izdalījumi, man bail

Posted by Bailīgā 

Bailīgā
izdalījumi, man bail
August 13, 2012 11:02PM
Sveikas!

Vai ovulācijas laikā var būt gļotaini izdalījumi ar nedaudz asins piejaukumu? Man tādi parādījās, pāris mēnešus atpakaļ USG bija un neko sliktu nepateica. Agrāk nemanīju. Uz biksītēm tīrs tikai slaukoties redz. Man bail, jo asinis cikla vidū tak liecina par vēzi.
Re: izdalījumi, man bail
August 13, 2012 11:51PM
Ovulācijas laikā var būt gļotaini izdalijumi un nedaudz asinis. Tas nav retums. Vēl var būt nelielas sāpes pirms tam. Bet baidīšanās no vēža pati par sevi jau var izraisīt vēzi...
Bailīgā
August 14, 2012 12:31AM
man bija it kā gļotas nedaudz iekrāsotas rozā ar asini un mazas stīdziņas asins gļotās. Tas tā arī var būt?
August 14, 2012 12:49AM
Protams. Tieši par to arī ir runa. Ne jau par asins plūdiem cikla vidū. Rodas no tā ka ovulācijas brīdī plīst folikuls. Dažām kundzēm folikulam ir biezāka āda tāpēc viņš plīst drusku vēlāk, ar nelielām sāpēm un nelielu asiņošanu. Vot...
Magdalena
August 14, 2012 10:55AM
Nu protams, ka tas nekas labs nav, man arī būtu uztraukums, ejiet pie cita ārsta, vai arī lai veic dziļākus izmeklējumus, bet nekādā ziņā to neatstājiet novārtā, tas 'gan jau pāries" bieži beidzas bēdīgi.
Bailīgā
August 14, 2012 01:58PM
Uz biksītēm nav, bet uz papīra tā riktīgi kopā ar gļotām. Vai tas ovulācijas laikā var būt pāris dienas? Vispirms bija nedaudz, tad pazuda, bet pēc sexa vēl vairāk palika. Tas nekas? Man vienā ciklā jau tā bija, tāpēc gāju pie ārsta, nosūtīja viskautkur, USG atrada nelielu cistu uz olnīcas, bet pateica,ka pati iespējams uzsūksies. Ārsts pateica,ka vainīga ovulācija. Man bija tieši tas pats un pēc tam bija normāli, šajā ciklā atkal. Tās asisnis ir tādas gaišas kāno pirksta kad sagriež. Vēders arī tāds nesaprotams apakšā. Tā var būt, ka pāris dienas tās asiniste ir, te nav, te atkal ir? Un ne katru ciklu.

Magdalena
Kādus vēl izmeklējumus var taisīt? Uzstriepes labas, USG taisīja, nekā nav. Apskatē viss ok. Kādus vēl izmeklējumus? Vai tad tas liecina uzreiz par bēdīgu?
August 14, 2012 03:42PM
Bailīgā, nu ko Tu tur ieskājies? Daktere Tev saka - oulācija. Es Tev saku - ovulācija. Pēc izpausmēm sakrīt. Cikla vidus, gļotas neliela asiņošana. Kas vēl Tev trūkst? Pārliecība par to ka nav vēzis? Pirmkārt to 100% neviens nekad Tev nepateiks. Tā tas diemžēl ir un tas ir jāpieņem. Ja tas tā nebūtu tad no tā nemirtu un visi vienmēr tiktu izārstēti sākumstadijā. Kas attiecas uz asiņošanas veidu tad Tavējais pavisam nav raksturīgs audzējiem. Audzēji asiņo stiepti un gari. Kaut arī no cikla svārstās bet asiņošana vairāk ir līdzīga nepārtrauktām vājām mēnešreizēm vai mēnešreizēm cikla vidū un pus cikla garumā.
Bailīgā
August 14, 2012 04:17PM
Paldies!
Es vienkārši laikam īsti nesaprotu, ko nozīmē neliela asiņošana un ko lilela. Liela laikam sanāk, ja ir tā ka paketes jāliek? Ja tā tad man ir mierīgāk vienīgais uztrauca,ka tas nav katru ciklu un agrāknav manīts.
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.