Par UB kurus lietoju ES, bet nevienam nereklameeju un neiesaku ;)

Aizsāka Mateus 

kaa sak viss katra pasha rokaas, bet es gribeetu dzirdeet no kaada cilveeka kas orienteejas shajaas lietaas kaadus vaardus :) FitLine-istus luudzu nekomenteet ;)

Taatad 1: http://www.universalnutrition.com/store/images/packaging/247.jpg Tiek dzerts 30minuushu laikaa peec treninja, bet veel peec 45minuuteem dzeru

2.: http://www.universalnutrition.com/store/images/packaging/58.jpg (ir doma pamainiit uz: http://www.universalnutrition.com/store/images/packaging/81.jpg )

Shos divus lietoju TIKAI peec treninjiem

3.: dienaas kad netreneejos dzeru: http://www.universalnutrition.com/store/images/packaging/161.jpg (bet arii nu taa: 1 meenesi dzeru, 2 nedzeru)

4.: katru dienu (~2x dienaa) starp edienreizeem un pirms guleetieshanas dzeru: http://www.universalnutrition.com/store/images/packaging/111.jpg (ir doma nomainiit uz: http://www.universalnutrition.com/store/images/packaging/166.jpg )

5.: ik pa laikam tiek padzerts: http://www.universalnutrition.com/store/images/packaging/117.jpg (ir doma mainiit uz: http://www.universalnutrition.com/store/images/packaging/245.jpg )

Vai kaadam luudzu ir sakaams kas taads, kas varetu ietekmeet manu izveeli (es gan sheit domaaju zinaatniski pamatots).

Treninji ir 3-4x nedeeljaa (speeka treninji) un 2-3x nedeeljaa kardiotreninji.
Re: Par UB kurus lietoju ES, bet nevienam nereklameeju un neiesaku ;)
07.04.2006 20:22
mateus, godiigi sakot man liekas ka tu te esi gudraakais shajaas lietaas. taa kaa esmu diezgan skeptiks ka dabuusi kaadu labu padomu.
Neticu, ka vitamiinu devaas te nav kaads krietni zinoshaaks par mani. Par proteiinu daudzumu un augu gligoziidiem gan jau neviens nezinaas, bet kaa ir ar vitamiiniem? Teoreetiski ja viss tiek izmantots ok, bet var jau arii sanaakt shaize.. taadeelj labaak jautaaju. Mans gjimenes aarsts pateica, ka Tur jau nekaa slikta nav..tiaki vitamiini mineraaliishi...viss esot chikiniekaa... nee nu gan jau ka taa arii ir :D Man pasham gribeetos tam ticeet :)
jçziò, mateus, vai tieðâm tu domâ, ka nav slinkums skatît katru no tiem linkiem, lai secîgi izsekotu tavam tekstam un saprastu:DD pirms dzeru ðo, skat .. tad to, ja.. bet, ja ne, tad.. .;'DDDD
Re: Par UB kurus lietoju ES, bet nevienam nereklameeju un neiesaku ;)
08.04.2006 12:44
... Mateus, kad tu vispâr strâdâ un nu, nezinu, kaut vai nodarbojies ar saimnieciskajâm lietâm, ja pusi dzîves pavadi treniòos?:)
P.S.man jau ðíiet, ka burkânu sula ir labâka kâ UB:)
Pusi dziives? Vai 1-2h dienaa ir puse dziives o_O Tev gan ir iisa dziive. Un ar burkaanu sulu vien neiztiksi ;) Lai gan iespeejams ir sportisti kas iztiek :D
:))) hmh... sore! tad jau tu pa âtro izðeptçjies pa zâlîti. es nospriedu pçc sevis - aizieðana uz sporta klubu prasa vismaz 3 h, tamdçï eju tikai 2-3 reizes nedçïâ.
2-3 reizes nedeeljaa pa 3h??? Un ko tad Tu tur dari? Anekdotes klausies???!!!

Es svaru zaalee esmu arii tikai 2-3x nedeeljaa, bet paareejaas dienas ir velo un ciinjas.

Sporta klubaa 3h... taa luuk rodas invaliidi

http://kachok.lv/forum/index.php <--Te vari pastaastiit par savu varonjdarbu un Tevi "atbalstiis" LV labaakie treneri un arii atleeti (fitness, BB, powerliftings) ;)
... invalîdi drîzâk mçdz rasties no krasas intensîvas slodzes!

un tad jau nekas cits neatliek kâ lietot UB, lai íermenis var turçt.
Nu gan Tu pilniigu BULSHITU noleeji ;)
Mans ir domaat ka nekur Tu netreneejies, jo UB nevis paliidz slodzi tureet (to dara steroiidi, bet arii ne gluzhi taada plaanaa kaa Tu pasniedz), bet gan papildina liidz tam jau "perfekto" dieetu ar papildus proteiiniem, mineraalvielaam utt. Teoreetiski vareetu vel 2 eedienreizes pielikt klaat, bet 7-8 reizes dienaa eest es tomeer nevaru atljauties.

Izveelies luudzu teemas, kuras tomeer paarzini!
:) pats tu visu laiku lej.
ja tev ir tik ðvaks organisms un tik "perfekta" diçta, ka jâlaiþ iekðâs visâdi sû... , tâ ir tava izvçle.
sark: un tagad luudzu mediciinisku pamatojumu tam, ka 3x nedeeljaa 3 treninji ir normaali un sportistiem NAV nepiecieshami UB. Ja Tev shaadu pamatojumu nav, tad vari neatbildeet, lai gan esmu 100% paarliecinaats ka tuliit vel kaadu muljkjiibu uzraxtiisi ;)

Paraak daudz te jauninjo/anoniimo paraadijushies-vienlaiciigi ar FitLine-istu pazushanu :D
:) nomierinies, neesmu Fitlainists. drîzâk gan upuris. ja pirms kâda laika man pilnîgi bija pofig, vai kâds lieto vai nelieto ub, tad pçc Fitlainistu nenogurstoðâs uzmanîbas, man dikti nesimpatizç.
FitLine-istu upuri ir mani draugi :DDD
Nezinu vai pareizi sapratu , bet tomçr pateikðu , tâ ka man vîrs arî sporto viòð lieto Mass Advantage . Sajauc ar pienu un dzer, lasîju tur visi vitamîni ir ! Viòam skatos muskuïu vairâk .
Re: Par UB kurus lietoju ES, bet nevienam nereklameeju un neiesaku ;)
10.04.2006 12:31
:DDDDDDDDD
ne jau no Mass Advantage vinjam muskulju vairaak :) Tas ir Gainers tas pats kas GainFast: ogljhidraati+olbaltumvielas :)

Shitas man atgaadina vienu frizieri:"matiem vajag proteiinus! Tas ir kaa kachokiem-vinji eed proteiinus un muskulji paliek lieli, kad need, tie saraujas" :DDDDDD



__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 9?
Ziņa: