svars

Aizsāka lin 

svars
10.02.2015 14:00
Sveiki. Esmu gruutnieciibas 11 nedeeljaa. Mans svars ir 45 kg (19 gadi) ., taads svars bijis visu laiku., bet iestaajoties gruutnieciibai svars nepieaug. Kaa tas ietekmee mani un manu beerninju.? Vai mana mazaa svara deelj var buut kaadi sarezgjiijumi man vai beernam.? Esmu uztraukusies jo viirs spiezj eest., bet eedu es normaali un visu ko gribbas-gan galju gan augljus un daarzenjus. Cik buutu jaapienjemaas(normaali) svaraa gruutnieciibas laikaa.? Gaidu atbildes.,paldies:)
Re: svars
10.02.2015 14:18
Teiksim tā, ka svara pieaugumam Tev vajadzētu būt ap 1...1,5 kg. Visā grūtniecības laikā apmēram par 9...10 kg. No maza svara parasti visvairak cieš mātes veselība. Muskuļu vājums, beigti zobi, redzes pasliktināšanās, nav piena. Mazulis tomēr cieš mazāk jo auglim ir tendence"paņemt" ko viņam vajag.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: svars
11.02.2015 09:14
Reizēm tā mēdz būt, ka svars maz pieaug grūtniecības pirmajā trimestrī, un strauji sāk pieaugt otrajā trimestrī, tur savu lomu nospēlē endokrīnā sistēma, kalsniem cilvēkiem viņa ir diezgan inerciāla, un prasa kādu laiku lai pārkārtotos, jālieto vitamīni un mikroelementi, bet svars sāks pieaugt, drīzumā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 20?
Ziņa: