Microgynon kontracepcijas tabletes un garastavoklis

Aizsāka pele - mele (atkal) 

pele - mele (atkal)
Microgynon kontracepcijas tabletes un garastavoklis
04.02.2015 14:56
Labdien..

Lietoju Microgynon kontracepcijas tabletes mazliet mazak par gadu. (kadreiz vairakus gadus atpakal lietoju citas, bet pedejos dazus gadus nelietoju neko) un man liekas vinas slikti iedarbojas uz manu passajutu - ne fizisko, bet garigo.
Lieta tada, ka mans garastavoklis nemitigi svarstas - no loti laba uz loti sliktu dazu minusu laika.
Un diemzel ne vienmer es maku atpazit tas garastavokla mainas un laicigi apturet.
Darba vienmer savaldos un tur jau nav ari laika personigam garastavoklim. bet majas.....
Ja butu pirms menesreizem, tad vel norakstitu uz PMS..bet piemeram divas dienas pec jauna kursa uzsaksanas - esmu vnk neizturama. Varu raudat no nekaa, jutos loti nelaimiga. Tad nomierinos, bet pec 5 minutem raudu atkal - bez nekada redzama iemesla.
Lai so mazliet mazinatu, saku lietot Wellwoman multivitaminus, kuri satur B6 un B12, kas it ka atbildot par normal nervu sistemas darbibu..bet ne vienmer atceros tos iedzert.
Laikam esmu neveriga, jo isti savu garastavokli nesaistiju ar kontracepcijas lietosanu. Domaju, ka vnk esmu jutiga un dazreiz ma**a. Ne parak sen biju atjaunot tablesu recepti un mulkiga karta nepasudzejos arstam.
Tagad tas viss saistas kopa un domaju vai iet pie arsta un mainit tas tabletes vai citigi dzert tos vitaminus un tadejadi ceret, ka nelabveligais efekts mazinasies.
Re: Microgynon kontracepcijas tabletes un garastavoklis
04.02.2015 15:08
Vitamīni varētu stiprināt garīgo veselību bet tie jālieto ilgstoši. Vairākus mēnešus. Ideālā variantā visu laiku.

Bet kas attiecas uz kontracepcijas ietekmi, tad jāsaprot, ka garīgā sfēra ir viena viena no reproduktīvās funkcijas sastāvdaļām. Kad sieviete ir auglīga tad hormoni atbilstoši stimulē garīgos procesus lai veicinātu šīs auglības izmantošanu. Sieviete kļūst piemīlīgāka, pacietīgāka, vairāk tuvību alkstoša. Ja šis process ir pārtraukts (māklīgi vai dabīgi klimaksa rezultātā) tad attiecīgi mainās arī garīgā sfēra. Tā kā rezultāts ir likumsakarīgs. Vienīgi dažādām sievietēm tas izpaužas atšķirīgā mērā.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Microgynon kontracepcijas tabletes un garastavoklis
04.02.2015 15:24
tas ko ku! teica ir pareizi, bet neesi vienīgā, kas lieto microgynon un novēro šādas uzvedības pārmaiņas, un šķiet, ka krasās garstāvokļa maiņas inducē tieši microgynon .
Labi... pedejas dienas to vien daru, ka vacu un vacu dazadu informaciju ......un esmu nolemusi no tabletem atteikties. Mans partneris par so lemumu ir acimredzot atvieglots :).
Bet kadas ir manas alternativas. ja nevelos hormonalu iejuksanos? Laikam tacu tikai prezervativs vai vara spirale. Bet par spiralem tik daudz negacijas salasijos, ka tagad nezinu ko iesakt.
+ vai pareizi, ka tableti nevajadzetu partraukt pusmenesi..bet labak, kad ir pabeigts viens kurss?
Re: Microgynon kontracepcijas tabletes un garastavoklis
09.02.2015 13:21
Jā, tabletes nevajag pārtraukt pusē. Jo pārtraucos būs priekšlaicīgas mēnešreizes vai citāds cikla satricinājums. Es domāju, ka bez vara spirāles gan jau ka ir arī citi varianti bez vara. un bez hormoniem protams. Un kas par negācijām? Iespējamā grūtniecība? Droši vien tā. Bet ja Tu gribi nesačakarētu hormonālo sistēmu tad Tev jārēķinās ar to, ka var būt arī bērns.

Un kās tā vispār par patoloģisku velmi tagad cilvēkiem - pisties bez ierobežojumiem bet lai bērni nebūtu? Varbūt vajadzētu tās savas velmes ierobežot vai arī samierināties ar to kā dabā tas process mēdz notikt. Citādi sanāk tā, ka sievietes vēlās divas pretrunīgas lietas - lūdzu saindējiet mani tā lai es kļūstu 100% neauglīga bet lai neciestu mana veselība. Vai nešķiet, ka tas ir pretrunā ar veselo saprātu?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Ha ha ha ar negacijam es domaju krampjus, smagas menesreizes un citas likstas.
Berns jau nu nebutu negacija . Ta ka man bernu nav, butu tikai prieciga. bet par aizsardzibu es taa principa domaju iglterminaa - pagaidam..un ari pec berna, ja nu sanaks.

Bet taa 'patalogiska' velme cilvekiem manuprat vienmer ir bijusi - jo cilveks nav dzivnieks, kas to dara tikai un vienigi vairosanas varda.
Bet vispar sajuta, ka tagad pasam jabut zinatniekam, dakerim un specialistam....
Re: Microgynon kontracepcijas tabletes un garastavoklis
09.02.2015 14:29
Sāpīgas mēnešreizes dēļ spirales ir maz ticamas ja viņas jau iepriekš nav bijušas sāpīgas.

Diemžēl es esmu pieradis šai forumā komunicēt ar sievietēm kurām bērns ir galvenā negācija.

Runa jau nav par pašu velmi bieži nodarboties ar seksu. Tas ir normāli. Nenormāla ir cilvēku velme lai viņiem par to "nekas nebūtu". Un šī mērķa sasniegšanas vārdā tie ir gatavi ar savu ķermeni veikt visādas bīstamas darbības. Akli paļaujoties uz mediķiem un farmāciju, kuriem tas viss ir viens ellišķīgs bizness.

Tā nu tas sanāk, ja gribi lai būtu minimums problēmu un maksimums veselības tad nekas cits neatliek kā pašam to visu pastudēt.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Nu ta..biju uz konsultaciju par nehormonalo spirali. Pirms tam pabeidzu tablesu kursu, ka te tika ieteikts. Bet mani parsteidza, ka man tika noradits sakt jaunu tablesu kursu lidz spirales ievietosanas dienai, kas sanaks kursa viduu. Tas, ka spirale tiek ievietota menesreizu laika izradas ir tadel, lai drosi zinatu, ka sieviete nav stavokli. Tamdel ari noradijums, turpinat nakamo tablesu kursu.. Netika piemineta opcija neturpinat tabletes, bet piemeram sagaidit nakamas menesreizes un tad ievietot spirali. Nezinu ka but, jo tads hormonu puskurss nevar but joka lieta......
Re: Microgynon kontracepcijas tabletes un garastavoklis
21.02.2015 10:54
Es arī saku, ka pus kurss nav labi. Bet es drusku nesapratu domu, mēnešreizes taču nav cikla vidus.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Nesaprotami izteicos.. Es biju domajusi spirali ievieto tikai menesreizu laika, kadu fizioligisku iemeslu del, bet ka man paskaidroja, to biezi vien ievieto saja laika, vnk lai zinatu, ka sieviete nav stavokli. Savukart, ja lieto hormonalo kontracepciju, tad var ievietot jebkura laika. Tatad es tikko pabeidzu kursu un man iesaka uzsakt nakamo, lidz spirales ievietosanai - ta ka nakama vizite iekrit pec 2 nedelam - tas sanaks kursa viduu....
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 11?
Ziņa: