Soja+estrogçns+vîrietis

Aizsāka Ester 

Ester
Soja+estrogçns+vîrietis
05.09.2006 23:36
Sojâ, dzirdçju, esot padaudz estrogçna. Vai sojas lietoðana uzturâ var kaut kâdâ aspektâ kaitçt vîrietîbai? Ietekmç testosteronu vai ko citu?
Re: Soja+estrogçns+vîrietis
05.09.2006 23:54
Because of the phytoestrogen content, some studies suggest that there is a correlation between a soybean-rich diet and a decrease in the level of testosterone in men, although these findings are controversial. [17] [18] [19]

A study carried out at the Royal Victoria Hospital in Belfast linked soy to male infertility, including damage of reproductive capability already caused during childhood. [20] The study also points out that "soy is not just consumed by vegetarians, it is contained in a lot of everyday processed foods.

http://en.wikipedia.org/wiki/Soybean
Ester
Re: Soja+estrogçns+vîrietis
06.09.2006 06:25
Nu jâ, tâ kâ desas neçdu, man sojas tiek daudz mazâk nekâ gaïçdâjiem. Tad jau droðien man nav ko baþîties, un varbût vispâr par soju nav ko baþîties.
Re: Soja+estrogçns+vîrietis
06.09.2006 08:11
Soja ir olbaltumvielu avots.
Olbaltums kalpo jebkura organisma komponenta raþoðanai.
Neesmu dzirdçjis.
Alus satur sieviðíos hormonus un lielos daudzumos lietots var izraisît attiecîgas izmaiòas.
Re: Soja+estrogçns+vîrietis
06.09.2006 08:26
Mazdakteris1
fitoestrogçni ir ar lîdzîgu iedarbîbu kâ cilvçku un soja tos satur
Augð minçtiem visiem sava taisnîba!! Bet diemþçl lieta ir tâda ka pateicoties argroíîmijas un farmacijas intresçm ïôti lçni iet uz priekðu ðo jautâjumu noskaidroðana!!

Diemþçl ja tieðâm grib zinât kâdas ir iespçjâmâs sekas uzturâ un kosmçtikâ un pesticîdu atliekâm citâdi uzòemt daudz fitoestroìçnus (phytoestrogen) jâlasa angliski internetâ.

Labâkais kas jûs satrauks ir petîjumi sakarâ ar sojas formulu izmantoðanu mazuïiem, ir statistika kas norâda ka meitençs âtrâk atîstâs un argâk iesâk meneðu reizes, puikâm attîstîba ir aizkavçta!!

Pieaguðiem sievietçm fitoestroìçni ir uzskatâma par cçloni apaugïoðanas apgrûtinâjumiem un agrâkai un grûtâkai klîmaksu iestâðanai.

Vîrieðiem lîdzîgi, ja no bçrnîbas dozçts ar fitoestroìçniem tad iespejama fertilitâtes samazinâðana un vecumâ ari klîmaks lîdzîgi sievietçm t.sk. trausli kauli u.t.t.

Skataties internetâ!!!
ince-mince
Re: Soja+estrogçns+vîrietis
06.09.2006 16:21
To:Jânis-K
Kur Tu izrâvi, ka fitoestrogçni izraisa agrâku un smagâku klimaksu? Tos tieði iesaka klimaksa simptomu atviegloðanai.
Re: Soja+estrogçns+vîrietis
06.09.2006 22:57
Tad jau visi veìetârieði bûs sieviðíîgi. Panikoðana.
Gaïas pârdevçji nopirkuði kârtçjo pîlîti.
Ipeklofijs
Re: Soja+estrogçns+vîrietis
07.09.2006 06:45
Mhm, ja vien tie gaïas tirgoòi arî atzîtu, ka viòu paðu precç sojas ir vairâk nekâ jebkura veìetârieða diçtâ :)
Nu Jâ absurds vai ne!!!!

Jâatcerâs kad ðis ir ilgstoðs procesu jautâjums, rietumos tâs sekas tiek tikai tagad apzinâtas pçc ðo veilu 30 gadu izmantoðanas, sekas ko vidçjâ paaudze novçro savos vecâku, savu bçrnu un paðu veselîbâ un sâk ïoti nopietni prasît kâpçc tâ ir jâbût?????

Bet es atkârtoju ir konflikts ar agroíîmijas un farmacijas pelòas intresem lai ðo jautâjumu risinât, jau nepalîdz tas ka medecîniskâ zinâtni nau vel spçjîga to visu kategoriski pierâdît bet lçnâm neatkarîgie zinâtnieki nâk klajâ, un baþas un ðaubas tikai pieaug!!!!

Runâjot par parasto gaïu ko veikalos piedâvâ, nav tikai to ka lopiem do soju, bet tur klât dod hormonus "bovine growth hormone"(fitoestroìçnu tipa) lai âtrâk izaug un lai vairâk pienu dotu!!!

Un visas ðis prakses ir pieòemtas ka normas robeþâs un atbilstoði esoðâs zinâtnieku zinâðânai, bûs intresanti kâdus atklâjumus piedzîvosim ðajuos jautâjumus nâkoðos desmit gados!!

Skataties internetâ "phytoestrogens / environment / food / menopause" utt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 3?
Ziņa: