Re: kas ir GRARIDITAS SUSP.

Aizsāka lajna 

Re: kas ir GRARIDITAS SUSP.
15.03.2017 23:21
Man iedeva sledzienu kura bija rakstits viena auglju ola
parliecinosi neredzu. Diagnoze -grutnieciba. Graviditas Susp
bet neko netejca ka esmu stavokli kaut USG vareja reali redzet grutniecibu. Lieta tada ka mani pat neapskatija tik to USG uztajsija.
mana
Re: kas ir GRARIDITAS SUSP.
16.03.2017 20:11
Usg jau labak redz grutniecibu, neka iztaustot. Redz, kur ta lokalizeta - dzemde vai olvada. Gravisita susp.-aizdomas par grutniecibu, bet isti parliecinata arste nebija. Varbut laiks par mazu vel?
Re: kas ir GRARIDITAS SUSP.
17.03.2017 13:52
Lieta tada ka sonografija vareja redzet labi lielu melnu punktu.iepriekseja grutnieciba pamalija diezgan niecigu punktinju.bet tagad ta ir lielaka.vienigajs tur sanaca pec manam datiem 3-4nedeljas.ya ar izkatijas.nevaru saprast.tagat man visu lajku velk gulet nau speka un vemsana moka. Bet ar pirmo bernu bija sliktak man no impanltacijas dienaj ja macija stipra taksikozi ar vemsanu visu dienu garuma.ta bija lidz pat taj dienaj kad tajsija kezergriezienu.uz usg brauksu tikaj nakos piektdiena.
mana
Re: kas ir GRARIDITAS SUSP.
17.03.2017 17:22
Ja jau dzemdē manīja to augļa olu, tad viss ok. Ko uztraucaties? 3-4 nedēļās vēl nav bērna sirdspuksti uztverami, tādēļ varbūt USG speciālists piesardzīgs.
Re: kas ir GRARIDITAS SUSP.
17.03.2017 20:14
Ljoti ceru ka vis bus labi jo ljoti gribas vel vienu berninj. Ka ir ja ar pirmo bebi bija menstruacija 3 menesus.guleju uz saglabasanas.var but saja grutnieciba ar menstruacija? Ko laj gajdu.var gadites atkartosanas?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 16?
Ziņa: