Ok Belara.

Aizsāka deedey 

Ok Belara.
07.11.2016 14:10
Labdien centīšos situāciju izskaidrot pēc iespējas sīkāk.
Hormonālo kontracepciju Belara izrakstīja ginkologs, sakarā ar to, ka pēc otrajām dzemdībām mēnešreizes kļuva sāpigas un neciešamas, kā arī ilga no 8 līdz pat 11 dienām.
Pirmo paciņu Belara sāku dzert 30.09. - 21 diena noslēdzās 20.10. Pārtraukuma 4. dienā sākās mēnešreizes, ilga vien 4 dienas, pirmā diena kā parasti tikai bez sāpēm, otrā diena diezgan stipra, trešā un ceturtā smērējās un beidzās.
28.10. Sāku dzert otro Belara paciņu (8. dienā pēc pārtraukuma), tagad ir 7.11. ir izdzertas jau 10 tabletes, šodien būs 11 tabletes. No paša rīta sākās asiņošana, līdzīga mēnešreižu pirmajai dienai - ne pārāk stipra, ar nepatīkamu velkošu sajūtu vēdera lejas daļā.
Sakiet, vai tas ir normāli? Tā varētu būt?
Daktere minēja, ka pirmās pakas laikā var gadīties kaut kas tāds, bet man ir pie otrās...
Zvanīju, bet dakterītes šodien nav, izbraukusi, tāpēc ceru uz Jūsu palīdzību.
Kāda vēl Jums atsauksmes par Belara.
Un vai hormonālā kontracepcija vispārīgi nepasliktina veselības stāvokli gada garumā?
Re: Ok Belara.
09.11.2016 09:22
Pacelšu mazliet tēmu! : Sazvanīju dakteri /Ja nu kādai gadās līdzīga situācija tad būs arī atbilde/ - Ja starp mēnešreizēm rodas jebkāda veida asiņošana, kuru pavada sāpes vēdera lejas daļā (tās var būt krampjveidīgas, velkošas, durstošas utt.), tad organisms nepieņem šīs zāles. Ir jānomaina pret citām. Ja ir smērēšanās, bez sāpju pazīmēm, tadtas ir normāli pirmos 3 mēnešus, jo organismā iejaucas sintētiskie hormoni!

Bet jautājums atkal,- Līdz daktera vizītei palikušas 3 dienas, es pārtraucu dzert šīs zāles dēļ asiņošanas, sakiet vai mans cikls tiks izjaukts? Un ja izrakstīs citas zāles, kur garantija, ka tas neatkārtosies arī ar citām?

Daktere izrakstot Belara, pat neizvērtēja vai mans organisms panesīs šīs zāles - es jau arī nezinu vai nebūs blakņu, jo neesmu nekad dzērusi iepriekš tāda veida zāles, plus nemaz nezinu kā pirms zāļu lietošanas es varētu izvertēt vai man viņas būs derīgas!?

Un vispār mums tādi dīvaini ginekologi, medmāsu pavadībā: Medmāsa saka vienu, ginekologs citu, piem. iepriekš zvanīja medmāsa /vecmāte/ teica, ka man esot iekaisums, lai dodos pie viņiem, atbraucot, ginekologs prasa, kas Jums teica tādas muļķibas - iekaisuma neesot, izrādās vecmāte sajaukusi analizes.
Kur garantija, ka šoreiz nebūs tāpat? Jo tieši vecmāte teica, ka asiņošana nedrīkst būt, lai pārtraucu dzert šīs zāles, bet kad aizbraukšu ginekologs teiks, ka vajadzēja turpināt???
Es vispār tos ārtus nesaprotu...
Un privāto arī nevaru atļauties, un nav arī jēgas - mums privātpraksēs strādā tie paši ārsti, kas poliklīnikās, tikai atšķirība tāda - kur vairāk maksā, tur vairāk pievēršas tev.
;)
Stāsts beidzas ar to, ka pēc 3 ned esmu ieplānojusi doties strādāt uz ārzemēm, jau ir pasūtīta biļete, bet kā pie viena velna, vienmēr sākas problēmas...

Apsveru domu, pat ja izrakstīs citas zāles, varbūt nemaz nedzeršu, izsargāšos ar veikalā nopērkamajiem štruntiem :D, bet vai ms cikls nebus sāpīgāks, kā iepriekš, jo tieši tā iemesla dēļ dr izrakstīja ok...
Re: Ok Belara.
12.11.2016 21:30
Ko nozīmē, jānomaina ok pret citām? Viņām visām ir +/- vienāds sastāvs... Tas ir tāpat kā gastronomā nomainīt vienu pienu pret citu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 11?
Ziņa: