Par dzimumhormoniem.

Aizsāka aiai 

Par dzimumhormoniem.
07.08.2016 11:55
Lūdzu uzrakstiet, ja zinat kādi dzimumhmoni jāveic pie šādām pazīmēm - sejas pinnes, matu izkrišana, mastopātija, jūtīgas krūtis, pēdējā laikā nedaudz augoša mioma. Dēļ endometrija hiperplāzijas tika ielikta mirēna, tādēļ mēnešreižu nav. Tā, kā uz šīm analīzēm norīkojumu ginekologs nedeva, tad veikšu par savu naudu. Taču aizmirsu pajautāt kādi hormoni būtu jāpārbauda.
Re: Par dzimumhormoniem.
07.08.2016 17:49
Pie ieliktas spirāles hormonu analīzes varētu būt nepareizas.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Par dzimumhormoniem.
07.08.2016 23:49
Bet vai Mirēnas hormoni asinīs arī nonāk? Gribēju noskaidrot vai nav hormonālais disbalanss.

Jāpiebilst, ka jūtīgas krūtis, matu problēma un miomas augšana sākās kādus mēnešus pēc Mirēnas, kuru ielika sakarā ar endometrija hiperplāziju. Nezinu vai sakritība, vai tiešām to veicināja Mirēna, jo agrāk nekas tāds nebija. Sejas pinnes jau bija pirms Mirēnas. Bet vai pinnes varētu būt miomas, jo tās sākums sakrīt ar miomas rašanos?

Tā dzerot vitamīnus un cerot, ka viss atrisināsies būs pagājuši jau divi gadi. No vitamīniem esmu dzērusi Prefemin, tad pēc laika Naktsveces eļļu, Futūra matiem. Tomēr ik pa laikam par sevi atgādina jūtīgās krūtis , matu izkrišana. Pašlaik Dr lika dzert Gold E+A. Varbūt šie dr ieteiktie vitamīni būs efektīgāki, jo ir gan horm. līdzsvarošanai , gan matiem. Biju pie ģ.ā. ar šīm sūdzībām, veicu analīzes, tur viss ok.
Vai Gold vit A+E kurss ir trīs mēnešus?



Edited 6 time(s). Last edit at 08.08.2016 10:48 by aiai.
Re: Par dzimumhormoniem.
09.08.2016 21:52
Hormonālā kontracepcija gluži vienkārši brutāli salauž organisma hormonālo sistēmu kā rezultātā iestājas neauglība (parasti uz laiku bet dažreiz paliekoša). Par kādiem organisma hormonu novērtējumiem var būt runa. Protams, ka analīzes var taisīt un ciparus iegūt bet viņu vērtība ir minimāla.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Par dzimumhormoniem.
10.08.2016 16:41
Manuprāt pēc pazīmēm varētu būt hormonālās darbības traucējumi. Gada laikā esmu dzērusi trīs mēnešus - Naktsveces eļļu un pēc laika trīs mēnešus Prefemin, papildus piecus mēnešus Futūra matiem. Tagad atkal jūtīgas paliek krūtis, tādēļ sāku dzert Gold vit A+E. .Sāpīgākais tas, ka problēmas atrisinājušās tikai uz laiku.

Nezinu vai šādas sūdzības sievietēm 40 gados ir norma, ka hormoni ik pa laikam iziet no ierindas? Jeb organisms Mirēnu nepieņem, jo viss sākās piecus mēnešus pēc Mirēnas.

Kāds būtu Jūsu viedoklis?



Edited 1 time(s). Last edit at 10.08.2016 16:45 by aiai.
Re: Par dzimumhormoniem.
12.08.2016 23:57
Nu bet protams hormoni no mirēnas nonāk asinīs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 7?
Ziņa: