helicobacter pylori

Aizsāka Astrîda 

Astrîda
helicobacter pylori
31.08.2006 22:26
Es gribçtu lûgt atsauksmes no cilvçkiem kuri ir veiksmîgi tikuði galâ ar ðo baktçriju,un nu var droði çst visu çdamo nebaidoties no kuòìa èûlâm un t.t.
Kâ jums veicâs ar zâïu kalniem ,kas bija jâlieto ârstçðanâs laikâ vai bija kâdas nepatîkamas blakus parâdîbas?
Liels ,paldies.
Re: helicobacter pylori
31.08.2006 22:33
Bacillas vairs nav, bet visu tâpat nevaru çst. Zâlçm nekâdas îpaðâs blakusparâdîbas nebija.
Re: helicobacter pylori
31.08.2006 22:36
Kopumaa no helikobakteerijas terapijas gana daudziem ir sliktas duushas, caurejas utt. Savas pieredzes, paldies Dievam, nav.
Klaudija
Re: helicobacter pylori
01.09.2006 16:30
man tâ baktçrija ik pa brîdim uzrodas atkal
Re: helicobacter pylori
01.09.2006 16:51
Klaudija, tas ir traki, bet es arî par to esmu dzirdçjusi. Es lasîju, ka ir arî dabas lîdzekïi pret to, bûs jâpaskatâs vçl, cik tad var antibiotikas rît.
Astrîda
Re: helicobacter pylori
01.09.2006 19:02
Liels paldies par atsauksmçm, es pirmo tûri iedzçru tos antibiotiíus, rezultâtâ visu dienu mokos ar nelabumu, galva kâ spainis, varçtu pat teikt, ka depresija un nenosakâmas, ïoti nepatîkamas sajûtas. Laikam vairâk nedzerðu, jo nespçju sevi tâ vairs mocît, îpaði, ja citiem tas tâpat neko nav devis.
Re: helicobacter pylori
01.09.2006 20:00
Nupat internetâ izlasîju, ka labâkais lîdzeklis pret kuòìa kaitçm ir íiploks, tas iznîcina arî helikobaktçriju. Citâ literatûrâ lasîju, ka viena daiviòa íiploka jâçd pirms gulçðanas, bet ne âtrâk kâ 2 stundas pçc çðanas, un labi jâsakoþïâ vai vispirms jâizspieþ caur íiploka spiedi.
bet vai jus zinat kad un kaa dabuujaat sho bakteriju?
Re: helicobacter pylori
07.09.2006 23:35
Helicobakt pylori,iegûst neievçrojot personîgo higçnu. Nemazgâjot rokas,dârzeòus,augïus.
Lîdz hbaktçrijas atklâðanai nebija iespçjas izârstçt gastrîtus,kunìa èûlas.
Kurss sastâv no trîs preperâtu kombinâcijas. Labâko variantu nosaka ârsts.
Man tas pagâja tikai ar nelielu dzelzs garðu mutç.
Toties uz visiem laikiem aizmirsu par sâpçm,dedzinâðanu,nenormâliem aizcietçjumies u.t.t.
Vasarâ ârstçju kâdu mîïu radîbu. Ârstçðana gâja smagi. Slikta dûða,vçlâk izsitumi. Bet izmocîjâm.
Stabilizçjâm zarnu darbîbu ar B grupas vitamîniem un kefîra tûrçm.
Mçlei pazuda aplikumi.Sûdzîbas pagaidâm nav.
Sliktas dûðas gadîjumâ jârunâ ar ârstu.
Ir preperâti,kas noòem slikto dûðu. Jâlieto polivitamîni,seviðíi B grupas vitamîni.Jâierobeþo çðanas daudzums. Nedrîkst lietot alkoholu.
Re: helicobacter pylori
08.09.2006 07:18
Mazdakteri, un kâ ir, kad buèojas?:)
Re: helicobacter pylori
11.09.2006 19:33
te ir viens labs links par shito lietu http://www.farmacija-mic.lv/medica/medica_w/113

tagad pasham ar uzradaas taa spurainaa bakteerija jau atkaartoti taa ka meegjinaashu atkal ciiniities.
A kur var izlasiit par tiem dabas liidzekliem ar ko izaarseet var?
Re: helicobacter pylori
11.09.2006 19:55
un kâ ir kad buèojas sarijies un sakoþïâjies íiplokus?
Re: helicobacter pylori
11.09.2006 20:03
Noela, ja abi ir sarijuðies, tad nekas:-)))
Re: helicobacter pylori
11.09.2006 20:05
brrrr.. pretîgi...
Re: helicobacter pylori
11.09.2006 20:23
Noela, nu ko tu...:)
Re: helicobacter pylori
11.09.2006 20:26
es neko, es iedomâjos..
Re: helicobacter pylori
11.09.2006 20:34
...ka tavs vîrs saçdies íiplokus un...
Re: helicobacter pylori
11.09.2006 20:35
nç, es to smaku iedomâjos. mçs abi neçdam íiplokus.
Re: helicobacter pylori
11.09.2006 20:39
Es arî kâdreiz neçdu, bet mans vîrs çda...tagad es arî çdu:-)))
Re: helicobacter pylori
12.09.2006 11:01
Varu Jums piedâvât daþâdas programmas cîòai ar Heliobaktçrijâm, izmantojot tikai dabîgus lîdzekïus, kâ arî iespçjas speciâlista vadîbâ piemeklçt tieði jums nepiecieðamos dabas produktus un atveseïoðanâs kursu.
Vçl gan gribu pateikt, ka galvenais ierocis pret ðo baktçriju un arî daudzâm citâm ir - radît tâm nelabvçlîgu dzîvoðanai un attîstîbai vidi organismâ ( sakopt savu organismu, attîrît, veselîgi pabarot, nostiprinât imunitâti; dzert daudz labu pH virs 7.0 ûdeni; piedomât nopietni pie savas çðanas utt. ) Ðâdos apstâkïos baktçrijas nespçj nekontrolçti vairoties.
Re: helicobacter pylori
12.09.2006 12:03
Man vienmeer ir intereseejis, nu taa, redzesloka paplashinaashanai, ko tad korallisti uc iisti eed ikdienaa. Sit man nost nesanaak man iedomaaties, ko un kaadaa formaataa eest buutu uuberveseliigi.

vini, ja nav gruuti, var vienas dienas eedienkarti?
Re: helicobacter pylori
12.09.2006 12:31
jâ, man arî ïoti interesçtu.
vilni - lûdzu?
vinis
Re: helicobacter pylori
12.09.2006 16:21
Jâ lûdzu, varu padalîties !
Jo dabîgâk un vienkârðâk çst, jo labâk.
Neçdu neko konservçtu, marinçtu , rafinçtu un citâdi nobeigtu pârtiku. Arî saldumi, bulkas, kûkas un vispâr konditoreja nav manâ çdienkartç.Cenðos neçst neko , kur ir jebkâdas E vielas un, kas glabâjas ilgâk par 6-7 dienâm.
Izvairos pirkt jebkâdus importa augïus un dârzeòus. Keèupus un majonçzes pie mums ledusskapî neatrast; èipsus un kartupeïus frî bçrni neçd un kolas nedzer.
Nedzeru gandrîz neko citu kâ tikai ûdeni un paðu spiestu sulu no saviem âboliem un bumbieriem ( neinteresç ne kafijas, ne tçjas, ne krâsainie burbuïûdeòi, ne paku sulas )
Lielveikalos man praktiski nav ilgo ko domât, jo tur var droði nopirkt tikai noteiktu maizi, griíus, auzu pârslas un citus graudaugu izstrâdâjumus , daþreiz vçl ðo to çdamu atrast.
Ko tad çdu - maizîti tikai rupjo un tikai ar bioloìiskâs lauksaimniecîbas zîmi; pienu, olas, biezpienu òemam no draugiem zemniekiem; kartupeïi, burkâni, kâposti - vai nu paðu vai no zinâmiem zemniekiem; gaïu tikai pa retam un tikai vistas vai medîjumu; zivis - upes un pamatâ sava kunga makðíerçtas. Gatavoju vai nu speciâlos traukos lîdz 60 grâdiem vai malkas plîtî, lai maksimâli saglabâtu vitamînus, aminoskâbes ,taukskâbes un fermentus.
Paðlaik grauþam'savus âbolus un bumbierus, çdam vçlâs jânogas un plûmes.
Un ticiet man tas patiesîbâ ir ïoti vienkârði un arîdzan lçti, jo nav jâizdod nauda organismam pilnîgi nevajadzîgâm un liekâm lietâm.
Veiksmi arî jums savas veselîgas çdienkartes veidoðanâ !
Re: helicobacter pylori
12.09.2006 16:22
Un ko darît tiem, kas dzîvo pilsçtâ un kuriem nav radu laukos?
Re: helicobacter pylori
12.09.2006 16:33
Vareni jau skan bet gana nereaali prieksh vairaakuma cilvju. Vienam gan piekriitu, izveeleeties ko pirkt veikalaa ir gruuti jo manaa uztveree tas ir kaut kas drausmiigs ko tiem cilveekiem meeghina iesmeereet.
Re: helicobacter pylori
12.09.2006 16:44
Baigi jau labi buutu, ja ar sho te pietiktu. Es zinu ljaudis, kas shitaa eed, bet veezhi vinjus netaupa. Ljaudis pashi briinaas, citi arii. Nu ko, man no malas skatoties shkjiet, ka vinji baigi streso, lai tikai ko neatljautu neapeestu. Pilniigi liidz jumta braukshanai. Ja kaads nabaga nezinaataajs iedod beernam chipsi, tad ir taac tracis, beerns bljauj vai pusdienu, vairaak ljaunuma nekaa labuma... Visa dziive tikai ap to vien. Pilniigs eeshanas kults. Pavasarii katru pirmo lapinju salaatos sagriezh, nekaadus saldumus utt. Klizmas regulaari, viena atslodzes diena nedeeljaa noteikti, a vecteevs, chaklaakais klizmotaajs, mira ar taisnaas zarnas veezi. Lauku dakteris tik noteica -- eh, nu ko var gribeet, ja visu muuzhu zarnu ar klizmas uzgali baxta un skalo aaraa to, kam tur jaabuut. Beerni, kas ir pieaugushi, ar nav nekaads veseliibas iemiesojums. Ar dazhiem ir panaakts tikai preteejs rezultaats -- aiz dusmaam par beernibaa ar varu uzspiesto baisi veseliigo paartiku, vinji pilniigi neko neshkjiro. Vispaar te der vecu vecais labais teiciens -- kas par daudz, tas par skaadi.
Re: helicobacter pylori
12.09.2006 16:48
Es teiktu, ka paaraakas mociibas ar apshaubaamu lietderiiguma koeficientu.
Lai gan, ja no tiesas taa izdodas, pie tam nemokot sevi, tad- visu cienju.
Re: helicobacter pylori
12.09.2006 16:58
Man shkjiet, ka pie mums saak attiistiities labi maskeets jauns fobijas veids, a mosh nemaz nav jauns un ir jau apraxtic. Shitaa lai eestu, vienam noteikti ir jaatup maajaas, jo ir ljaudis, kas arii maizi pashi cep. Vieniigi saali nopeerk, i to ir taadi, kas pat saali nelieto. Es kaadreiz shiis veseliigaas eeshanas lietas ljoti nopietni peetiiju un veeroju, arii pameegjinaaju jo man to ieteica depresijas deelj. Rezultaataa es tikai lielaakaa stresaa iekljuvu.
Re: helicobacter pylori
12.09.2006 17:00
Runcene

Pilniigi piekriitu tev. Pats esmu redzeejis liidziigas ghimenes un cilveekus. Un shur tur stresinieks nevaajais valda taapeec ka daudz ko eest nedriikst. Un to esmu pieredzeejis kaa siichi beidzot izraujoties no taa ghimenes iespaida vaalee iekshaa visu peec kaartas. Nu tas par taam klizmaam gan buutu taa kaa akmens manaa daarzinjaa bet es uzskatu ka meereniiba shajaa lietaa ir vajadziiga taapat kaa citaas.
Re: helicobacter pylori
12.09.2006 17:12
Es te taa peedeejaa laikaa palasos kulinaarijas lappuses, paskatos to krievu raidiijumu "Edim doma" un secinaaju, ka no taa kas tur aprakstiits/paraadiits peec shitaadas pieejas labi ja 5% atziistami par eedamiem un veseliigiem. Vai tieshaam tik traki ir?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 22?
Ziņa: