Homoseksuâlisms

Aizsāka gaaga 

Pec likuma sodams, bet kamer neviens nesudzas vis ir kartiba :)
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 10:41
nu ja, ja meitene butu baigaa d...., tad jau iesudzet varetu:)
Kamer sniedzu to ko vina velas neredzu pamatu lai vina klutu launa. Nu jau gan par daudz esmu izrunajies.
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 10:52
vai Tu esi pârliecinâts, ka patiesîbâ viòa vçlas tieði TO?
Ïoti jaunas meitenes bieþi vienkârði baidâs zaudçt draugu , ja neïausies...
Nezinu gan. Pati uzprasijas. Pat negribeju to.
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 11:19
Ak liidzjuutiigaa dveesele...
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 11:50
ðíiet pâris dienas atpakaï delfos lasîju kâ viena mazgadîga beibe amerikâ kaukâdam tur dzîvojoðam letiòam uzkonstruçja 120 gadus. palasiet arhîvâ, ja ir interese. a ðis jamai precçties esot piedâvâjis un ðî nemaz pret neesotbijusi.
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 11:56
... bet varbût Mârtiòð bija vajadzîgs vienîgi kâ " plçves uzplçsçjs", te jau sîcençm tâ ir globâla problçma... :)
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 11:59
jâ, tâ tieðâm ir aktuâla tma ðeit :)
madcynics garâmejot
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 12:05
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 13:34
Mârtiò, ja tev ir virs 18 un viòai zem, tad jâ - tu esi pedofîls.
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 14:12
bet tad man tads jautajums, vai cilveks, zem 18, kas labpratigi iesaistas seksualas attiecibaas, ir upuris? daudz mums to upuru Latvijaa sanak.. un ja nu puisim 19 un meitenei 17, nebus tacu pedofilija, jeb kaa?
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 14:22
"Lolita" ???!!!
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 14:23
ja 17 gadiigaa meitene izdomaas dzheku suudzeet tiesaa, tad visaadi var buut...
auzas
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 14:34
Nu jau nu gan aizbraucât auzâs:)) Pedofîlija ir dzimutieksme uz bçrnu, resp. seksuâli nenobrieduðu partneri. Lai gan to robeþu, protams, ir ïoti grûti noteikt.
Daudzos gadîjumos ar 14-18 gadîgajiem "bçrniòiem" tas story ir pavisam cits un nereti ïooooti grûði noteikt, kurð ir upuris un kurð izmantotais. Ne vienmçr, protams, tâpçc jau pastâv tâds likums.
Cats
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 15:17
Mârtiò, sanâk esi pedofîls, jo

vîrieðiem neatkarîgi no vecuma statistiski visvairâk patîk sievietes vecumâ no 21-25 gadi, savukârt sievietçm, vîrieði no 31-35 gadi. To parâda iepazîðanâs portâlu statistika, par to kuri profili ir visbieþâk skatîti.

ðitâ vecumu patikðanas nesakritîba noved pie tâ, ka selekcionçjas pedofîli, jo
puiðiem tîòu vecumâ gandrîz nespîd tikt pie sex ar 21-25 gadîgu sievieti, lîdz ar to tie îpatòi, kuriem ir pedofîliskas tieksmes, pârguï ar sievieti, kas ir bieþi stipri jaunâka par 21, t.i., 14 - 16gadîgâs. Ðîm padsmitgadniecçm nereti dzimst bçrniòi, kurð nes tâlâk pedofîliskus gçnus.

Tâ ka vadoties no ðiem apsvçrumiem, nez vai cilvçcei izdosies iznîdçt pedofîliju gçnu lîmenî. Un ja tâ bûs gçnu lîmenî, tad noteikti recidîvi bûs.
Re: Vai zeme ir apaïa???
07.08.2006 15:33
Pasaules apceïotâji, fiziíi, kosmonauti, ìeogrâfi un citi ir konstatçjuði, vienojuðies, aprçíinâjuði, ieraudzîjuði, ka zemeslode ir apaïa. Bet daþi vietçjie turpina diskutçt un ðaubîties... Amizanti. ... Varbût zeme tomçr ir plakana? Aktîvâkie aiziet jûrmalâ, uzkâpj kalnâ - nu, neredz, ka apaïa - acîmredzot, plakana!


Kâds tam sakars ar homoseksualitâti?

Pasaules veselîbas organizâcija - organizâcija, kurai acîmredzami ir vislielâkâ ekspertîze, pieredze, autoritâte, utt - ir konstatçjuði, atklâjuði, vienojusies, ka HS nav slimîba.
HS cilvçku ir mazâkums sabiedrîbâ. (mazâk arî kâ paðu HS piesauktie 10%, bet tomçr ir >0 visâs sabiedrîbâs.)
HS izcelðanâs nav skaidra, hipotçzes ir daþâdas, pretrunîgas, bet tas nav pamats, lai to nosauktu par slimîbu.
Ja HS bûtu slimîba, tad varçtu runât par tâs ârstçðanu, bet - ar to iet ðvaki...
HS jomâ ir izðíiramas vismaz 2 lietas: seksuâlâ orientâcija un seksuâlâ uzvedîba. Tâs bieþi tiek jauktas. Uzvedîbu (kurð ar ko guï) var mainît salîdzinoði viegli - piemçram, ar nâves baiïu palîdzîbu. Bet orientâciju - uz ko mans íermenis reaìç - diemþçl, nevar mainît. Bet - visbieþâk, kad tiek runâts par "HS izârstçðanu", ir runa tikai par uzvedîbas maiòu...
Tâ apmçram.
Hm...
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 16:16
Ar veza arstesanu ari iet ta pasvaki, tad ko, ta ari nav slimiba... nemaz nerunajot par autoimunam hroniskam kaitem, kuras sobrid izarstet nevar, vienigi paleninat procesa gaitu, tas ari tad nebutu pieskaitamas pie slimibam?
Un par to WHO lemumu - lemumu jau pienema CILVEKI, kas taja laika tur darbojas, nevis kada mistiska absoluti neietekmejami objektiva butne - ORGANIZACIJA. Un par ta lemuma vesturi neatkartosimies, jau daudz par to ir runats unrakstits, ta ka tas arguments nebut nav neapgazams....
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 16:17
Viena daïa dþeku kuri ir geji, viòu mâtes ir gaidijuðas meitas un viòi jau savâ bûtîbâ ir iekðçji sieviðíîgi, bet lielâkâ daïa tomçr ir izlaidîba nevis slimîba.
garâmèâpojot
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 16:52
man patîk budistu variants - nu tâ vienkârði ir. :DDD sen jau sapratuði, ka tâdi cilvçki ir neatkaºigi no vides un apstâkïiem un mainît viòus nevar.
divu viendzimuma cilvçku mîlesîba viòiem ir pieòemama, bet nepieòemams ir sekss to cilvçku starpâ, jo budistiem visa veida sekss skaitâs slikts, neatkarîgi no tâ, ar ko, ar suni, vîrieti, sievieti vai roku. tâ ka... mazâk kniebties vajag.

ja kas, tas tieðâm ir tîri "galvas jautâjums", jo dziednieki (domâtie tie, kas auras redz un tâdas lietas) paskatoties nevar atðíirt heterocilvçku no homocilvçka, jo tîri fizioloìiski atðíirîbu nav.
Man likas ka budisti seksu nenoliedza, drizak noliedz piekershanos vienai lietai.
un ja viniem seks liekas slikts tad jau ta iznakums tas ir vins pats ar ir slikts, tad diez ka vins radies Lielais lama uzbura no kocina ? :D
Lai vairotos sex ir neizbegams.

Senajos rakstos bija aizliegts seklas nolaisana zeme jo ta tiek aizlaista posta dziviba.

Atkal arpus temas.

Mans viedoklis par homoseksualitati ir vienkars. Lai vini dara ko grib bet parak izlekt nevajadzetu. Musu sabiedribaa pastav vel tada lieta ka naids pret atshkirigajiem.
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 17:11
Mees nezinam iemeslus veselai rindai slimiibu.
Psoriaaze.Shizofreenija.Maniakaalaa depresija.
Arii autoimuunaas slimiibas veel nav liidz galam saprastas.
Trako govju s`ergas izraisiitaajs ir pieraadiits eksperimentaali, bet taa pa iistam nav redzams pat vispeeciigaakaa elektron mikroskopaa.Vinas atklaajeejs Dr. Gaidusheks,Nobela preemijas laureaats,uzskata ,ka paareejaas cilveecei nesaprastaas slimiibas vareetu buut no super mazajiem viirusiem jeb prioniem.
Veel viena teorija pec statistikas datiem lauj domaat par hormonaali-k,iimisko iedarbiibu. Jo HS orienteeti beerni dzimst paarsvaraa lielaas gimenees vai to pecteciem.
Liela loma ir seksuaalai audzinaashanai 12-16 gadu vecumaa.Dzimumhormonishajaa vecumaa pieliidzinaami vispeeciigaakajaam narkotikaam.To liimenis jaunajaa organismaa ir tik augsts,ka jebkursh seksuaalais kairinaajums tiek fikseets,ka pamatkairinaajums un veidojas atkariiba uz visu muuzhu.To pieraada meeginaajumi HS aarsteet ar attieciigajiem hormoniem. V`iirishko hormonu ievadiishana izcauca veel lielaaku tieksmi peec sava dzimumu. Bet liekas ,ka vajadzeeja buut otraadi.
Taapeec tiinu vecumaa jaabuut loti uzmaniigiem ar iespeejamiem seksualajiem kairinaataajiem.Shajaa situaacijaa seksuaalais kairinaataajs var buut pat ziimeejums,glezna,statuja.Nemaz nerunaajot par kailu kermeni natuuraa.
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 17:25
Nu patiic tu man mazdakteri... :)
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 17:28
Protams, tas, ka nezinam izcelsanos nav arguments ne tam, lai HS nosauktu par slimiibu, nedz arii otraadi. Tas pats attiecas uz aarsteesanas rezultaatiem - to neesamiiba/nesekmiiba aarstesanaa nenoziime ne vienu, ne otru.
Robeza starp veseliibu/slimiibu man biezi nav skaidra, bet padomaajot par sekaam:

ja HS atziist/nosauc par slimiibu, tad - atbilstosi taa buutu jaaarstee (lai mazinaatu slimo cilveeku ciesanas utml). Bet, skiet, ka ar to nodarbojas vairs tikai religiski/tikumiski (ne mediciiniski) orienteetas instituucijas/indiviidi.

HS jautaajumaa vairaak kaa citos ir savijusies dazaadi, ar veseliibu tiesi nesaistiiti jautaajumi - tikumiiba, greeciiba, utt. Iznaak, ka bazniica, balstoties uz rakstu autoritaati, noteiktu cilveeka staavokli nosauc par slimiibu...

Bet ja nu taisniiba ir tiem, kuri saka, ka HS nav slimiiba? - paskatoties tuvaak, ir redzams, ka HS orienteeetu cilveeku ciesanas rodas ne no orientaacijas 'per se', bet no cilveeku (pasu tai skaitaa) attieksmes pret so orientaaciju. Liidziigi kaa ar celuliitu, (nelielu) lieko svaru, plikgalviibu...
Un, ja taa ir attieksme, kas rada ciesanas, tad - skiet diivaini HS nosaukt par slimiibu - tad jau driizaak slimiiba ir homofobija.
Re: Homoseksuâlisms
07.08.2006 17:47
Vçl viena doma (turpinâjumâ par pasaules formu):

Interesanti ir tas, ka HS par slimîbu uzskata galvenokârt politiíi, mâcîtâji u.c., nevis ârsti, psihologi, psihiatri, kuri it kâ ðajâ lauciòâ bûtu uzskatâmi par profesionâïiem... :)))
Re: Homoseksuâlisms
14.08.2006 09:09
...ko man gribas pateikt...lai tikai neviens neaizmirst,ka katram no mums ir vai bus berni,kuri diemzel var tadi but vai klut...jo ,manuprat tas ir iedzimts,ka ari to var ietekmet apkartejie faktori(vide,audzinasana,un psihologiskas traumas:piem. izvarossana un tt.)...un galvenais par to atcereties un nenosodit.
besk
Re: Homoseksuâlisms
14.08.2006 09:39
es arî gribçtu iebilst Anða argumentâcijai, ka slimîba ir tikai tas, ko var ârstçt :) tad jau sanâk, ka, piemçram, multiplâ skeroze tagad ir slimîba, bet iepriekðçjos gadu tûkstoðus - normâls cilvçka stâvoklis utt, jo tikai pçdçjâ laikâ ir atrasti lîdzekïi tâs bremzçðanai; agrâk nekas nemainîjâs, ârstçja vai neârstçja.
kâ arî gastrîts par slimîbu bûs kïuvis tikai pçc tur tâs baktçrijas atraðanas, un padomâjiet par tikumîbas lomu ðo baktçriju dabûðanâ :)
:)
tas bija iebildums tikai pret argumentâciju. (varçtu ieblist arî pret vçl daþu punktu :)

citâdi - esmu par ðo cilvçku tiesîbâm un pret neiecietîbu.
Hmm...
Re: Homoseksuâlisms
14.08.2006 09:44
Besk, bet kuras tad tiesibas viniem ka cilvekiem ir liegtas?
besk
Re: Homoseksuâlisms
14.08.2006 09:52
uz hmm neatbildçðu, jo viòa jautâjums retorisks un kaðíîgs (mana atbilde arî)
Hmm...
Re: Homoseksuâlisms
14.08.2006 10:07
Ne, man nav kaskigs noskanojums, bet uz so jautajumu man ari neviens nav atbildejis, bet jautats ir daudziem. Nu nevienu tiesibu viniem ka cilvekiem neliedz. Vismaz nevienu realu pieraditu piemeru man neviens nav varejis dot. Man arvien vairak liekas, ka vini sev grib vairak vai kadas ipasas tiesibas.Neviens nevienam neliedz paust savu seksualitati, bet vai to vajag skali demonstret? Vismaz sabiedriba ir kaut nedaudz jasagatavo, ja loti gribas demonstret savu seksualitati.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 24?
Ziņa: