paaugstinats bilirubins. Hepatits vai hormonalas tabletes?

Aizsāka Ievastro 

Labdien!
Man analizes uzrada paaugstinatu biliribinu un mana arste teica, ka tas var but ari no hormonalajiem preperatiem, kurus lietoju (Cilest). Vai ta var but? Man ari aizsutija analizes uz hepatitu, bet ta nemaz nav iepriecinosha alternativa. Kadu iemeslu delj varetu but paaugstinats bilirubins un vai hormonalie preperati "sit pa aknaam"?

Paldies!
Help!
Nu jebkaadus komentus, man jau saakas panika :(((
Re: paaugstinats bilirubins. Hepatits vai hormonalas tabletes?
06.09.2006 22:49
Ja gribat normâlu atbildi,vajag pateikt savu dzimumu,vecumu un slimoðanas iemeslu,sâkumu,ilgumu. Ko vçl dzçrât no medikamentiem. Kâ ar gadîjuma dz.sakariem? Asins pârlieðanas,tetovçjumi,operâcijas. Mçs jau neesam dievi un kafijas biezumos no pâris vârdiem,neredzot sirdzçju zîlçt nemâkam.Hormonâlie preperâti var "sist" pa aknâm.
Ja palielinâts bilirubîns,tad noteikti vajag pârbaudîties.
Nevajag panikoties. Te nekas nemainîsies 1-5 dienu laikâ.
Bilirubîns var palielinâties no medikamnetiem,sviesta pârçðanâs, C,B,hepatîtiem .HIV vîrusiem un vçl no citâm tûkstoð lietâm.
Sieviete, 25, slimoshanas iemeslu nezinu, jo nezinu, ka un vai esmu slima. Nekadus medikamentus nelietoju, iznemot Cilest hormonalas. Izduru nesen caurumus ausi salonaa.
Vienkarshi meginu saprast no ka varetu paaugstinaties bilurubina limenis, vai vismaz kur var palasiities par to internetaa kaadas saites.:(
Sodien apmulsuma zvaniju savai ginekologei un prasiju vai ta var but, jo mana gimenes arste teica, ka vinjas prakse ir bijis, ka pec ilgstoshas hormonalo lietoshanas ( kadi 5 gadi), var buut shaadas blaknes uz aknaam.
Mana aarste atbildeje man nelapni un teica, ka taas ir totaalas mulkiibas un ta vispar nevar buut. Kaut kad tas butu daudz iepriecinoshak, nekaa gruziities par hepatiitu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 5?
Ziņa: