homeopâtija un artrits

Aizsāka Sauliite 

Sveiki!


Varbut, ka kadam ir pieredze, ka tas notiek. Es jau kaadu laiku dzeru homeopatiskas zaales, un ES TICU, ka man paliidzees, vieniigais, man shkiet, nav bijis shis saasinaajums, kam buutu jaaiestaajas.


Varbuut kaads var ko pastaastiit?

Vai Jûs ticat, ka ar homeopâtiju var ârstçt artrîtu? Cik ilgi Jums ðî diagnoze ir? Man jau 11 gadus. Man viss sâkâs ar roku locîtavâm. Bçrnu slimnîcâ man noteica arî homeopâtiskâs zâles. Starp citu, palîdzçja. Nu, vispirms, protams, mçnesi ilga ârstçðanâs slimnîcâ. Un rokas mani tâ pa îstam nekad vairs nav mocîjuðas. Tikai citas locîtavas. Tâ kâ es ticu homeopâtiskajiem lîdzekïiem, ar nosacîjumu, ja tie ir sâkti lietot slimîbas sâkumstadijâ. Un no dieva puses - taupiet sevi, sargâjiet, jo ja tas aiziet tâlâk (un agri vai vçlu tasnotiek, bet labâk jau vçlâk nekâ âtrâk) tad tas ir briesmîgi. Pçc pieredzes saku.

Nu tas tâ, no pacienta viedokïa raugoties, ârstiem varbût ir citas domas... Sauliite rakstîja:
to I.

Ja, es ticu, ka to var izdarît. Es ticu, ka man paliks labaak, jo man jau ir palicis labaak, kaut gan ar homeopaatiju saaku arsteeties pavisam nesen.

Arii man viss saakaas ar rokaam, saakumaa tikai viens pirksts, tagad jau plaukstas lociitavas abaam rokaam. Nu un kad man saaka saapeet plecs un pa naktiim roka ir tik karsta, ka mosties no miega, tad saaku domaat, ka laikam jaameklee cits cels.

Vel vieglaak man ir pateikt, kaapeec es domaaju, ka man nevar paliidzeet ar "parastajaam" zaaleem, gandriiz gadu, mani suutija no vienaam analiizeem uz otraam, un neko skaidri nevareeja pateikt. Dzeriet tik shiis, un taas zaales, un jums paliks labaak. Protams, man ir skadrs, ka nevienaa, ne otraa gadiijumaa, shii aarsteeshanaas nebuss atra, un tomeer....

No parastajaam zaaleem man izsitaas alergija. Un nav jau nekaads briinums, saujina triis reizes dienaa...


Gribeetu pajautaat, kaadas homeopatiskaas zaales Jus lietojat? Varbuut atrakstiet uz meilu, ka negribat forumaa teikt?

Un kaa ir ar gimenes dibinaashanu? Vai berniem tas nepaardzimst?

Es homeopâtiskos lîdzekïus vairs nelietoju. Ïoti sen jau. Tradicionâlâ medicîna - tradicinâlie medikamenti. Un pareizi sakât - trîs saujas tableðu dienâ jau vairâku gadu garumâ un labuma nekâda. Ja es varçtu atgriezties laikâ, kad tas viss man sâkâs, kad biju jauna un dumja, es noteikti par sevi bûtu vairâk rûpçjusies un, iespçjams, neatrastos tur, kur esmu ðobrîd - ar sâpoðâm kâjâm, sabeigtu kuòìi un visâdâm citâdâm balkus kaitçm, ko nodara medikamenti, jo vienu lietu tie ârstç, bet otru sabeidz. Par bçrniòu gan nevajag skumt. Ðî slimîba neiedzimst, bet man ir cita problçma, lai es varçtu tikt pie bçrniòa (ko es ïoti gribu), man ir jâvar bez zâlçm nodzîvot trîs mçneðus, lai no organisma izvadîtu medikamentus, jo tie gan var nodarît ïaunu bçrniòam grûtniecîbas laikâ. Un ðobrîd man neviens ârsts nevar pateikt, kâ lîdz ðâdai stadijai nonâkt. Starp citu, 90 % sievieðu, iestâjoties grûtniecîbai, slimîbas gaita apstâjas un, iespçjams, neatgrieþas. Bet tikai iespçjams neatgrieþas. Lûk kâ.
Un kaapeec paatrtraucaat arsteties ar homeopaatiju?
Pie kaada homeopaata juus gaajat?

Mani parastie aatri suutija uz magneetisko rezonanci. Vai Jus arî bijât?
Es saslimu pirms 11 gadiem. neatceros vairs, kur mani sûtîja, bet Bçrnu slimnîcâ bija ïoti labs reimatologs Ðíegoïevs un es atceros, ka man bija jâdzer arî homeopâtiskie preparâti. Kad es pçc pâris gadiem interesçjos pie homeopâtiem, tad viòi pateica, ka tur neko vairs nevar lîdzçt. Es varu eteikt netradicionâlâs medicînas centru Aparmita (www.aparmita.lv), kur darbojas arî ar ajûrvçdas medicînu un tur, lai arî ar drakoniskâm metodçm, bet var sasniegt arî rezultâtu. Pati tur nesen biju un konsultçjos. Varbût ir vçrts tur pakonsultçties. Tur galvenâ ârste ir Ilona Âbele. Viòa ir arî mediíis pçc profesijas.
ikse
Re: homeopâtija un artrits
29.03.2004 16:11
Sauliite,man taa pati kaite.Saap rokas lociitavas un nu jau ssakushu celji saapeet...Bet kaa to atrtiitu diagnosticee??
Ir veel viena iespeeja tikt galaa ar sho kaiti. Rakstiet.
ineshuks
Re: homeopâtija un artrits
29.03.2004 21:39
Ja nemaldos, tad jasmiine agraak saucaas Aija :)
x
Re: homeopâtija un artrits
30.03.2004 00:15
pasakiet taksh luudzmai kaa to artriitu diagnosticee????????????????
Diagnozi uzstâda reimatologs. Vispirms pie ìimenes ârsta, tad nozîmçjums uz Stradiòiem uz reimatologa konsultâciju.
x
Re: homeopâtija un artrits
31.03.2004 08:54
I
Paldies,luukaashau atrast kaadu reimatologu.No gimenes arsta nosutijumu nesagaidiishu
Ikse,

Ar artriiitu ir, taa.. To, ka tas ir atriita paveids, pasaka dziezgan atri, bet lai uzstaadiitu, kads tieshi, vai reimatiskasi, vai vell kaut kads, diemzhel aarsti suuta cilveecinju no viena pie otra.... taa isti neko nepasakot, tikai zaaliites izraksta, bet tas viss ir kiimija...

Pietam viens arsts izraksta, cits, atkal briinaas, kaapec vinsh taadas izrakstiija, nee, labaak lieto shitaas citas...Un es jau vinjus arii saprotu, tas ir kaa veikalaa, tu maksaa, un vinjam tev kaut kas ir jaapasaka, vinsh jau nevar teikt, zini, ko, es nezinu, kas tev ir...!!

Bet Ikse, iesaku tev labaak sakt uzreiz ar homeopaatiju, jo taa tevi arstee pilniibaa, nevis tikai ko vienu. Jaa esmu 1,5 gadu gaajusi pie arstiem, bez rezultaatiem, rijusi taas visas tabletes, bojaajusi kungi, un nekaa.

Homeopatiski arstejos 1 menesi, un jau ir uzlabojumi. Ir baigi labi atkal no riita pashai BEZ SAPEM izmazgat matus, sasiet kupes.... Un man ir tikai 22. Visa dzîve vel prieksha, berninus arii vel gribeesies, un ka lai es zinu, ka pec tadas kimijas lietoshanas vinji bus normaali?

Diemzhel, bet tas nu ir jau kaadu laiku zinaams, ka hroniskaas un imunsisteemas slimibas labaak tiek arstçtas ar homeopatiju.

Tikai neparproti,tas nav parliecinaashanas meginajums, kaut arii tads izklausaas. Vienkarshi zinu ka tas saap..

Neesmu mediíis, bet, manuprât homeopâtija ir lielisks veids tad, ja laikus sâk ârstçties pie homeopâta. Es, piemçram, ar poliartrîtu slimoju jau 12 gadus. Esmu par 4 gadiem vecâka nekâ Jûs. Kad man tas viss sâkâs, man bija 14 gadi un es nonâcu Bçrnu slimnîcâ pie reimatologa. Tas ir ïoti svarîgi vispirms izrunâties ar reimatologu - ar ârstu, kas ir locîtavu speciâlists.Un toreiz man ðis reimatologs, pçc ârstçðanâs slimnîcâ, izrakstîja arî homeopâtiskus lîdzekïus. Toreiz man slimîba sâkâs plaukstu locîtavâs. Un ðobrîd, tas ir fakts, ka plaukstu locîtavas man ir diezgan mierîgas. Tad kad viss turpinâja attîstîties, pârejot uz ceïu locîtavâm, es sâku interesçties par iespçju ârstçties ar homeopâtiskiem lîdzekïiem un konsultçjos arî ar homeopâtu SWH medicînas centrâ, kur savulaik bija ïoti labi, pazîstami ârsti homeopâti un man pateica, ka ðajâ sstadijâ ar homeopâtiju man vairs palîdzçt nevar. Lîdz ar to es secinu, ka tas patieðâm ir svarîgi - uzreiz vçrsties pie homeopâta. Es, kâ cilvçks, kas patieðâm leito saujâm tableðu vairâkus gadus diendienâ, tieðâm varu ieteikt mçìinât tikt cauri ar homeopâtiju, jo medikamenti ârstç vienu, bet bojâ citu - kuòìi, sirdi, dzimumorgânus, izraisot iekaisumus un visâdas citâdas lietas. Es, piemçram, ðobrîd ïoti gribu bçrniòu, bet, lai viss bûtu droði un nekaitçtu mazulim, man ir vismaz uz 2 mçneðiem jâpârtrauc medikamentu lietoðana. Taèu tas nav iespçjams, jo manas locîtavas visu laiku ir iekaisuðas un reimatologs nevar man pateikt, ko darît, lai lîdz stadijai, kad varu ieòemt bçrnu, nonâktu. Lûk kâds stâsts...
sams
Re: homeopâtija un artrits
02.04.2004 16:24
Arî man ir ðî slimîba, tikai citâ formâ - vaskulîts. Cînos jau divus gadus, daþreiz labâk, daþreiz sliktâk, bet izârstçjama tâ nav. Interesçjoties par ðîm slimîbâm es uzzinâju, ka tâ var iedzimt meitençs, gandrîz nemaz zçnos. Tâpçc ir jâizvçrtç, vai es nâkotnç gribçtu redzçt, kâ mans bçrns izcieð tâdas paðas sâpes kâ es. Es nezinu, vai arî'auglim nevarçtu kaitçt tas, ka man jâlieto hormonterapija.
Bernadeta
Re: homeopâtija un artrits
02.04.2004 18:14
Jocîgi... esmu slimojusi ar poliartrîtu, visas locîtavas sâpçja, ieskaitot þokli (muti varçju atvçrt mazâ spraudziòâ), pakustçties vienbrîd pat nevarçju. Atnâca ìimenes ârsts, izrakstîja zâles, aði biju atpakaï uz íepâm, un visus ðos gadus nekâdu lielo problçmu nav bijis. Pieci gadi pagâjuði. Aktîvi dejoju, locîtavas lokanas. Tagad jautâjums, vai tad ìimenes ârsts ar ðo problçmu pac galâ netiek?
jaaa
Re: Bernadeta
22.07.2004 10:44
kas tad ir tavs gimenes arsts
jete
Re: homeopâtija un artrits
22.07.2004 19:00
interesanti,ir kaads reaals gadijums,kad homeopate ir izarsteejusi artriitu??kads vinjai uzvaards???
janiina
Re: homeopâtija un artrits
10.08.2004 22:00
vai kâds varçtu ko pastâstît par artrîta pazîmçm?âsrtçðanu???un kâ atðíiras reimatoîdais no reaktîvâ artrîta??
janiina
Re: homeopâtija un artrits
11.08.2004 11:28
vai tieðâm neviens nav slimojis ar artrîtu?
ineshuks
Re: homeopâtija un artrits
11.08.2004 11:33
Neesmu slimojusi, ar rakstiit baigi gari.

prieksh manis galvenaa atshkjiriiba taa, ka reaktiivais paariet, a ar reimatoiido visu muuzhu jaasadziivo i kljuust tikai sliktaak.
Lolo
Re: homeopâtija un artrits
04.03.2015 18:40
Sauliite Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Ikse,
>
> Ar artriiitu ir, taa.. To, ka tas ir atriita
> paveids, pasaka dziezgan atri, bet lai
> uzstaadiitu, kads tieshi, vai reimatiskasi, vai
> vell kaut kads, diemzhel aarsti suuta cilveecinju
> no viena pie otra.... taa isti neko nepasakot,
> tikai zaaliites izraksta, bet tas viss ir
> kiimija...
>
> Pietam viens arsts izraksta, cits, atkal briinaas,
> kaapec vinsh taadas izrakstiija, nee, labaak lieto
> shitaas citas...Un es jau vinjus arii saprotu, tas
> ir kaa veikalaa, tu maksaa, un vinjam tev kaut kas
> ir jaapasaka, vinsh jau nevar teikt, zini, ko, es
> nezinu, kas tev ir...!!
>
> Bet Ikse, iesaku tev labaak sakt uzreiz ar
> homeopaatiju, jo taa tevi arstee pilniibaa, nevis
> tikai ko vienu. Jaa esmu 1,5 gadu gaajusi pie
> arstiem, bez rezultaatiem, rijusi taas visas
> tabletes, bojaajusi kungi, un nekaa.
>
> Homeopatiski arstejos 1 menesi, un jau ir
> uzlabojumi. Ir baigi labi atkal no riita pashai
> BEZ SAPEM izmazgat matus, sasiet kupes.... Un man
> ir tikai 22. Visa dzîve vel prieksha, berninus
> arii vel gribeesies, un ka lai es zinu, ka pec
> tadas kimijas lietoshanas vinji bus normaali?
>
> Diemzhel, bet tas nu ir jau kaadu laiku zinaams,
> ka hroniskaas un imunsisteemas slimibas labaak
> tiek arstçtas ar homeopatiju.
>
> Tikai neparproti,tas nav parliecinaashanas
> meginajums, kaut arii tads izklausaas. Vienkarshi
> zinu ka tas saap..
>
>Izlasīju vai visu bibliotēku, lai saprastu, kas ir artrīts.Man tas nav reimatoīdais, bet varbūt noder arī tam.Nelaime rodas, ja trūkst D vit. un citas kaula veidošanai nepieciešamās sastāvdaļas, kuras satur visparastākie dārzeņi - burkāni, kāposti, selerijas, kāļi u.c. Vispirms nodilst kaula skrimšļa daļa un kauliem berzējoties rodas sāpes. Sāku lietot katru rītu svaigi spiestu dārzeņu sulu apm. 300gr., citreiz pat 2x dienā , 2 pil.D vit. eļļā katru rītu. Cenšos ēst max. svaigus dārzeņus, augļus tikai no rītiem, kalciju saturošos produktus- rīsi, siers, biezpiens. No gaļām- liellops, vista, tītars, jērs. Daydz ēdu zivis. Pilnībā izslēdzu kafiju, cukuru( neļaujot uzsūkties vitamīniem un min.vielām), miltēdienus ( nekādas kūkas, baktmaizi, cepumi un konfektes).Cukuru aizvietoju ar medu.Šitā jau 8 gadus. Vairs nezinu, kas ir kaulu sāpes. Bet interesantākais, ka uzlabojās redze, kājās vairs nav vēnu bumbuļi, no ādas nobira visas papilomas, sirds nestreiko, svars kā jaunai meitenei ( man pāri 50 ) un izskatos jaunāka par savām vienaudzēm.
Tā, ka varu tikai ieteikt - pirms bāz mutē, padomā , kas tas ir un ko labu( vai arī nē ) tas izdarīs Tavam organismam. : ))
Re: homeopâtija un artrits
05.03.2015 09:37
Reti pareiza reklāma. |Pat brīnos,ka ir tādi cilvēki.
Re: homeopâtija un artrits
05.03.2015 11:57
autoimūns, toksisks, alerģisks, infekciozs, traumatisks, mikrocirkulatorisks, utt,... artrīts nav patstāvīga nozoloģiska vienība, cik artrītu tik ārstēšanas veidu.
Re: homeopâtija un artrits
13.03.2015 00:07
Labdien,milie diskusetaji!
Es ari jau desmit gadus slimoju ar RA. Dzeru iesakuma dabas dotos lidzeklus un tagad jau astonus gadus saujam tabletes.Esmu nonakusi tik talu ,ka gruti sevi sadzivot ar sapem. Esmu stipras gribas cilveks .stradaju astonas stundas diena ,nelaujos sapju izjutam...
..bet nu ir pienacis laiks ,ka jadzer morfijs ..un ari tas nelidz...Arsti parakstija man metadonu tris reizes diena ,bet ari tas ir izraisijis nepatikamus blakus efektus.....nemitiga kermena augsdalas svisana ,gan naktis gan diena..peldu..
Sajutas tadas ,ka vairs nav velmes cinities ..Viss kermenis no iekspuses deg ,kaut gan pasai ir auksti.
Man ir 57 gadi un svars ir apmeram ap 90 kg ,kurs visu laiku leka augsa -leja.
Edu maz un izvelos produktus ,kuri nesatur daudz nederigo taukvielu.
Varbut Jus kads esat saskaries ar kautko lidzigu???Varbut varat man sniegt kadu palidzosu paskaidrojumu ,ka lai sadzivoju ar visu so ...???
Paldies.
P.S..Manas gramatiskas kludas ir mana mila kompisa raditas ,jo nemaku uzlikt garuzimes.
Re: homeopâtija un artrits
13.03.2015 10:49
Sieviete? RA=Reimatiskais artrīts? Augums? Kāpēc dzērām dabas dotos līdzekļus, nevis ārsta izrakstītos medikamentus? Kas izsauc sāpes? Locītavas ? Visas locītavas? Vai nav brīži,kad paliek vieglāk?
Kāda ir visa diagnoze. Jo Reimatiskie artrīti ir dažādas izpausmes, fāzes un pakāpes.
Kas kalpoja par palaidējmehānismu? Angīnas? Gripa? Citas strutojošas slimības( zobi,haimorīts...) ?
Lai veikmse un spēks.
Re: homeopâtija un artrits
13.03.2015 12:29
Es domāju, ka šite vajag vai nu antidepresantu vai pretepilepsijas līdzekli.

Off-label viņus lieto, ja ir ļoti stipras sāpes.

Metadons jau izklausās sirreāli.

Vai ir būts pie sāpju speciālista (algologa)? Parasti tie ir neirologi ar šādu specializāciju, arī psihiatri pa laikam.
Re: homeopâtija un artrits
13.03.2015 19:58
piemo reizi dzirdu, ka kāds dzer morfiju!!! morfijs ir injekciju veidā muskulī vai i/v, dzert nav nekādas jēgas! Tad jau efektīvāk ir opiju smēķēt!



Edited 1 time(s). Last edit at 13.03.2015 20:00 by nex.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 12?
Ziņa: