Vai tās ir bērna kustības???

Aizsāka sieviete1 

sieviete1
Vai tās ir bērna kustības???
10.03.2011 12:44
Sveiki! Man šobrīd iet 17./18.grūtniecības nedēļa un pēdējās 3 dienās man ir dīvainas sajūtas.Citrreiz tās ir vēdera lejasdaļā, bet citrreiz vēderā.Visbiežāk vēdera lejasdaļā. Sajūtas ir tādas, it kā kaut kas sakustētos vai sarautos vai vieglām uzsistu. Pat grūti izstāstīt.Tas ilgsts īsu brīdi.Vai tās varētu būt mazuļa kustības?Pie ārsta biju pims nedēļās.Tad tādu sajūtu nebija. Daktere teica, ka tā kā šī man esot 1.grūtniecība, tad kustības ātrākais jutīšu tikai ap 20. nedēļu Vai varbūt tās ir dzemdes kontrakcijas vai varbūt dzmedes tonuss? Es visu laiku dzeru MagvitB6 jau no grūtniecības sākuma.Isti nesaprotu, kādām jābūt sajūtām un kur, ja tās ir bērna kustības.
Re: Vai tās ir bērna kustības???
10.03.2011 16:33
es sajutu 19.nedēļā un tas bija kā viegli pirkstu pieskārieni, bet no iekšpuses :)
:)))))))))))))))
Re: Vai tās ir bērna kustības???
11.03.2011 20:46
ta nu gan cik tev gadi 17 ? to katra sieviete intuitivi jut ka tas ir kustibas vai tikai gazes jo ja nu tas ir gazes kas staiga pa tavam zarnam tad agri vai velu tu nopukuletos un saprastu ka nav kustibas bet ja tu jut ka kustibas ir un gazes neiziet logiski ka bernus kustas.20 nedela ir videjai ap kuru var just pirmas berna kustibas jo bernins pats par sevi lielaks jo kustibas jutamas atrak.un pilnigi normali ka tas sajut ap 17/18 ned.uzliec roku uz vedera vakara atlaidusies gulta un tu sapratisis kas ier kas bernins kustesies loti aktivi kaut ar mazinjs tik loti.
Re: Vai tās ir bērna kustības???
12.03.2011 09:36
gadi nu gan te ir ņipričom...
un ja meitenei ir gan gāzes, gan kustības? ;)
sieviete1
Re: Vai tās ir bērna kustības???
15.03.2011 09:11
Man ir 25 gadi. Loģiski,ka es nevaru saprast, vai tās ir kustības, ja ārsts man teica, lai ātrāk par 20, nedēļu nemaz negaidu. Man ir arī dzemdes tonuss, vēdera pūšanās un man ir grūti saprast, vai tas ir tonusa izraisītas muskuļu spazmas vai kaut kas tamlīdzīgs vai kustības. Tā kā man tas jau ilgst nedēļu un sajūtu arvien biežāk un spēcīgāk, tad sapratu, ka tās tomēr ir kustības. :)
Pūce, liels paldies!:)
Arī man ir 17 nedēļa un arī pēdējos vakarus jūtu kaut ko dīvainu un nesaprotamu vēderā. Un tieši kā Tu saki. Vēdera Lejas daļā un pašā puncī arī.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 2?
Ziņa: