Diskomforts intīmajā zonā

Aizsāka oga93 

Diskomforts intīmajā zonā
04.09.2018 14:58
Sveiki visiem.
Esmu 25 gadus jauna sieviete, 5 gadus laulībā, bērnu nav. Pirms pāris gadiem bieži slimoju ar cistītu, gandrīz vai reizi mēnesī. Bija atrasta ureaplasma maksts uztriepē, ārstējāmies abi kopā ar vīru.Pēc ilgas ārstēšanās analīžu rezultāti bija labi, galu galā jau vairāk nekā gadu no cistīta nebija ne miņas. Citu infekciju un STS nav bijis.

Pirms 3 mēnešiem sākās diskomforts intīmajā zonā, kurš pastiprinās tieši pēc urinācijas. To pat nevar nosaukt par sāpēm - kairinoša sajūta urīnizvadkanāla rajonā, dažkārt liekas ka nevar īsti saprast, kur tieši šis kairinājums lokalizējas. Izdalījumi ir ļoti reti, pieļauju, ka pirms ovulācijas.
Sāku staigāt pa ārstiem. Ģimenes ārsts, vēlāk ginekologs un visbeidzot urologs. Un te sākās problēma - pat ārsti nevar noteikt, kas tad īsti tas ir, jo:

urīna analīze -ideāla
urīna uzsējumā baktērijas netiek atrastas
ureaplasma un mikoplasma - negatīvas
vēdera dobuma USG - ideāls
cistoskopija - pataloģijas netika atrastas
maksts uztriepe - laba, ginekologs apgalvo, ka pēc skata arī apslēptā infekcija tur nevar būt
Uz hlamīdijām esmu pārbaudījusies agrāk - arī tās netika atrastas. Šobrīd nepieļauju domu,ka tās varētu būt, jo partneri neesmu mainījusi un vīra sānsoli neizskatu kā variantu.
Mugurkaula jostas un krustu daļas RTG - bez pataloģiskām izmaiņām.
Pirms pus gada veicu arī ginekologisko USG, uz to brīdi arī tur viss bija labi. (varbūt ka jāatkārto? pieļauju, ka nākamais solis būs labs maksas ginekologs, lai skatās visu vēlreiz..)
Esmu atdzērusi 3 antibiotiku kursus, dzeru vitamīnus, uztura bagātinātāju cistone, mēģināju arī dzērvenes un pētersīļus, bet no visa tā likās, ka paliek vēl sliktāk...

Ir vērts piebilst to, ka tieši pirms sākās šī problēma, notika 3 lietas, kuras, manuprāt, varētu izprovocēt to, bet kurās neesmu un nemaz nevaru būr pārliecināta:
1. nopeldējos diezgan aukstā ūdenī,
2. cēlu ļoti smagu priekšmetu (tieši tāpēc veicu mugurkaula jostas un krustu daļas RTG, jo arī muguras lejasdaļā izjūtu smaguma sajūtu un pieļauju, ka varēju kaut ko savilkt, aizspiest utt)
3. orālais sekss (bet apšaubu, jo baktēriju ne urīnā, ne maksts uztriepē nav)

Esmu izmisumā, jo sajūtas nepāriet. Tikai pēc fiziskām aktivitātēm (skriešana, joga) tās itkā nedaudz noklust.. varbūt tās ir tikai iedomas, es nezinu. Gribam bērniņu, bet nezinām, vai drīkstam tā riskēt. Varbūt kādai ir bijis kas līdzīgs..būšu pateicīga par jebkādu padomu!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 4?
Ziņa: