nekontroleejami

Aizsāka :(:( 

:(:(
nekontroleejami
16.10.2009 16:16
Bet kaa samierinaaties ar to, ka citi uz tevi shkjiibi skataas taapeec, ka tu neesi taads kaa vinji? Kaut vai par to vien shkjiibi skataas, ka nav nosleepjams, ka runaajot var redzeet, ka uztraucos un vinji nesaprot kaapeec, par ko...iespeejams vinjiem tas liekas stulbi un nepatiikami uz to noskatiities. Es uztraucos, kad skolaa ir jaarunaa visiem dzirdot vai kaazaas vai jebkur citur un tad esmu maniijusi shaadus shkjiibus skatienus. taa arii draugus nevar ieguut. es reali apzinos, ka tas ir siikums, ka nav par ko uztarukties, ja piem., atbildu uz vienkarshiem jautajumiem un man viss ir skaidrs, bet tik un taa, un agrak arii tik loti neuztraucos, bet tagad man smadzenes ir iestradajushas noteiktas dzives situaacijas kuraas mani paarnjem milziigs stress, jo shkjiet ka liidziigas situaacijaas esmu piedziivojusi pazemojumus un atceros, ka bijis stress un sirds dauzas kaa traka, puls shkjiet uzlec uz 130.
Re: nekontroleejami
16.10.2009 16:58
Sāksim ar to, ka 99% gadījumu neviens uz Tevi šķībi neskatās. Tā domā Tu par sevi un tāpēc domā, ka citi tā domā. Līdz ar to baidies iegūt draugus. Man arī bērnībā un jaunībā ļoti smagi ar to gāja. Labā ziņā ir tā, ka ar to var tikt galā. Man ir laba `gimene, ne pārāk daudz, bet ļoti uzticami draugi. No apkārtējiem parasti jūtu ļoti pozitīvu attieksmi un sevi arī vērtēju tagad pavisam citādi.
Re: nekontroleejami
17.10.2009 12:29
Es piekrītu Alsterei - tas ir tā, kā tu to redzi.
qwe
Re: nekontroleejami
20.10.2009 11:25
skatās jau skatās šķībi uz citādajiem. dzīvnieku pasaulē vispār citādos nokož vai izraida no bara.
Re: nekontroleejami
13.11.2009 22:56
Lai nu kā mēs centīsimies, bet vairums cilvēku vienmēr tā arī šķībi skatīsies uz visiem, kuri nav tādi kā viņi.

Kas atliek? Saprast - ka Jūs neesat tāds kā visi! Mācīties pieņemt sevi tādu, kāds esat. Un iztīrīt no zemapziņas visus tos Jums svešos viedokļus, kas Jums traucē.

Tuvākā laikā par šo tēmu sākšu palielāku rakstu ciklu savā mājaslapā (topošajā sadaļā DaVinči).

Guntis Veiskats
Laimesskola.lv

* * * * * *
Ļaujiet sev bût laimîgiem.
Re: nekontroleejami
22.11.2009 19:42
Var manīt, ka esi visai emocionāls cilvēks, un arī ļoti satraukts cilvēks.
Galvenais jautājums, vai tev ar šo situāciju ir jāsamierinās vai jāatrod āķis, kāpēc šīs situācijas tevi tā sarauc. Taču, iespējams, viss nav tik vienkārši.
Kā ar to cīnīties?
Ja vien tas, tik, tiešām, apgrūtina tavu dzīvi, tad meklē palīdzību pie tiem, kas šādas problēmas pazīst, jo ir ar tām saskārušies profesionālā jomā un zina, ko ar to darīt... .
Lai tev labi iet :)
Pašanalīze ir apsveicama, taču cīnīties pašam var būt grūts un ilgstošs process.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 2?
Ziņa: