"apstulbis" ikmenesha cikls

Aizsāka kristine111 

kristine111
"apstulbis" ikmenesha cikls
30.04.2015 05:25
sveiki,

shobrid esmu vairaku meneshu retriitaa cita zemee, kur devos, lai pie visa pareja ari uzlabotu veselibu, kas jau ta nebija nekada slikta. jau tresho menesi sheit ik dienas taisu jogu un veselibas cigunu, bet man peksnji pirmo reizi savu 39 gadu laika kavejas meneshreizes un neizskatas, ka pat tuvotos.
paris dienas ljoti dura apakshsana un skjita, ka meneshreizes varetu ta ka tuvoties, bet nu jau vairs nedur.
esmu ljoti sanervozejusies par to meneshreizhu iztrukshanu.
ko jus man ieteiktu darit? vai gaidit vel kadu menesi un redzet, vai tas atjaunosies, vai varbut sheit doties pie ginekologa uz parbaudem?
draudzene doma, ka mani hormoni varetu but apjukushi no pieaugushas fiziskas aktivitates un parmainjam, tomer vai tad jau tam nevajadzeja paradities menesi ieprieksh? turklat es biezhi dodos ilgakos celjojumos un man nekad tas nav atstajis ietekmi uz manu ikmenesha ciklu. pavisam frustrejoshi ir tas, ka biju paredzejusi vel uzlabot savu veselibu un nepavisam ne sabeigt..

ps. stavokli neesmu.

paldies par ieteikumiem.
Re: "apstulbis" ikmenesha cikls
30.04.2015 09:16
ir 3 varianti, ja tas retrīts ir citā klimatiskā zonā, tad reizēm cikls nojūk, bet cik noprotu, jau esi prom vairākus mēnešus, tad tākā, vajadzētu jau aklimatizētis, otrs variants - esi fizioloģiski normālā grūtniecības stāvoklī, trešais - aizej pie ginekologa.
Re: "apstulbis" ikmenesha cikls
30.04.2015 12:59
Cik dienas jau kaveejaas?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 20?
Ziņa: