Tests negatīvs,bet grūtniecības pazīmes pieņemas

Aizsāka Hello_Kitty 

Tests negatīvs,bet grūtniecības pazīmes pieņemas
15.05.2012 16:53
Labdien!
Man ir tāda problēma, ka visu laiku moka drausmīgi nelabumi nu jau kādu nedēļu, jau mēnesi ir sāpīgas un piebriedušas krūtis, kas turpina piebriest, pēdējās mēnešreizes bija diezgan vājas, pirms kādas pusotras nedēļas veicu grūtniecības testu, ko izdarīju pēcpusdienā, jo, sakarā ar nakts maiņu darbu, man diennakts ciklam vajadzētu būt savādākam. Tests izrādījās negatīvs, bet visas pazīmes turpina pieņemties spēkā. Turklāt, mīlējoties ir ļoti stipras, dedzinošas sāpes. Pirms eju pie daktera, vēlētos dzirdēt citu speciālistu viedokli par to, kas tas varētu būt.
sveiki. Jau kādu laiku izjūtu velkošas sāpes vēdera lejasdaļā, moka slikta dūša, krūtis arī palikušas jūtīgas, brīžiem ŗeibst galva. Pirms pāris dienām iztaisiju testu,bet uzrādija negatīvu. Šodien uztaisiju velreiz un atkal negatīvs. Godīgi sakot sāku uztraukties,vai vis ir kārtībā. Vai var tā būt,ka tests var neuzrādīt grūtniecības esamību.
Re: Tests negatīvs,bet grūtniecības pazīmes pieņemas
01.06.2012 19:20
Aizej un nodod HCG, 100% pateiks esi vai neesi...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 22?
Ziņa: