svîstu... kâzu diena buus pagalam

Aizsāka suðíe 

suðíe
svîstu... kâzu diena buus pagalam
29.07.2006 18:00
Meitenes,palîdziet lûdzu! ðodien biju laikot kâzu kleitu, ðuju pie ðuvçjas. Kleita izskatâs fantastiski. Rozâ krâsâ. Kamçr tur es pie ðuvejas stâvçju, tikmçr jau uz kleitas parâdîjas slapji pleíi padusçs :( Augða kleitai ir korsetes tipa, nemaz nav lîdz padusçm..bet slapjums tik un tâ parâdîjâs.

Vienmçr ir bijuðas problçmas ar svîðanu. Svîstu, kad karsti, svîstu, kad uztraucos. Un arî izmçìinâts jau neskaitâms skaits dezodorantu/antiperspirantu (sâkot no rexonaam un beidzot ar vichy 7 days un pat vîrieðu antiperspirantiem)

Lîdz kâzâm divas nedçïas... Iedomâjoties vien, kâ stâveðu viesu priekðâ ar slapjiem pleíiem pie padusçm... :(((

Mîïâs meitenes, ko varat ieteikt!? Varbût ir kaut kâds lîdzeklis, kas kaut uz vienu dienu nobloíçtu sviedru dziedzerus (saprotu, ka veselîbai kaitîgi - bet tas tas tikai 1x mûþâ!). Botulînu finanses neatïauj (turklât tâs iespçjamas blakusparâdîbas!)...Jûtos bezizejas stâvokli! Nu ko, lai dara!? Negribas domât mûþa skaistâkaja dienâ par slapjâm padusçm...
Re: svîstu... kâzu diena buus pagalam
29.07.2006 18:03
Sausais Lady Speedstick labi nobloíç poras. Ilgstoði lietot gan nav ieteicams.
Re: svîstu... kâzu diena buus pagalam
29.07.2006 18:10
Nu jâ, ja zinâji savu problçmu, varçji raibu modeli izvçlçties vai ar piedurknçm. Tad varçtu padusçs ielîmçt tâs plâksnîtes, bet nu tagad izklausâs bezcerîgi. Man liekas, svîstoðajiem cilvçkiem nelîdz nekâdi deþi.
suðíe
Re: svîstu... kâzu diena buus pagalam
29.07.2006 18:11
nea...nepalîdz nekas no taa aniperspirantu gala :(
Re: svîstu... kâzu diena buus pagalam
29.07.2006 18:20
Vienîgais kaut ko maini tçrpâ manuprât.
Jaukumiò, pie rozâ kleitas pieliec vieglu rozâ ðallîti:))
Re: svîstu... kâzu diena buus pagalam
30.07.2006 12:27
Isdzer ko viegli nomierinoshu, tad neuztrauksies tik biezi un nesviidiisi. Neviens tavas paduses neskatiis. Visi skatiisies kopeejo. Rozaa tas ir tik romantiski.Tu buusi shokeejoshi skaista. Patreneejies..Uzvelc to kleitu vairaakas reizes un pastaigaajies draudzenu un radinieku klatbuutnee. Pierodi pie vinas.
Tas kaazu mirklis nav tas galvenais un vieniigaia svariigais. Svariigais ir lai tu nodzivotu ilgi,laimiigi un beernini miili un labi tev buutu.
Ja iesi bazniica tad protams esi tur arii biezak,bet protams bez taas kleitas. Apgerbies taa lepnak un ej pieludz Dievinu lai vins tev dod speeku. Vaardu sakot treneejies pie liidzigaam situaacijaam lai tavs kermenis,praats pierod pie gaidaama.
Biistami ir peedeejaa briidii lietot ko jaunu nepaarbaudiitu. Tici sev,trenee sevi.
Tu vis labaak zini,kas tevi nomierina.
Smeereejamie anti ir biistami jo aiztaisa poras un var buut sapiigi iekaisiigi bumbuli.
Veelam tev jaukas kaazas.
suðíe
Re: svîstu... kâzu diena buus pagalam
30.07.2006 20:18
paldies, mazdakteri :) jâ..un kleita rozâ..fantastiski smuka! :) taisnîba jau ir, ka skatiis kopskatu, bet tomçr...ehh...ceru,ka bûs labi!
Re: svîstu... kâzu diena buus pagalam
30.07.2006 20:27
A tu liigavainim taa arii saku-sasviidusi naaca tautumeite, kaa... nu juus jau pasi taalak zinat:) galvenais nestreso, galvenais, ka tu vinu miili, vins miil tevi un strunts ar visu kleitu un paduseem:)))))))))))))
pareizi ir-savâ îpaðajâ dienâ par svîðana domâ vismazâk un tas noteikti nostrâdâs.APSVEIKUMI!
Re: svîstu... kâzu diena buus pagalam
30.07.2006 21:00
Sviisti vinam par prieku!!!!!!!
labs eziit:)
Re: svîstu... kâzu diena buus pagalam
30.07.2006 21:08
...sviedru smarþa ir visspçcîgâkais reliðeris...:))
lai nebûtu problçmu-svîstiet kopâ:))))))
Re: svîstu... kâzu diena buus pagalam
30.07.2006 21:14
nu ako, sasviidis cilveks-laimiigs cilveks, vai tad ne?
pareizi-tâ jau saka tie kas svîst:)bet pârçjie pa to laiku mirî nost no aroma:)
Re: svîstu... kâzu diena buus pagalam
30.07.2006 22:09
Nekaada diena nebuus pagalam, shitas ir gadiijums, kad viss jaaignoree, arii sviishana, neviens no aroma nemirs, jo svaigi sviedri nesmird.... Lai Tev jauka kaazu diena! Neljauj kaut kaadai tur sviishanai trauceet Tev tvert pashus jaukaakos mirkljus!
Re: svîstu... kâzu diena buus pagalam
30.07.2006 23:00
Ignorçt diez vai sanâks, ja autore tâ ieciklçjusies uz domâm par to. Un, jo vairâk domâs, jo vairâk svîdîs. Vienîgais, var necilât rokas uz augðu. Stâvi kâ zaldâtiòð. Un tomçr nesaprotu, par ko domâji, pirms ðuvi tçrpu!
Nu jaa,lielaakoties shie komentu un leilisko padomu autori biskinj auzaas iebraukushi. Runa ir par hiperhidrozi, nevis vnk parastu sviishanu,. Un runa nav par nepatiikamu aromaatu, bet par pilniigi slapjaam,tekoshaam paduseem,kaadas lielaakoties ir shiem cilveekiem. Un arii visas korsetes utt nokjeepaajas,un izskataas briesmiigi:( Vot taa. Un ir nezheeliigi tik debiili jokot,ja cilveeks prasa padomu savai svariigaakajai dienai,a paareejie tik uzd.. Ja nav ko teikt sakariigu, tad varbuut labaak pakluseejiet! JA,tiem,ka to nav piedzivojushi,nesaprast.

Autorei. Kaads gan jau rakstiija,ka svariigos notikumos nebuutu labi eksperimentet. LAi arii nepaliidz 100procentiigi,tomeer ljoti labs liidzeklis ir lavilin. TAads pats kaa parastais smeereejamais sausais dezodorants, bet daudz efektiivaaks. No taa paarsteigumu nebus. Pamekle aptiekas,drogas..
suðíe
Re: svîstu... kâzu diena buus pagalam
31.07.2006 15:19
Paldies Laine! Noteikti pameklçðu! :)
Vçl ir tâds spçcîgas iedarbîbas presviedru dezodorants ar nosaukumu MAXIM raþots ASV. viòð ir nopçrkams aptiekâ un lietojams uz nakti.magsâ gan 35 ml ap 10 ls, bet tâdam svarîgam dzîves pasâkumam varbût var ziedot.Vari meklçt Eiro aptiekâ meldru ielâ 1 a, vai noteikti viòð ir aptiekâ PANSANA Kr. Barona ielâ 32.Lai Tev skaists pasâkums un laimipersonîgâ dzîvç.
vel caur select katalogu noperc ielimejamus ieliktnus paduses, kas uzsuks sviedrus, nav dargi, zem Ls 5, pa 2 ned. paspesi nopirkt!!
http://www.select.no/shop/shop4lat.pgm?artnr=52431&TASK=art&smurfid=03237909423620060620138295085525
lai veicas! tev drosi vien vegetativa nervu sist. klibo, man tas pats laiku pa laikam. Turies :) Bus labi!
Re: svîstu... kâzu diena buus pagalam
31.07.2006 19:31
hmma - Ielîmçjamie ieliktòi padusçs korsetei, kas nav lîdz padusçm...rçcîgi!!!
suðíe
Re: svîstu... kâzu diena buus pagalam
31.07.2006 21:42
Varbût kâda ir dzirdçjusi /lietojusi tâdu lîdzekli kâ formidrons? Tas ir pret kâju pastiprinâtu svîðanu, ðíidrums kâju apmazgâðanai.

Gribçju jautât, kâds varçtu bût rezultâts, ja es ar ðâdu ðíidumu apmazgâtu paduses

Krievijâ ir pieejams tâds lîdzeklis Formagçls, kas satur 3,7% formaldehîda (ja pareizi uzrakstîju) - krievu saitos lasîju diezgan labas atsauksmes (tas tieði vairâk padusçm). Ðo paðu sastâvdaïu satur arî Latvijâ nopçrkamais Formidrons.

Maxim? Lsîju krievu saitos labas atsauksmes. Bûs jâieperk!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 3?
Ziņa: