kaa pienemties svaraa?

Posted by piii 

piii
kaa pienemties svaraa?
February 09, 2006 04:23PM
iesakiet kaa pienemties svaraa? man vajadzeetu kaadus 5-6 kg pienemties svaraa. citaadi jau palieku neveseliigi tieva :( apetiite nav diezko laba.kaadus produktus tad vairaak buutu jaeed, lai pienemtos svaraa?
Lulu
Re: kaa pienemties svaraa?
February 09, 2006 04:27PM
nopçrc februâra Lilit.
tur tieði ir diçta tievulçm
palasîju - man patika. likâs garðîgi. tikai rçíinies, ka vairâk laika bûs jâpavada, menedþçjot sev çdienu. ja esi gatava - uz priekðu, lai veicas.
P.S. vai tu nerakstîji par neregulârâm MR ? Tas var bût arî no tievuma.
piii
February 09, 2006 04:33PM
jaa es rakstiiju par nerugulaaraam mr. sodien biju pie ginekologa teica , ka tas iepeejams ir no taa, bet pierakstiija mani uz kompjuuteru tuvaakai paarbaudei.bet vienalga pat ja mr nav no tievuma, tad vienalga es gribeetu kluut nedaudz apaliigaaka. neesmu jau pavisam tieva kaa skelets, bet tomeer gribeetos nedaudz apaliigakai buut.
zzz
February 09, 2006 04:47PM
Aizdomas par anoreksiju?
gitoèka
February 09, 2006 04:50PM
Es labprât tev tos 5-6kg uzdâvinâtu no sava svara...tik aptuveni man ir lieki lai bûtu tieva:))
bbc
February 10, 2006 01:59PM
vielmaiòa ar nerviem bieþi ir saistîta.
vai tu stresa gadîjumos daudz çd (kâ resnuïi) vai arî zaudç apetîti?
ja tu piederi pie otrajiem, tad resnâka kïûsi tad, kad uzlabosies personiskâ dzîve un bûs maz stresa. citadi - çd cik gribi, viss cauri izbirst.
February 10, 2006 02:06PM
Viens piliens momentliimes attieciigajaa vietaa var paveikt briinumus shajaa jomaa :)
KIBORG
February 10, 2006 11:44PM
Khermena augums:? Garums:? Vecums:? Kad bus iedvesma uzrakstiishu padomu!
antriòa
February 12, 2006 12:09AM
man 172cm, 56 kg un 33 gadi.
VAi varçtu dod padomu kâ uzbaroties ???
Matîss
February 12, 2006 01:41AM
Heh... man ir 183 cm, 18 gadi, bet tikai 53 kilogrami. ;) Man dikti vajadzçtu dabût klât kâdus 10 kilogrammus, bet nav ne jausmas kâ to dabût gatavu.

A man vienîgi arî svars mçdz pieaugt un samazinâties mçneða laikâ, piemçram par 5 kilogramiem, bez redzama iemesla. :) Pirms mçneða es svçru 49 kilogramus. ;) Tad vienubrîd biju uzaudzis lîdz 60. Bet tik un tâ, 53 paliek tâds vidçjais svars un ârâ no tâ netieku.
Hehey
February 12, 2006 04:08PM
www.vp.lv nopçrc geinerus!!!
bona
February 13, 2006 03:03PM
Jaaeed saldi augïi-viinogas,banaani,aprikozes u.c.
NatalijaJ
February 13, 2006 03:20PM
Nesen viena slavena skaistule teica, ka vinjai izdodas saglabaat savu skaistumu jo vinja uztur nemainiigu svaru, kaa vinja jauniibaa sveera 49, taa arii 70 gados tik pat sver.
Man liekas ka nevajag speciaali uzbaroties, jo tik un ta ar vecumu un peec beerninja lielaakoties buus jaadomaa kaa tik valjaa no liekaa svara. Aadai arii taas svara paarmainjas nenak par labu.
Labaak vingrot.
Garâmejot
February 13, 2006 05:13PM
Ir tâ, ka ja nestrâdâ vielmaiòa, kâ nâkas,kam par cçloni ir kâds dçlî sagâjis dziedzeris, un paliek par daudz resns, tad loìiski òemot, arî neveselîgam tievumam varçtu bût kâdi no ðiem iemesliem (pa endokrinoloìijas lîniju).
Senija
September 28, 2012 02:37AM
Es pirms 3 gadiem sveru 57kg un nokritos lidz 42kg....but nu puisis pasaka ka es esmu parak tieva un to ka vinam nepatik kada es izskatos,bet es jau nenemu vera ko vins saka.... Man ja godigi ari pasai nav nekadas estgribas bet gribu pienemties svara tada kada biju agrak...
Varbut us kada man ko ieteiksiet...???
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.