skvirts

Aizsāka skvirtotāja. 

skvirtotāja.
skvirts
20.05.2009 12:08
ļoti interesē šī lieta.
vai fizioloģiski tas ir iespējams? sievietei it kā nav īpaša rezervuāra, kur šim šķidrumam sakrāties.
bet sekundes laikā no gļotādām tik daudz nevar izdalīties. vai tomēr var?
Re: skvirts
25.05.2009 13:27
Diskusija veca kā pasaule. Daudzas skvirtotājas tak ne par ko neies atzīt, ka ir apčurājušās orgasma laikā un izdomāt stāstus par šķidrumiem bet patiesība ir ļoti vienkārša... Cita lieta ja vīrietis stulbs gadijies...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
anoniima
Re: skvirts
25.05.2009 13:40
to tac var atskirt kaada veida skidrums tas ir. vai tad ne? 8l
skv.
Re: skvirts
25.05.2009 20:53
un raksti netā, tipa zinātniskie?
skv.
Re: skvirts
28.05.2009 13:59
žēl, visi kūtri uz rakstīšanu....laikam neinteresē šis jautājums...
Re: skvirts
28.05.2009 14:17
Kādā ziņā neinteresē? Mani piemēram interesē bet es tak neiešu sarunāties pats ar sevi...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
skv.
Re: skvirts
29.05.2009 01:33
http://sexhelper.info/orgazm/skvirt.html

izlasīju visus rakstus, un ieguvu nedaudz skaidrības :)
angeleyes
Re: skvirts
30.12.2009 15:00
Skvirts jeb sieviešu ejakulācija spēcīgi atšķiras no urinēšanas. Pie kam šķidrums pie urīnēšanas izdalās pa urīnceļiem, bet skvirta šķidrums makstī (dzemdē). To var atšķirt arī vīrietis!!!!! Ja vien viš nav galīgi glups :p :)
Re: skvirts
30.12.2009 15:36
...piekrītu pēdējam rakstītajam...tā viš i...:)
Re: skvirts
08.01.2010 11:09
Žēl gan, tad man nav gadijusies neviens skvirtotāja. Tikai urinētājas... :(

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: skvirts
28.06.2010 00:06
Tas ir reāli iespējams. Kad pirmo reizi gadījās, tiešām šķita, ka tā ir apčurāšanās.
Ar laiku sapratu, ka nav gan. Šķidrumam ir īpatnēja smarža (ne smaka),
izdalās no maksts. Sajūtas tajā brīdī neaprakstāmas - labāk nekā orgasms.
Galvenais - jāstimulē G punkts, pozu neieteikšu - katram savs.
Re: skvirts
28.06.2010 00:08
Te atradu visas atbildes - http://woman.delfi.lv/relationships/sex/kad-kustam-aiz-laimes--sieviesu-ejakulacija.d?id=3078648
Ceru, paliks skaidrāks!
Re: skvirts
30.06.2010 11:03
Mazvērtīgs raksts smalku dāmu nomierināšanai. Bet 1...3 tējkarotes ir vienkārši pastiprināta šķidruma izdalīšanās orgasma brīdi un nav tas ko parasti sauc par skvirtu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: skvirts
03.08.2010 19:41
Meitenes un puisi ,vai tad nevadzetu palasit saitus:viriesi.lv,sievietem.lv,sieviesu pasaule.lv Ritas buduaru un daudzu citus materialus par iespejam sasniegt orgasmu ,ka ari izjust skvirtu-augstako orgasma pakapi,kur var pamata sasniegt ar oralo seksu un paliglidzekliem labak ka ar tradionalo(kaut ari varbut kludos),un lai lidz tam nonaktu vadzetu tomer abiem partneriem darboties tandema,ta ka veiksmi
media
Re: skvirts
16.08.2011 17:21
Man ir 23 gadi un kopš man ir dzimum dzīve skvirts man ir bijis tikai 2 reizes un tās pašas reizes kopā ar tagadējo ,mīļoto cilvēku, jo uzticos viņam un viņa klātbūtnē jūtos brīvi līdz ar to varu atslābināties.. galvenais uzticēties savam partnerim.. :)
Oto
Re: skvirts
26.08.2011 02:53
A tu pačurā vispirms un redzēsi dīvainā kārtā arī skvirtings pazudīs ;)
Tipa
Re: skvirts
20.09.2011 15:07
Tas IR urīns, un izdalās arī pa to pašu caurumu, kur urīns. Vienkārši, stimulējot G, stimulē arī urīnpūsli, no maksts iekšpuses, un lielās baudas mirklī meitenes apčurājas un nejūt pa kuru caurumu tad tas notiek, kā arī smaka nav savādāka, tāda pati kā urīnam. Un nevajag stāstīt, ka makstī uzkrājas kaut kāds mistisks šķidrums. Meitenes pieaudziet un kļūstiet gudras.
Re: skvirts
09.10.2012 02:30
beidzot varu padalíties... ilgi nezināju,kas tas skvirts ir... domāju, varbūt urīns, varbūt kaut kāds porno-triks, varbūt kādām retām sievietēm... BET!!! uzgāju pāris video ar pamācībām, kā likt sievietei ejakulēt... un patiesība ir ļoti vienkārša- ir daudz dažāda tipa sieviešu orgasmi, bet tā orgasma rezultātā, kur tiek ar īpašām kustībām stimulēts G punkts, ļoti normāli, ja beidzas ar skvirtu. Mēs ar draugi kārtīgi "izpētījām" šo mehānismu un nu tas darbojas ar katru reizi labāk... tas ir nereāli uzbudinoši kā sievietei, tā vīrietim... un šķiet, ka vīrietis, spēdams savai sievietei likt ejakulēt, arī kļūst gluži vai traks! :)
un starp citu ir bijis tāds skvirts!!!!... man, kam pat kādreiz likās, ka līdz orgasmam ir kā ar kājām līdz... nezinu!!!...vārdu sakot DAUDZ.. un ar čurāšanu tam sakara nekāda!
un vēl raksta, ka retums esot to sieviešu, kuras neskvirtojot, nevis otrādi...
veiksmi! :)
Re: skvirts
15.10.2012 08:01
Pēdējai komentētājai ir pilnīga taisnība. Pašai gan nav gadījies piemērots vīrietis tam (tādi kautrīgi jei bogu), bet gribētos gan. Ar urinēšanu nekāda sakara, jo šķidrums, kas izdalās ir bezkrāsains un bez smaržas.
Iesaku noskatīties šos video (1.daļa un 2.daļa tam pašam):

http://www.youtube.com/watch?v=UHIUt83srvc&list=UUJm5yR1KFcysl_0I3x-iReg&index=59&feature=plcp

http://lacigreen.tv/sexplus/sexuality/2325-how-to-female-ejaculate

Viņa ir augstākā izglītība, tpc iesaku tiešām paklausīties un paskatīties citus viņas video. (Brīdinu, ka nevar skatīties cilvēks, kas nespēj atšķirt nopietnus faktus no jokiem, jo viņa ļoti daudz par šādām lietām joko arī, ņemot vērā, ka viņa veido video blogus par seksu un ievieto tos arī youtubē)

Noteikti nevajag klausīties cilvēkos, kas šo jauko padarīšanu jauc ar urinēšanu (latvieši nudien ir daudz par kautrīgu un aprobežotu, lai izmēģinātu to, ko nepārzin, tpc atrast tos, kas to lietu ir darījuši, ir pagrūti). Jā, sajūta nudien ir tāda, ka tūlīt apčurāsies, sākumā (kamēr vīrietis vēl nezin, kur uzspiest) tā arī var būt urinēšana, bet tad tā ir arī jāsauc par urinēšanu, nevis skvirtu. Un no tā nav jābaidās, jo nav dzirdēts, ka kāds mirtu no tā, ka uz ādas nonācis urīns. (bet iesaku pirmstam paunāt ar vīrieti un uzzināt, ka viņš nav tk tups, ka sāks histēriju dēļ urīna :D). Orāli to sasniegt nevar, jo tam nepieciešama G punkta stimulācija. pietam nevis berzējot, bet periodiski uzspiežot. Tāpēc vispirms ir kopīgi jāatrod šis punkts.
Un vēl kas-arī urinēšana kulminācijā sniedz baudu gan vīriešiem, gan sievietēm (tā esmu dzirdējusi, bet neviens savu pieredzi nav stāstījis par to un pati ar nezinu)
Re: skvirts
15.10.2012 12:56
Pati svarīgākā atziņa šeit ir "arī urinēšana kulminācijā sniedz baudu gan vīriešiem, gan sievietēm". Uz šīs priecīgās nots tad vartu arī apstāties. Gribu tikai piebilst, ka mana ex sieva bija skvirtotājā un viņai tas labi sanāca arī orālā seksa laikā tā kā man bija iespēja visu labi nopētīt :) Vēl jāpiebilst, ka strīdīgais Gpunkts atrodas apmēram tur kur pūslis pāriet urīnvadā. Šīs vietas ritmiska spaidīšana rada spiediena viļņus urinvadā kas arī veicina šā "procesa" notikšanu uzbudinājuma laikā. No turienes arī tā "sajūta nudien ir tāda, ka tūlīt apčurāsies". Viss pārējais ir kā jau teicu agrāk jo kura gan dāma gribēs tā vienkārši atzīties, ka bija tik labi, ka apčurājās... :)

Un neliels materiāls izglītībai. Diemžēl pikselēts...

http://www.extremetube.com/video/cytherea-vs-akane-hotaru-squirting-queen

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Pretruna vai izlikshanaas?
Re: skvirts
02.11.2012 23:20
Kaa tad tur iisti bija?

ku!
Re: skvirts
08.01.2010 11:09 Moderators
Piedalās jau: 8 gadus
Ieraksti: 16'128

Žēl gan, tad man nav gadijusies neviens skvirtotāja. Tikai urinētājas... :(



ku!
Re: skvirts
15.10.2012 12:56 Moderators
Piedalās jau: 8 gadus
Ieraksti: 16'128

Pati svarīgākā atziņa šeit ir "arī urinēšana kulminācijā sniedz baudu gan vīriešiem, gan sievietēm". Uz šīs priecīgās nots tad vartu arī apstāties. Gribu tikai piebilst, ka mana ex sieva bija skvirtotājā un viņai tas labi sanāca arī orālā seksa laikā tā kā man bija iespēja visu labi nopētīt :)
Re: skvirts
05.11.2012 16:19
Nav ne pretruna ne izlikšanās. Kur ir problēma?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: skvirts
20.03.2014 16:45
Tik recigi palasit tas skauģes, kas nespēj noskvirtot un raksta, ka tā ir apčurāšanās :D:D it īpaši izcēlās "ku!" komentārs.

Tad paskaidrojiet man kā ta svar būt urīns, ja tas izdalās no maksts nevis no urīnizvadkanāla? :D
Tak kaut vai porņikos paskataties, kad sieviete skvirto, tad līdz ar to sieviete "izspiež, izgrūž" vīrieša daiktu ārā no sevis, lai tam šķidrumam būtu kur likties.
Te pilns ar aitām kas saka, ka tā ir apčurāšanās. NU NAV!
Re: skvirts
20.03.2014 18:22
ilzite24

Viss ir ļoti vienkārši un izpētīts līdz sīkumiem. Jo mana pirmā sieva bija skvirtotāja.

Urīns tas var būt tāpēc, ka izdalās no urīnvada nevis no maksts. No maksts arī var būt kāds slapjumiņš bet tas tāds "pļuk" vien ir. Bet strūklu 2 sekundes garu un 2 metrus tālu no maksts dabūt nevar.

Jā, tieši tā, daiktu "izspiež" ārā, jo sieviete tajā laikā stipri sasprindzinās un spiežās. Vispār kā esmu ievērojis, skvirto tikai tās kas orgasma brīdī spiežās.

Vēl ir sastopams variant kas ir tāds kā neliels skvirst. Tas notiek ja ar pirkstu vai kādu priekšmetu pārāk stipri saberzē to vietu, it īpaši urīnvadu. Tad tā ir tāda kā neliela nesaturēšana bez lielas spiešanās. Un es ļauju apšaubīt to, ka tas ir urīns. Tā kā šķidruma nav daudz un strūkla nav spēcīga tad varbūt tas šķidrums patiešām ir no tām parauretrālajām ejām. Bet es gan par to šaubos.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: skvirts
20.03.2014 18:37
Man bija šausmīgi jāsmejas, ka ku! ir "pieskaitīta" pie nespējīgajām skvirtot... ak, kungs, ko tik ļaudis nesarunā, kas nezina sistēmu :D
Re: skvirts
20.03.2014 18:54
Aj, nu štrunts par to manu neskvirtošanu. Varbūt ar laiku iemācīšos :)

Bet ja nopietni, tad es nesaprotu vienu lietu. Kāpēc daļa ļaužu (lielākoties laikam sievietes) domā, ka ja nav skvirts, tātad nav pilnvērtīgs orgasms. Tas attiecas tikai uz skvirtotājām. A tām kuras neskvirto, tāpat mēdz būt perfekts orgasms, tikai bez skvirta.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: skvirts
20.03.2014 21:07
W...T...F...???
"Tik recigi palasit tas skauģes, kas nespēj noskvirtot un raksta, ka tā ir apčurāšanās" ...
1. tā IR apčurāšanās... vai arī davai - izskaidro fizioloģiski kas tas ir ;) bet atceries - te ir medicīnas forums...
2. tā ir kaut kāda eksta apmīzt gultu un veci seksa laikā? Domāju, ka Tu negribētu uzzināt, ko es par tādu izgājienu gultā izdarītu...

tās skauģes ir pamatīgā pārākumā...respektīvi, es pat teiktu, ka skvirtošana ir slimība! Tāpat kā kaku nesaturēšana

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: skvirts
22.03.2014 19:47
Nu kā tad galu galā ir ar to skvirtu.... mans jaunais draugs ir bezgala noskumis,kad uzzināja,ka neaplaimošu viņu ar skvirtu,jo to ...neprotu. Un man radās tāda nepilnvērtības sajūta.
Re: skvirts
23.03.2014 00:35
gatavs derēt, ka IP dublejas :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: skvirts
23.03.2014 10:44
liana

Nu ko, pamēģini viņam vienkārši uzčurāt...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 22?
Ziņa: