pçc antibiotikâm...

Aizsāka gugucis 

gugucis
pçc antibiotikâm...
10.08.2006 17:25
labdien!Esmu izgâjusi 10 antibiotiku kursus 10 mçneðu laikâ (streptokoki,iegûti liepâjas dzemdîbu nodoïâ,visu laiku iekaisinâja nieres).ârsti tik parakstîja ''plaða spektra antibiotikas'',nemaz nenosakot baktçrijas veidu,pçc 8.antb kursa pati uztaisîju urîna uzsçjumu un nometu slçdzienu nefrologam uz galda.tas tâ, rûgtums sakrâjies.
jautâjums ir- kâ lai savedu sevi kârtîbâ tagad???jûtu,ka spçka nav, sirds niíojas,nerunâjot par kunìi.gudrie doki saka-sakarâ ar antibiotikâm zarnu gïotâda ir sabojâjusies un uzsûkðanâs process vairs nenorit kâ nâkas,bet kaut ko ieteikt neiesaka...esmu nogurusi no mûsu medicînas ''aprûpes sistçmas''
help
Arnis
Re: pçc antibiotikâm...
10.08.2006 17:34
Nu ðaja jautajumâ varu gan palîdzet, plaðâk raksti uz arnis@coralc.lv tad izstâstîðu neesi pirmais gadîjums:)Bûsi jau divpadsmita kas cieð no antibiotiku un nemâkulîgu cilvçku rokam:)
Re: pçc antibiotikâm...
10.08.2006 17:41
"cieð no antibiotiku un nemâkulîgu cilvçku rokam:)"

vai nezinot apstaakljus nav paraak speeciigi teikts?
gugucis
Re: pçc antibiotikâm...
10.08.2006 17:44
to zb
Dod Dievs,tev nekad nesaskarties ar tâdâm problçmâm,tâpçc,lûdzu,neizaicini likteni...
Arnis
Re: pçc antibiotikâm...
10.08.2006 17:47
Atðíirîba no ZB teikta , pie manis Gugucis var griezties un es palîdzeðu tikt kârtîbâ ar veselîbu, es te nerakstîðu un nerakstu visâdas gudrîbas, es vçlos un piedavâju uzreiz palîdzçt un arî to izdarîðu, ja viòa izlems ka to vçlas , es neuzspieþu, bet zinu, ka mçs to varam.
Re: pçc antibiotikâm...
10.08.2006 17:49
gugucis: saprotu tevi un ja tu taa teiktu peec pieredzes, tad es nebuutu iebildis. uzmanies ka nenokljuusti veel sliktaakaas rokaas.
Arnis
Re: pçc antibiotikâm...
10.08.2006 18:04
Nesatraucies ZB tagad viòa ir labâs rokâs, atstaj viòai savus kontaktus lai viòa Tev var aizrakstît atsauksmes ,pçc ,nu domâju, kâdiem pâris mçneðiem trîs èetri tie noteikti bûs.
Re: pçc antibiotikâm...
10.08.2006 18:18
Arnis: koraljuudens?
Re: pçc antibiotikâm...
10.08.2006 18:23
gugucis
Tava situâcija ir ïoti nopietna un saprotu Tavu sâpi.
Pirms pieòem lçmumu, Tev ir jâzin, ka Arnis ir kârtçjais UB pârdevçjs. Ne jau par Tavu veselîbu viòð cepâs...
Pameklç te meklçtâjâ kâdas tik diskusijas par to UB tematu nav bijuðas. Faktiski lielâkais iebildums ir tas, ka tie izplatîtâji savu preci sludina kâ ekskluzîvu un ârstç visu. Tieði ârstçt viòi nedrîkst. Ieliec googlç UB un apskaties, ko cilvçki raksta.
UB pçc, manâm domâm, ir vajadzîgi, bet ar tiem ir jâbût tik pat uzmanîgam kâ ar antibiotikâm. Man vari nepiesolît veselîbas problçmas, jo apmçram to, kas ar Tevi notiek tagad jau izbaudîju uz savas âdas gadus 7 atpakaï. Gan citâ sakarâ.
Arnis
Re: pçc antibiotikâm...
10.08.2006 18:36
Plants paklusç, atkal ''gudrâs'' runas, tu vari tikai lîdzjûtîbu izteikt un apdir..t citus, neko diþi augsts Tev tas intelekta lîmenis nav,to jau esi pierâdîjis, taèu es varu palîdzçt cilvekam, kuram ar tâdu domâðanu kâ Tev citi lîdzîgi ir sagandçjusi viòai veselîbu.
Re: pçc antibiotikâm...
10.08.2006 18:45
Arni, fui, kur nesmuki.
Lîzjûtîbu arî varu izteikt, bet galvenais, es NEESMU arsts, tâpçc nevaru iedomâties, kâ cilvçku jâârstç, kas viòam ir, neesmu ekstrasens pie klavas. Man ir tikai mana pieredze, kas ðajâ gadîjumâ var arî nederçt.
Arnis
Re: pçc antibiotikâm...
10.08.2006 18:55
Labi atvainojos par to, ka ta pateicu, tacu ta pieredze nav domâta visiem, un visi tadu kritiku nav pelnîjuði.
Re: pçc antibiotikâm...
10.08.2006 19:44
principa man vienaga ko cilveki te reklame - pacientam ir tiesibas iegut informaciju un tad lemt vai pienemt piedavato vai nee - tacu man nepatik Arni tava attieksme "neesi pirmais gadîjums:)Bûsi jau divpadsmita kas cieð no antibiotiku un nemâkulîgu cilvçku rokam:)" es par tiem smaidiniek katra teikuma gala - mana izpratne tie m saja gadijma jabut otradak... tas vien jau par kaut ko liecina, ne?
Re: pçc antibiotikâm...
10.08.2006 20:46
Disbakterioze.Ieguust pie ilgstoshas antibiotiku lietoshanas.
Tiek nogalinaatas zarnu nuujinas, kas atbild par gremoshanas procesu normaalu norisi un par b gr.vitamiinu razoshanu.
Var buut Kandidomikoze /seeniite un puushanas bakteeriju savairoshanaas zarnaas.
Aarsts izraksta pret seeniishu preperaatus,polivitamiinus, kas satur B gr. vitamiinus.
Pacientam jaalieto kefiirs un citus pienskaabos produktus.
Dazreiz nepiecieshama dzilaaka izmekleeshana lai izsleegtu audzeeja iespeejamiibu.
Es neieteiktu aarsteeties pie paramedikiem. Mediciinaa shii probleema ir zinaama.
Veiksmi.
Re: pçc antibiotikâm...
10.08.2006 21:28
Arnis - starp "gribu palîdzçt" un "varu palîdzçt" tavâ gadîjumâ ir ïoti dziïa plaisa.
zachiic
Re: pçc antibiotikâm...
10.08.2006 22:20
par sliktu domaajams nenaax lietot biokefiiru, biojogurtus
gugucis
Re: pçc antibiotikâm...
11.08.2006 09:10
to mazdakteris

''Dazreiz nepiecieshama dzilaaka izmekleeshana lai izsleegtu audzeeja iespeejamiibu. ''

ko jûs ar to domâjat un vai vispâr domâjat???
Re: pçc antibiotikâm...
11.08.2006 13:22
Dazaadas paraadiibas no zarnu darbiibas puses veelaak var izraadiities zarnu audzeejs.Taapeec seit jaizsleedz vismazaakaas aizdomas un nav jaarsteejas pie kaktu speciaalistiem.
Ar cienu un sapratni...
Ir gadiijies.
plants no cita PC
Re: pçc antibiotikâm...
11.08.2006 13:30
Domâja, domâja.
Cik noprotu, tad daþâdâm slimîbâm var bût lîdzîgi simptomi, tad nu daþas slimîbas ir jâizslçdz, lai zinâtu patieso situâciju. Man, daþâdu iemeslu dçï bija problçmas ar B12 un pie hemotologa gâju, lai pârliecinâtos, ka neesmu viòu klients. Domâju, ka manâ gadîjumâ, arî antibiotiku lietoðana deva savu artavu. Neiedzilinoties sîkumos, lai tiktu ar problçmâm galâ, pârskatîju savu çdienkarti. Nopirku daþâdas diçtu un uztura mâcîbu grâmatas, izpçtîju, kâdi produkti un kâ pagatavoti çdieni man der un uz priekðu. Dzçru kefîrus, rûguðpienus, jogurtus, katru dienu spiedu svaigu augïu/dârzeòu sulas, çdu âtri pagatavotas aknas, liellopu gaïu, brokoïi, rieksti, ui kurð visu atcerçsies. Nu un plus ðpricçju savu B12. Nedaudz lietoju arî citus Bgrupas vitamînus un polivitamînus. Pçc sâkotnçja izbîïa ìimene stipri sapriecâjâs pievienojoties man virtuvç uz çðanu. Ïoti labi der austrumu virtuve. Vispâr atkopðanâs nebija âtra, bet labi sajûtama.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 10?
Ziņa: