Dzeltens augļūdens (amnio)

Aizsāka KateU 

KateU
Dzeltens augļūdens (amnio)
25.03.2017 11:40
Labdien!
Doks neko lāga tā ar nepateica, tika veikta amniocentēze, dr.rāda - augļūdeņi iedzelteni (pašai nešķita tumši, jā dzelteni, bet ne duļķaini), nebija dzidri, prasīja vai nav asiņošana bijusi, nav. Informācija internetā LV valodā paskopa. Amnio taisīja ātro, pilno nē. Dr.pats noteica vēl pie sevis, ka nekas cits norādīts veikt viņam neesot, izņemot uz hromosomu pārbaudi. Laikam vajadzēja veikt pilnu amnio, tagad jau par vēlu????? Kas par iemeslu šādai augļūdens krāsai? Slimojusi, ptu, ptu, ptu neesmu 17gr,ned.
Kāds iemesle varētu būt šādai augļ.krāsai? Salasījos netā par mātes un bērniņa rēzus nsaderību. Pati esmu rēzus pozitīva.
Veica Torch testu, viss labi izņemot zem jautājuma zīmes Herpes vīruss IgM rāda apšaubāms, k=1.34.
Tātad, kas varētu būt par iemeslu?
Paldies
Re: Dzeltens augļūdens (amnio)
25.03.2017 12:04
KateU
Dzeltena krāsa augļūdeņiem ir normāla. Augļūdeņi var būt no caurspīdīgiem bezkrāsainiem līdz dažādas intensitātes dzelteniem.
KateU
Re: Dzeltens augļūdens (amnio)
25.03.2017 12:32
Paldies, es patiesi nobijos. Latviesu valodā informācija ir visai skopa, krievu vai aņgļu mēlē var atrast vairāk. Ā, vēl dakters noteica, varbūt, ka bērniņa paša āda? Domāja laikam atmriušo ādiņu. Doks teica, ka normāli'ūdeņi esot gaiši, gaiši dzelteni. Labi, jāgaida vizīte, mans dakters ārzemēs, līdz ar to domā ko gribi. Paldies, stella_, vismaz nomierināji!!!!!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 7?
Ziņa: