cistas deguna dobuma

Aizsāka ilbi 

cistas deguna dobuma
16.09.2005 16:08
sakiet vai cistas deguna dobuma(starp aciim) buutu kaut kaa jaalikvide, ja jaa- tad kaa. Lors iesaka nedariit neko. Un sakiet, ja biezi slimoju ar saauksteesanos, kakla, mandelu sapeem-ko darriit.Imunitates analizes uztaisiiju-esot loti labas, speeciiga imunitaate, bet kaapec tad biezi slimoju ar kakla saaapem?

Re: cistas deguna dobuma
16.09.2005 16:34
Man arî bija cista deguna blakusdobumâ. Izoperçja, jo bija izaugusi ïoti liela un radîja sâpes. Man bija arî bieþas slimoðanas, kakls sâpçja gandrîz vienmçr. Jâsaka, ka pçc operâcijas jûtu lielu uzlabojumu. Parasti jau LORi iesaka cistu neoperçt, ja nerada traucçjumus. Taèu laikam ir sakarîbas starp bieþâm slimoðanâm.
Man cistu izoperçja vispârçjâ narkozç caur degunu. Pçcoperâcijas periods bija ïoti nepatîkams, bet pacieðams. Mani operçja burvîga daktere no Stardiòiem (nodaïas vadîtâja)-dr.Krûmiòa. Viòai ir arî privâtprakse.
dakteris
Re: cistas deguna dobuma
17.09.2005 19:43
Iegrieþaties pie dr. Rozes ARS poliklînikâ.
sise
Re: cistas deguna dobuma
18.09.2005 16:37
man ari teica-nedariit neko
Re: cistas deguna dobuma
19.09.2005 18:37
paldies par ieteikumiem:)
vai no cistas var nežēlīgi sāpēt galva????
Man teica, ka cistu neoperēs, jo tā netraucējot, bet nu baac man taču sāp galva!!! Cista ir kreisajā deguna blakusdobumaa 2x2,5 cm liela. Nepalīdz nekādi Ibumetini ne Citramoni, tikai pašas stiprākās pretsāpju bezrecepšu zāles Solpradīns - vai kkā tā, i tas palīdz tikai uz kādām 2h. Ko man darīt? Gribas vēl dzīvot - man ir tikai 17 gadu. Uztraucos par savu veseliibu, jo galvas problēmas nav joka lieta!!!! iesakiet lūdzu ko man darīt?!
qqq
Re: cistas deguna dobuma
23.09.2010 20:32
cistas parasti neoperē. man jau gadus 10 tāda ir.jaoperē, ja traucē - ja sāp galva, tad pareizāk ir izoperrēt. kapec mociteis. bet nevar zinat vai cista vainiga, ka jums sap galva.varbut no kā cita tās galvas sāpes
Re: cistas deguna dobuma
23.09.2010 20:57
Ja cista Jums saap, jums ir tiesibas uz pretsapju medikamentu recepti un izmeklesanu.
Diemzel valsts kvotas ir mazas, ari maksas izmeklejumiem ir rindas.
Iesaku veikt CT un konsulteties ar LOR.
Ja Jums interese nakotnes medikamentu cenas un nodokli medicinas pakalpojumiem, ludzu papulieties izlasit tematu Jaunais budzets zem si temata.
FM ir ieteikusi paaugstinat PVN visiem medikamentiem,medicinas precem un aparaturai lidz 21%.
Tapat premjers pazinojis,ka visam ministrijam solidari jamazina budzets.
Tas nozime iespeju,ka Jums bus loti gruti ar aprupes pieejamibu pat par pilnu maksu.
Tapec ludzu uzmanigi izlasiet visu si temata saturu un centieties arsteties atrak,kamer premjers vienotiibaa nav samazinajis VM 2011gada budzetu un nav pacelts PVN vismaz atlikusajiem medikamentiem.
Sanaks letaak.
Temata noraditie linki ir FM un MK pazinojumi presei un medijiem par PVN un VM budzetu 2011 gadam.
Cista 2 cm reiz 2,5 ir pietiekosi liela sapju izraisisanai, man kolegim ir opereta ari 0,8 cm diametra ,kas radija sapes.
Paldies par ieteikumiem un atsaucību!!
Sveikas.Varbut kada man var palidzet. Augusta beigas saku slimot bija visu laiku tempratura un klepus loti,loti liels. Beigas mani aizsutija uztaist plausam rengenu,tur viss bija labi,un tad sejai uztaisija rengenu,tur viss bija pilns, Tad saku braukat uz LIEPAJAS 1 POLIKLINIKU,TUR MAN 7 REIZES ABAS NASES IZSKALOJA,teica,ka tagad ar mani jatiek gimenes arstam gala. Aizgaju pie gimenes arsta un saku teikt,ka man nekas nav labak.Mani aizsutija uz Liepajas metalurgu,tur man apskatijas degunu un ausis ar kameru,un aizsutija rengenu uztaisit.Tur uzradijas kreisaja puse liels cistas bumbulis. Un dakteres atvainojas un teica ,ka te esmu 1 reizi,ka bus jaskalo,un vinas centas,bet netika klat pie bumbula,un teica,ka jataisa operacija. 11 novembri man uztaisija,taja puse iesnas tagad nak tiras,bet man ir 37.7 temp. un labaja nase nak dzeltenas iesnas ,tadas strutainas atkal. un Kreisa puse,laikam mandele loti sap man. Nesaprotu,kas notiek,atkal dzeru visadas zales,un nekas nelidz,un temp.ari ka ir ta ir tie 37.7, nevaru sagaidit kad svetki paies,lai varu iet pie arsta,skatities kas man ir.
Re: cistas deguna dobuma
26.12.2013 17:05
uuuuuu. Ja nav vecums,dzimums,svars/augums vismaz, tad dot padomus ir bīstami.Ja jau dakteri nevar palīdzēt redzot tevi un zinot par tevi. Tad ko tu gribi lai speci(mazi,lieli) tev ko līdzētu?Naivums, lai neteiktu vairāk.
Iesaku aiziet pie LOR Liepājā Metalurgā tieši pie Ā.Svolaka.
Man šis LORs pirmo reizi arī pirms 15 gadiem izdūra un izskaloja 3x dobumus, bija traki sastrutojuši. Nobijos un un vairs pie viņa negāju. Pēdējo gadu laikā izstaigāju 3 citus LORus Liepājā, bet neviens neko nemācēja ne pateikt, kāpēc visu laiku iesnas, galva sāp, rengens neko neuzrāda. Vesels cilvēks. Kamēr atkal saņēmos un aizgāju pie Ā.Svolaka atkal, un protams - cista deguna dobumā + vēl daža laba kaite, ko neviens nemācēja atrast.
Tā kā iesaku aiziet uz Metalurga VAC pie šī LORa.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 10?
Ziņa: