Sasvîduðas paduses

Aizsāka Futbolists 

Cau! Es mîlu savus treniòus - futbolâ. Gribot negribot bieþi sanâk pasvîst. Vakar un ðodien. Jau vakar pçc 4 h gara treniòa izsvîdu. Ûdens uzreiz nebiju, nâcâs tâdam iet uz mâju. Ðodien tas pats. Kaut arî abas dienas pçc tam nomazgâjos vienalga palika sekas manâs padusçs. No sviedriem tâs ir sasârtuðas un nezinu - iekaisuðas vai kas tur...! Eu, tauta - ko darît!? Esmu diezgan izmisis, traki izskatâs un sâp, ka jâstaigâ paceltâm rokâm!:(
Re: Sasvîduðas paduses
06.09.2006 22:42
Pamçgini ar furacilâna ðíiduma aplikâcijâm. Mitri -þûstoðâm.
Matus vçlam izdzît,ja tas nav izdarîts.
Laikam jâiet pie âdas ârsta un tas izrakstîs kaut ko kombinçtu ar steroîdiem. Fucikort,piemçram.Varbût pat labâk ar Travakort. Bet tâs zâles(smçres) var dabut uz receptes. Tâpçc labâk,pie âdas ârsta.
Ja nav furacilîna ûdens ðíîdums vari mçìinât ar borskâbes ðíidumu mitri -þûstoðu. Tas palîdz ja ir mitroðanâs.Parasti to dara 1-2 dienas. Tiko nemitrojas var lietot krçmus.
Veiksmi.
Futbolists
Re: Sasvîduðas paduses
06.09.2006 22:46
Bet pats no sevis nepâries!? Kâ man riebj' ârsti!!!!!! Pamazgâðu to vietu kârtîgâk un uzlikðu kâdu íermeòa balzâmu! Nu nezinu, nav cita risinâjuma!? Bet paldies par padomu!!!
Re: Sasvîduðas paduses
06.09.2006 22:51
Ârsi tev neriebsies kad tur sâksies problçmas. Tici man,ar padusçm nevajag jokoties.
Neìçrbies silti. Un jo âtrâk dabûsi slimîbas lapu jo labâk un âtrâk izârstçsies. Vai sulojas paduses?
Futbolists
Re: Sasvîduðas paduses
06.09.2006 22:55
Paduses nesulojas! Âda ir tikai viegli apsârtusi! Tâda kairinoða sajûta! Lçnâm sâk atkâpties! Îpaði tad, kad tâs ik pa laikam izmazgâju!
Re: Sasvîduðas paduses
06.09.2006 23:01
Nu tad iesmçrç ar travakort krçmu.Ja nav tad paprasi mamai Hidrokortizona ziedi un 1-2 x diena ïoti plânâ kârtiòâ viegli iemasç.Virspusçji. Un kâdu laiku neârdies.Treniòi var bût 1-2x nedçïâ. silti neìçrbies. Veiksmi Turi lietas kursâ.
Futbolists
Re: Sasvîduðas paduses
06.09.2006 23:03
Toèna centîðos ar tiem treniòiem tik ïoti nenoòemties! Bet tâ patîk to bumbu dzenât! Mazdakteri1 liels paldies tev! Mierîgâka sirds uzreiz palika! Smçri jau tûlît ieðu dabût! Eu, vçlreiz paldies!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 10?
Ziņa: