Pēc lapar.operācijas.

Aizsāka aiai 

Pēc lapar.operācijas.
07.02.2017 13:39
Pirms trim nedēļām bija laparaskopiska demdes amputācijas operācija,saglabājot olnīcas un dzmedes kaklu, rētas sadziju šas, diegi izņemti. Dzimumattiecības atļāva pēc sešām nedēļām. Jūtos diezgan grūti, jo seksuālais sasprindzinājums nedod mieru. Veselības labā esmu gatava ciesties vēl trīs nedēļas, bet varbūt ir pieļaujams bez kustībām no manas puses ,saudzīgs klitorālais orgasms. Nezinu, kas ir kaitīgāks kustības, vai orgasms. Ja arī šāda orgasma izjušana ir pašlaik neatļauta, tad nekā.
Re: Pēc lapar.operācijas.
07.02.2017 20:49
Neredzu iemeslu atteikties no klitorālā orgasma baudīšanas tiklīdz ir tāda vēlēšanās.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Pēc lapar.operācijas.
08.02.2017 11:18
Trīs gadus cīnījos ar periodisku matu izkrišanu, sejas pinnēm, jūtīgām krūtīm, periodiskām olnīcu cistām. Veicot dažādas pārbaudes, iemesls netika atrasts. Hormonālās analīzes neveicu, jo ar mirēnu tās nebūtu patiesas. Grūti pateikt vai iemesls bija hormoni vai mirēna? Pašlaik dēļ miomas ir izņemta dzemde, līdz ar to nav arī mirēnas. Nezinu kā ar minētajiem simptomiem būs turpmāk. Interesētu pārbaudīt hormonālo fonu, tagad kad nav mirēnas. Man 40gadi.

1. Pēc cik ilga laika no operācijas var veikt hormonālās analīzes?
2. Vai pēc dzemdes amputācijas es izjutīšu ciklu un kā ? Vai tā būs kā neliela vilkšanas sajūta vēdera lejas daļā?
3. Pašsajūta pēc op ir laba, temperatūra nav. Sākot ar trešo nedēļu, trīs dienas izjutu vēdera sāpes, kas nebija iepriekš. Vai tas saistīts ar op kā tādu, ar ciklu vai no iepriekš minētā seksuālā sasprindzinājuma.

Paldies par atsaucību!
Re: Pēc lapar.operācijas.
08.02.2017 18:47
Prasi savam ārstam. Diemžēl, te nav ginekologa, kas varētu šo visu patiesi atbildēt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 3?
Ziņa: