Izjucis mēnešreižu cikls.

Aizsāka santae 

Izjucis mēnešreižu cikls.
11.05.2020 23:31
Labdien. Viss sākās ar to , ka drīz pēc mēnešreizēm ļoti sāpēja krūšu gali. Kādu nedēļu. Kā nekad. Pēc tam sekoja normālas mēnešreizes savā laikā. Pēc tàm cikla vidū divas dienas bija neliela asiņošana- smērēšanās. Nākošās mēnešreizes pēc vecā cikla datuma izpalika. Sāku skaitīt datumus no smērēšanās divām tām dienām. Divas dienas ātrāk sāka smērēties, ilga 7 dienas, bet tā arī nesākās tādas kā parasti man bija. Vēl pēc krūšu sāpēšanas perioda sāku vairāk vingrot un ieturēt 18 h neēšanu, plus tikai divas ēšanas.

Sānos, ne gluži uz paša dzemdes kakliņa atveres, sajūtams niecīgs punktiņš . Citu savādāku izdalījumu nav. Pirms diviem gadiem bija operācija - dzemdes tīrīšana no polipiem un miomas, kā arī saaugumiem .
Esmu apjukumā- vai tie trako hormoni un man ir veltīga panika vai arī steigšus jādodas pie ginekologa. Lai gan esmu ārvalstīs un apgrūtināta tikšana pie ārsta esošās situācijas dēļ. Vai tas arii var viss notikt organisma šoka pēc pēc fiziskas slodzes vai neešanas kā allaž. Lai gan krūtis sàpēja pirms tā visa.
Man 38 gadi. Pirms tam mēnešreizes notika precīzi diena dienā pēc 27 dienu cikla. Grūtniecības tests taisīts- negatīvs.
Paldies!
Re: Izjucis mēnešreižu cikls.
07.06.2021 13:12
Labdien velos uzinat man bija Paris dienas bruns smerejums un tagat peksni viegls sarts smerejums iet ka menesreizes apmeram bet Mr jabut man 16.junija nesaprotu kas notiek dzivoju strsa Jo ir vegetiva distonija vai vainigs varetu but tas un nesen piedzima dels kuram bus 7 menesi tik .varbut ir kadas izmainas Jo sapes nau be kadas .
Re: Izjucis mēnešreižu cikls.
07.06.2021 13:14
elinakalna Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Labdien velos uzinat man bija Paris dienas bruns
> smerejums un tagat peksni viegls sarts smerejums
> iet ka menesreizes apmeram bet Mr jabut man
> 16.junija nesaprotu kas notiek dzivoju strsa Jo ir
> vegetiva distonija vai vainigs varetu but tas un
> nesen piedzima dels kuram bus 7 menesi tik .varbut
> ir kadas izmainas Jo sapes nau be kadas .
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 24?
Ziņa: