izlâdçðanâs seksa laikâ

Aizsāka Edija 

Edija
izlâdçðanâs seksa laikâ
11.09.2006 15:05
sakiet,luudzu,miiljie forumieshi, vai tas ir normaali,ka seksa laikaa man vienkaarshi saak laadeeties aaraa visi paardziivojumi?
piemeeram,peekshnji seksa laikaa kljuustu drausmiigi dusmiiga,nikna,gribas nolamaat draugu,ka vinjsh neko neprot un viss ir slikti...pashai paliek tik slikti,bet taas dusmas nevaru aptureet...ko lai tur dara?vai vispaar kautko var dariit?
to dusmu deelj man pat saak negribeeties seksu..biezhi vien peec seksa saaku raudaat.vienkaarshi liist asaras...
paliigaa!
Re: izlâdçðanâs seksa laikâ
11.09.2006 15:18
Mîïumiò,vecums,cik ilgi attiecîbas? Vai tiek sasniegts orgasms. Vai tiek rtealizçtas iecerçtâs sajûtas? Vai pçc sex kontakta tiek teikti kaut vai daþi mîïi vârdi.
Acîm redzot kaut kas no tâ nenotiek un reflektori sâkas dusmas avansâ. Jâizrunâjas.
Edija
Re: izlâdçðanâs seksa laikâ
11.09.2006 15:30
vecums 18,attieciibas vairaak kaa 2 gadus,sekss1,5 gadus. vaginaalaa seksa laikaa orgasmu nesasniedzu,tikai oraalaa!
seksa laikaaa parasti rodas arii saapes,kaut saakumaa nebija. ar miiljoto daudz striideejaamies,runaajaam par visu,teicu,kaa juutos un pats arii redzeeja,cik dusmiiga esmu seksa laikaa...miilji vaardi,miiljums kaa taads un apskaavieni ir vienmeer un arii peec seksa... vieniigi striideeties neprotam un aizejam liidz histeerijai...varbuut taadeelj..
zâlîte
Re: izlâdçðanâs seksa laikâ
11.09.2006 17:35
Izklausâs vienkârði pçc neaudzinâtas meitenes, kura neprot valdît pâr savâm emocijâm. Maz ticams, ka esi dusmîga, strîdies un krîti histçrijâ tikai seksa laikâ.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 6?
Ziņa: