko liek. Nomainīt ģim.ārstu patreiz nav iespējams, bet iet pie psihiatriem un psihoterapeitiem riebjas līdz ārprātam. Izpētīju visu forumu, šitie visi ir pieminēti, bet gudrāka netiku. Help..
Coaxil
Cipralex
Cipramil
Xanax
Seroxat
Seroquel
Sertranil+Adaptol
Venlaxor
Fevarin
Fluanxol
Rexetin
Re: AD konkurss
04.02.2009 16:33
Man slinkums šķirot, bet Tev tur ir gan AD, gan trankvilizatori, gan neiroleptiķi.

Man bij Cipralex, bet viņam paiet ~2 ned., kameer iepumpeejas sisteemaa... Cipralex, Cipramil ir SSRI grupas AD, vinjiem daudz radu, tie arii vispopulaaraakie. Ja gribi vairaak aktivizeeties, tad veel var piespert Fluanxol, kas ir mazais neiroleptikjis; ja trauksme, tad Xanax... Coaxil pashvaks AD. Adaptol arii trankvilis, tikai dienas, reizeem lieto, lai nonjemtu trauksmi AD lietoshanas saakumaa, jo taada var panesties.

Peec tam netiksi nost. Seroxat shai zinjaa ir izcils spiidzinaataajs... Iiss pusizvades laiks.

Bet biezhi it pieredzeejusham psihiatram naakas eksperimenteet. Tev var buut pii no taa, kur visiem labi.

Iedvesmoju?

Ja pilniigi godiigi, tad ĢĀ nemaak shito arsenaalu apkalpot.
Kaija, gandrīz beigta
Re: AD konkurss
04.02.2009 16:44
Runcene, paldies. Mani iedvesmo Fluanxol (kas ir neiroleptikjis?) + Adaptol. Baigi svarīgi, lai nebūtu miegainība, jo man darbā jāizliekas par visuvareno un aktīvo :/ Es sēžu visu dienu aiz aizvērtām durvīm un visiem stāstu, ka rakstu ārprātīgi krutu projektu. Tikt bi uz kājām, nu lai vismaz snadzenes sāk kustēties.
Re: AD konkurss
04.02.2009 16:53
neiroleptikji saakumaa tapa radiiti shizofreenijai pret trakoshanu, bet Fluanxol ir jaunaas paaudzes – tai publikai, kam biku vieglaaki procesi, kuriem jaastraadaa un kurus nav nepiecieshams iespundeet.

traka meitene...
Kaija, gandrīz beigta
Re: AD konkurss
04.02.2009 17:08
Runcenīt, iemetu Google, un tam Fluanxolam raksta baigās blaknes :/ Varbūt labāk Cipralex, vai ko līdzīgu?
Re: AD konkurss
04.02.2009 17:27
Vinjiem visiem ir blaknes...

taa ir galvenaa teema, par ko raud visos pasaules forumos.

otra pamatteema ir atkaraashanaas, kad netiek nost.

Ja subjektiivi, tad man AD (gan Cipralex ar radiem, gan vecie) ljoti nepatika tieshi blaknju zinjaa. Man murgaa naaca miegs visas dienas garumaa. Fluanxol vnk shausmiigi dzina uz priekshu, bet nekaadas blaknes neatceros. Taada apkaifojusies biju, pashai likaas ok, familia teica – aapaac.

Ja Tu kaadu no shiem nopirksi un palasiisi lapeli ar iespeejamaam blakneem, tad Tev mati sacelsies staavus... bet visas blaknes nekad nav visiem. paarsvaraa daudz mazaak nekaa top sasoliits.
Re: AD konkurss
04.02.2009 17:58
Kāda mana kolēģe, kam bija līdzīgas izjūtas, dzēra Cipralex . Ar to jutās labi, beidza dzert, nekā tāda, ko te apraksta, tagad pa laikam lieto leksotanilu.
Re: AD konkurss
04.02.2009 19:07
ja ar shiim zaaleem vispaar ielaizhas (visi zinaam, ka labaak ne), tad tomeer vajag labu speciaalistu. privaati ejot pie psihiatra, nekaadas briesmas nedraud, bet buus vismaz laiks kaartiigi visu izrunaat un veelaak pakorigjeet kombinaacijas vai devas. nekaadaas psihenees jau arii vinji nepienjem, bet soliidaas privaatkliinikaas. ĢĀ parasti operee ar vienu AD un vienu trankvili visai kaapnjutelpai.

es pati beigaas sev visu sakombineeju, bet tas skar tikai mani...
Soja
Re: AD konkurss
04.02.2009 19:49
Pati lietoju IXEL. Palīdzēja perfekti. Kamēr pierašanas periods- 2 ned., tikmēr tika Xanax palietots. Ne ilgāk kā 2 ned.!
Re: AD konkurss
04.02.2009 22:35
Coaxil - efekta nekaada
Fluanxol - blakusparaadiibu nebija, atmetu viegli
Venlaxor (Efexor) - pirmaa nedeela vienkaarsi briesmiiga, es to lietoju pret VD, nu jau 5.meenesi... trauksmes nav, bet ir nogurums, nevaru saprast vai tas no AD vai no kaa cita....
Re: AD konkurss
05.02.2009 09:20
...he, he...par koaksilu...krievijā jau šo te brīnumu nokristījuši par heroīnu nabagajiem...un narkologi ceļ lielas gvaltes...ja ņem vērā,ka aptiekās šis preparāts pieejams praktiski bez receptes...:)
afanasijs
Re: AD konkurss
06.02.2009 13:51
tev vajag lietot c vitamīnu, vispār multivitamīnus, un viss būs štokos.
ixel
13.05.2009 18:48
Kas lietojis ixel ? Pastāstiet par sajūtām pierašanas periodā.
Soja
Re: AD konkurss
15.05.2009 22:55
Nebija nekādu sajūtu, pilnīgi. Varbūt tāpēc, kas pirms tam biju iemēģinājusi 4 citus, kas galīgi nederēja.
Sāra
Re: AD konkurss
15.05.2009 23:30
Man pie taadaam izpausmeem kaa "gruutie riiti" un nespeeja veikt elementaarus dienas pienaakumus ( piezvaniit klientam,utt.) paliidz Zoloft, (aktiivaa viela - sertraliins) pieder pie aktivizeejosajiem AD, praktiski nekaadu blakusparaadiibu, tikai lietoshanas saakumaa mazinajaas eestgriba, kas ar laiku normalizeejaas.
Re: Te palasiet!
18.05.2009 00:50
Atkal Gedroics savu "palagu" iespamojis!
Re: AD konkurss
27.05.2009 17:40
Jā, rakstot par Coaxil, biju piemirsusi pieminēt ZOLOFT. Tas bija nekāds. Mani vilka uz miegu. Ar laiku pārgāja vajadzība pēc seksa. Bet Fluanxol - kā ūdens.

Bet nu pašam izvēlēties, ko dzert, un , neko par to īsti nezinot, likt, lai ģim. ārsts izraksta - tur jānovēl liela veiksme! Jo tas nav gudri...
Brasilia.
Re: AD konkurss
27.05.2009 20:15
Seroxat=AD, baigais drankis, gruuti nokaapt
Xanax -trankvilziators,rullee, bet protams, uz laiku
Fluanxols, -neiroleptikis, man, radiija nemieru, kad piebeidzu vinu, bija gruuti atrassanas periodaa, paliidzeeja Adaptols ssajaa sakaraa
Fevarin, Rexetin=AD, nevareeju saprast liidz vai neliidz, bet driizaak jau nu ne...Iespeejams, arii, ka Rexetin man padariija `svakus` asinssvadus :(
Re: AD konkurss
27.05.2009 23:08
Man jau skjiet, ka sheit ir jaauzticas aarstam. Kaa kaads forumaa var sakombineet tev zaales?? Un arii - gjimenes aarsts nav iistais, man skjiet. Vajag zaales, bet negribas iet pie p-terapeita. Jaasanjemas un jaaiet. Es neatbalstu sevis daktereeshanu ar kjiimiju, speciaalistam no malas labaak redzams.
mania
Re: AD konkurss
28.05.2009 06:37
To Brasilia - Rexetin ir būtībā tas pats Seroxat. Lūk, pēc tā Seroxat izcili murgainās atmešanas man sākās baigās problēmas ar asinsspiedienu... Piedzīvoju šausmīgu gadu, 2 reizes gulēju slimnīcā. Varbūt tur ir kāds kopsakars... Tikai mums diez vai būs lemts to uzzināt... Vēlāk no sirds brīdināju savu psihiatri par piedzīvoto. Bet, lai gan cilvēks gudrs un jauks, nedomāju, ka ņēma kaut ko vērā.
Re: AD konkurss
28.05.2009 14:48
Nespaidiet visi pēc kārtas to sūdzību podziņu, jāļauj tak cilvim kādreiz savu viedokli arī paust... Vispār skatos, pēdējā laikā latvieši baigi "stučīt" sākuši. Laikam liela valdības maiņa tuvojas...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 21?
Ziņa: