Sāpīga krūts

Aizsāka Kuka K. 

Kuka K.
Sāpīga krūts
25.02.2017 22:18
Sveicināti.
Uzreiz par sevi, - sieviete, 28 gadi,63kg, 167cm gara.
Gribēju jautāt kādam zinošam. Lieta tāda, ka man jau 2x (pēdējo 2 mēnešu laikā) iesāpas kreisā krūts. Sāp tā visai neganti, vairāk no krūts ārējas malas (no mugurkaula) uz krūts galu. Sāp pat tad, kad kustinu roku,kaut ko ņemot vai darot mājas darbus :(Tas ir visai nepatīkami. Labā krūts ir normāla un nesāp.

Biju pie ginekoloģes uz ikgada apskati un pie reizes uzjautāju par šo problēmu. Viņa iztaustīja abas krūtis, taču neko sliktu neteica.Ieteica veikt USG. To veicu, arī tur viss kārtībā..paldies Dievam.
Ginekoloģe teica, ka tas iespējams ir hormonālu izmaiņu rezultātā, tā kā pirms mēnešreizēm.. Jā, tā padomājot, arī pirms mēneša mani piemeklēja šīs pašas nepatīkamās sajūtas tieši nedēļu pirms mēnešreizēm..:( Bet rodas bailes, vai tiešām tagad pirms katrām mēnešreizēm es mocīšos ar šīm problēmām?! Agrāk tā nebija..
Un ginekoloģe ieteica padzert askorutīnu (pret sāpīgām un stiprām MR)..ja tas nelīdzēs, būs jālieto hormoni (no kuriem uzreiz atteicos...) :(
Jautājums, ko es varu darīt savā labā? Varbūt jānodod kādas analīzes? Tiesa gan..pati nezinu uz ko :D :(
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 10?
Ziņa: