Dr. Renāte Sūnīte

Aizsāka uga uga 

uga uga
Dr. Renāte Sūnīte
22.02.2010 18:11
'Plānoju doties pie šīs dakteres. Kāds var padalīties ar atsauksmēm?? :)
Lācis
Re: Dr. Renāte Sūnīte
26.02.2010 12:44
eJU PIE VIŅAS UZ mfd veselības centru. Esmu apmierināta.
Sise
Re: Dr. Renāte Sūnīte
05.11.2010 14:30
Par Sūnīti. Tikai tās sliktākās atsauksmes. Augstprātīga un valdonīga. Tipiskais garastāvokļa cilvēks. Var jau trāpīties arī "labās omas" brīdī, bet pretējā gadījumā tavs ginekologa apmeklējums var pārvērsties par pazemojumu. Nezinu, varbūt viņai mainās attieksme, ja pie viņas iet pa dārgo (20.00 Ls vizīte), bet ja MDF, kur vizīte maksā 3.00 Ls, tad neisaku.
nepiekrītu
Re: Dr. Renāte Sūnīte
07.11.2010 20:23
Eju pie vinas uz MFD, pa 3 Ls - nekad neesmu izjutusi vinas slikto garastavokli ( un eju vismaz 3-4 x/gadā). maniuprāt dakterei nav ne vainas.
Re: Dr. Renāte Sūnīte
28.11.2010 23:54
Sise Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Par Sūnīti. Tikai tās sliktākās atsauksmes.
> Augstprātīga un valdonīga. Tipiskais
> garastāvokļa cilvēks. Var jau trāpīties arī
> "labās omas" brīdī, bet pretējā gadījumā
> tavs ginekologa apmeklējums var pārvērsties par
> pazemojumu. Nezinu, varbūt viņai mainās
> attieksme, ja pie viņas iet pa dārgo (20.00 Ls
> vizīte), bet ja MDF, kur vizīte maksā 3.00 Ls,
> tad neisaku.


Tieši to pašu varu teikt,pēc 3.vizītes mainīju ārstu..
Prāga
Re: Dr. Renāte Sūnīte
02.12.2010 17:51
Man ar nav nekad bijušas problēmas ar dakteri - tieši otrādāk, nomainiju savu iepriekšejo ginekologu uz Sūnīti un tiesi labas attieksmes dēļ.
Re: Dr. Renāte Sūnīte
03.12.2010 08:47
nepiekrītu = Prāga
MDF reklāmas kampaņa ir satriecoša,laikam pavisam sū... ar pacientiem.
Anonīmi
Re: Dr. Renāte Sūnīte
05.03.2011 10:04
Par Dr. R.Sūnīti Ja reizi pusgadā jāparādās tad jau nav ne vainas.
Biju pie viņas grūtniecības uzskaitē, bieži bien no viņas kabineta iznācu ar sabojātu garastāvokli - Paceļ balsi, Patstāvīgi kavē ,lamā Tevi par to, ka, kāds cits pacients viņu nokaitinājis . Uz jautājumiem neatbild. No ētikas viedokļa briesmīga daktere.. Bijgadījumi, kad pat raudādamai jājiet mājās.. (Varbūt tiešām tas tāpēc, ka nebiju maksas pacients)

Pozitīvais - visas analīzes uztaisīs, pie papildus speciālistiem nosūtīs, nomērīs un toņus klausās katru reizi. No šīs puses ir laba daktere.

Bet tas morālais, kas pie viņas jāpārciš.. - Pie viņas vairs neiešu.
Janalietina
Re: Dr. Renāte Sūnīte
05.03.2011 20:13
Renāte Sunīte! Ja Es viņu uz ielas redzētu , varētu peļē iegrūst. Pretīga, prasta kaza. Es biju 20. gr. nedēļā, mana daktere pie kuras biju uzskaitē, bija tavaļinājumā, Sunīte aizvietoja. Jau kādu laiku man bija paaugstinats dzemdes tonuss, bija spontānā aborta draudi. Dabūju no šīs peronas noklausīties, kā gan šitādas sievietes vispār var bērnu iznēsāt?! Nu, nosvēra mani , izmērīja spiedinu, tad sameklēja dopleri, lai paklausītos mazuļa sirdspukstus. Te nu gadījās liels ČĒ Pē!!! Šī man saka" TE NEKā NAV, NAV SIRDSPUKSTU' Jums ātos izsaukt, vai pati uz slimnīcu brauksiet? Iedeva man nosūtījumu uz slimnīcu....
Zvanīju vīram, raudāju, gribēju nomirt, ja mans mazulis būs miris....Vīrs skrēja pie manis, un aizveda uz RDZN, tur mani pieņēma, uzreiz taisīja USG, ļoti jauks dakteris - izrādījās, ka viss ir kārtībā!!! Kad prasīju kā gad tas varēja gadītries, ka Sunīte man ko tādu 40 min atpakaļ pateica??? Kurš gan to var pateikt? Bet ar savu tonussu mazuli no stresa varēju pazaudēt. TO ES VIŅAI NEKAD NEAIZMIRSĪŠU!
12345
Re: Dr. Renāte Sūnīte
08.08.2011 14:31
Ārprāts! Tā Sunīte tiešām ir debīla. Es pie viņas gāju uz parasto parbaudi, visu laiku viss bija kārtībā. Šī visu laiku kāve, tad pusstundu sēž tualete.tad pa priekšu palaida kaut kādu savu drauzdeni,kaut gan es biju pirma, paņēma analīzes, teica samaksāt 28 Ls, pateica ka kaut kāda veneriska slīmība,izrakstīja zāles.Analīzes neļāva apskatīties un kopiju arī teica nedos. Gāju pie Čaligavas uz Pulss 5, šī baigi jauka ārste, apskatījas paņema tas pašas analīzes pa 8 ls un pateica,ka tur nemaz nekādu tādu sūdu nav. Viss kartībā.
Neejiet pie Sunītes nekāda gadījumā !!!!
Ārstē ar dargām zālēm ((48ls =60 tabletes) x 3 = 146ls ), ja piekrīt ārstēties ar tām dārgājām zālem tad attieksme ir loti laba. BET ja atsakās ārstēties ar tām dargajam zālem prasot citas alternativas attieksme ir vienkārši drausmīga!!
ja iet pie vinjas ārstēties tad jāreķinas ar lielam summam sakaraa ar dargajām zālēm....
Re: Dr. Renāte Sūnīte
08.04.2012 22:02
Šīs dārgās zāles ir enzīmpreperāts-Bromelains. Ļoti maza daļa no šī preperāta ir Wobenzymā. Vācijā Bromelain pielieto ļoti plaši gandrīz pēc jebkurām operācijām. Tā būtība, ka atrod organismā problēmu un to arī mazina un pie labākā scenārija- likvidē. Katrā gadījumā daktere sāk ar dabas preperātiem. ASV šo preperātu izmanto ginekologijā. LV ši preperātu netirgo.Katrs izvēlās savu iespēju. Kā ārste gudra.
Esmu uzskaitē pie viņas,jau 32 ned.tāpēc nemainīšu.Bet būtu zinājusi viņu iepriekš,tad savu mūžu neietu!!!Kavē regulāri,strādā pavirši,izraksta visdārgākās zāles.Gaidu otro bērnu,tāpēc zinu,ka multivitamīnus un zivju eļļu var nopirkt arī citas firmas!!!Savukārt viņa VISAS zāles raksta visdārgākās.Nabaga jaunās,nezinošās māmiņas,kuras tiek pie viņas ar pirmo bērniņu!!!!
Pie vismazākās kaites sūta uz slimnīcu,ja atsakies,tad liek parakstīties,ka uz tavu atbildību.Dabīgi tāpēc, lai noņemtu no sevis jebkādu atbildību.
Re: Dr. Renāte Sūnīte
20.04.2012 10:23
la riva Rakstīja:
-------------------------------------------------------

> Pie vismazākās kaites sūta uz slimnīcu,ja
> atsakies,tad liek parakstīties,ka uz tavu
> atbildību.Dabīgi tāpēc, lai noņemtu no sevis
> jebkādu atbildību.

kam Jums vispār vajadzīgs ārsts, ja pati labāk zinat, cik nopietna ir kaite?

__________________
dr.puce@gmail.com
la riva
Re: Dr. Renāte Sūnīte
28.04.2012 19:01
Un Jūs brauktu uz slimnīcu,ja 8 mēnesī sāpētu mugura?Sāpes no visparastākās slodzes.Mazināju slodzi un pēc 2 dienām pilnībā pārgāja.Pie tam ,pirms tam viņa arī mani jau sūtīja uz slimnīcu,sabaidīja ne pa jokam,man pat neleila panikas lēkme sakās,bet izrādījās ka viņa vienkārši sajaukusi analīzes ar citu grūtnieci.
Bet ārsts man ir vajadzīgs,jo to nosaka Latvijas likumdošana,katrai grūtniecei jābūt uzskaitē.
Re: Dr. Renāte Sūnīte
28.04.2012 23:01
Kas to teica, ka obligāti jābūt uzskaitē? Pavisam nav obligāti. Cita lieta ja naudu gribas saņemt...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Es neko nesaņemšu,nestrādāju jau pirms grītniecības.Bet uzskaitē IR jābūt.
Re: Dr. Renāte Sūnīte
15.05.2012 23:49
Vai varētu palūgt kādu norādi uz to likumu?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Dr. Renāte Sūnīte
20.05.2012 17:59
tas, kas nestrādā, vienalga saņem minimumu, ja nemaldos, tie ir 50-60 Ls/mēn

__________________
dr.puce@gmail.com
Annuska
Re: Dr. Renāte Sūnīte
24.10.2013 11:54
Forsa daktere. gadiem eju piei vinas. ir ar savu raksturu, bet kurs gan nav :)
Iespējams, kaut, kas ir mainījies, jo biju pie viņas pirms gadiem pieciem. Diemžēl neiesaku šo ārstu, jo nervu sistēma tiks pabojāta, un tā kā daudzas jaunās sievietes baidās iet pie ginekologa, tas varētu atstāt nepatīkamu iespaidu par ginekoloģiju kopumā, jo uzskatu, ka pie sava ginekologa jāiet kā pie laba drauga.
Re: Dr. Renāte Sūnīte
09.11.2013 21:14
skruda Rakstīja:
-------------------------------------------------------
>... jo uzskatu, ka
> pie sava ginekologa jāiet kā pie laba drauga.

Kā reiz šī iemesla dēļ iesaku iet pie ginekologa vīrieša...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
ASTRA
Re: Dr. Renāte Sūnīte
14.08.2014 14:36
Biju, nenormāli vīlos. ļoti slikta attieksme. ĀRSTS TĀ NEDRĪKST UZVESTIES. NEVIENAM NEIESKU.
я не согласна!! то что пришлось ждать, то да, есть как есть. но как доктор она молодец!!! и что вам тяжело салфетку за собой убрать или положить, дома тоже как свинья не убираете ?? меня она с полуслова понимала, и даже звонила, когда анализы готовы были. и мою так скажем проблему за неделю решила. я родила и поставила спираль, но так вышло, что и год не отходила и забеременела. второго мы не потянули бы с мужем. по этому решились на аборт. и доктор посмотрела, сказала что делать, какие лекарства купить, на анализы послали, к тому же за анализы мне надо было бы отдать чуть ли не 30 евро, но написали там какие то коды, что заплатила только 3 евро. все сделала хорошо, коса не смотрела и не упрекала за такое решение. единственное самой было морально тяжело... (( у доктора поток людей, всем надо, все что то хотят. она не должна ко всем иметь подход, вы к ней идете, вы должны относится подобающе. а не так, что я тут деньги заплатила, давай пляши около меня, убирай за мной итд...
Re: Dr. Renāte Sūnīte
02.12.2014 23:27
Mana meita ir bijusi pie šīs dakteres,aizgāja pie viņas,tāpēc ka varēja ātri tikt tikai pie viņas.Meita ir šokā par to dakterīti,viņa visu laiku kaut ko muldēja ne pa tēmu,kokrēti par problēmu bija runāts 2 min.,apskates laikā arī ļoti rupja.Neisakam šo dakteri!!!!!!!!
Tikai un vienīgi sliktas atsauksmes.Gāju stāties grūtniecības uzskaitē pie viņas. Paņēma tikai ar trešo vizīti,redz viņa neko ar saviem pirktiem tur nesataustot tā tad neesmu stāvoklī,viņas roka nemelojot.Taisīju divus testus-pozitīvi.Pēc maniem aprēķiniem biju 4-5 nedēļā.Nosūtīja uz USG un nosūtījumā norādīja ka nav kkas kārtībā ar ciklu.Aizgāju uz USG,kur daktere pajautāja vai nepieņemu tādu variantu ka es esmu stāvoklī uz ko atbildēju ka jā,tā tam vajadzētu būt un tā arī bija,biju 4-5 nedēļā kā jau pati zināju. Attieksme no Sūnītes puses briesmīga. Tā kā man ir muguras problēmas ko mans ģimenes ārsts anamnēzē uzrakstīja,Sūnīte ieraugot to,briesmīgā tonī pateica "NU JA ŠITĀDAS JAU TIKAI MANI ATROD" un ar katru nākamo teikumu centās mani pierunāt uz abortu,lai tikai nebūtu jāņemās ar mani,jo protams man bija nepieciešama stingrāka uzraudzība. Tālāk vēl sekoja daudz daudz kas,kā piemēram raidīšana no kabineta ārā,kamēr māsiņa stāstīja par to kur un kā jāiet 1.skrīnings,jo redz manas paredzētās apmeklējuma 15minūtes esot pagājušas un vēl visādas pretīgas nievājošas piezīmes. MĪĻĀS DĀMAS JA JUMS IR IZVĒLE,NEEJIET PIE ŠĪ BRIESMĪGĀ ĀRSTA,NOŽĒLOSIET.Protams ja jūs maksāsiet bargas naudiņas,tad kājiņas jums bučos,bet ja iesiet par valsts naudu tad nu gatavojieties briesmīgai attieksmei.
Re: Dr. Renāte Sūnīte
18.02.2015 13:50
Un nafigs bija skriet tik mazā termiņā pie ārsta? Lai varētu divdomības noklausīties? Vai tad bija kādas problēmas? Normāli ir ap 8 nedēļu iet kad visu var skaidri redzēt.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Dr. Renāte Sūnīte
18.02.2015 14:39
Bet situācija ar valsts naudu un ārsta attieksmi ir zināma. Tā tomēr nevajadzētu būt. Tad lai ārsts neņem grūtnieces par valsts naudu. Eh, bet to naudu grib, kaut tā ir mazāka, un tad par to norej grūtnieci. Es arī būtu nikna. Tpc man valsts medicīna nepatīk. Nikni ārsti un nelaimīgi pacienti.
Man Dr. Sūnīte bija pirmā daktere... Tikko biju pirmajās attiecībās un pēkšņi STS!!! Nu labi, palietoju dārgās zāles ko izrakstīja... nu es jau ticu dakterei, jo pirmā reize. Bet nu aizgāju pāris reizes un visu laiku kaut kādas problēmas, īgna, neiecietīga utt. Un vienu reizi pat sveša sieviete ienāca eksaminējamajā telpā!!! Pēc tās reizes vairs pie viņas negāju. Situācija iepriekš vienkārši bija tāda, ka vajadzēja Rīgā ārstu, lai darba dienā varu aiziet, jo studēju tajā laikā... bet beigās tomēr aizgāju savā pilsētā pieteikties pie ļoti labas (stingras un ar savu raksturu, bet ne neētiskas) ārstes. Tas bija pirms nepielniem 6 gadiem. Diemžēl tāpēc es Sūnīti neietiektu. Lika iedzīvoties kompleksos.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 23?
Ziņa: