Plaðs nobrâzums - kâ âtrâk uzaudzçt kreveli?

Aizsāka traumçts cilvçks 

traumçts cilvçks
Plaðs nobrâzums - kâ âtrâk uzaudzçt kreveli?
14.09.2006 10:54
Braucu ar riteni un krîtot ar kâju noðïûcu kâdu metru pa ceïu, kâ rezultâtâ - ïoti plaðs nobrâzums uz apakðstilba un ceïa. Nobrâzums nav pârâk dziïð - asinis minimâli, bet caurspîdîgs ðíidrums (limfa laikam) gan tek ïoti pamatîgi un ilgu laiku. Sportistiem ârzemçs esot kaut kâds aerosols, ko uzpûðot âtri izveidojas krevele. Vai Latvijâ arî kaut kas tâds ir pieejams? Slimnîcâ man tikai ar jodu visu nosmçrçja, bet tas jau to tecçðanu neaptur. Norâvu salîmçtos plâksterus, un sâka tecçt mazâk, bet lîdz krevelei tik un tâ vçl tâlu. Kura íîmija to kreveli varçtu tâ labi âtri uztaisît???
Re: Plaðs nobrâzums - kâ âtrâk uzaudzçt kreveli?
14.09.2006 11:05
...wobenzîma ziede
traumçts cilvçks
Re: Plaðs nobrâzums - kâ âtrâk uzaudzçt kreveli?
14.09.2006 11:11
Neesmu gan dzirdçjusi, ka Wobenzim ziede kreveli uztaisa. Man viòa mâjâs ir, bet lietoju pavisam citiem mçríiem. Nedomâju, ka bûtu prâta darbs viòu smçrçt virsû uz jçlas miesas, kas sulo.
Vai tad tieðâm Latvijâ nav kâds speciâls lîdzeklis, kas UZTAISA KREVELI?
ir bruuchu liime,bet taa aizlimee atveertas bruuces, nezinu,vai var likt uz jeela nobraazuma,bet var meegjinaat,jo tev nenodariis saapes.
vai vislabaak jau buutu neko nelikt-nodezinficeet un neaiztikt,lai limfa pati apstaajas un bruuce sazhuust.
nekaadaa gadiijumaa uz nobraaztas bruuces to bruucu liimi neliec,peec savas pieredzes zinu!nebuus patiikami!ta liime domaata uz atveertaam bruuceem!
Re: Plaðs nobrâzums - kâ âtrâk uzaudzçt kreveli?
14.09.2006 21:52
Uzliec mitri-þûstoðas aplikâcijas no furacilîna ðíîduma. Kâ izþûst marlîte,kas saslapinâta ar furacilîna-ûdens ðíîdumu,atkal uzliec,lîdz izveidosies sârta ,tîra âdiòa.
Parasti tas notiek pçc 1-2 dienâm.Ja galîgi nevari dabût furacilîna ðíîdumu ir furagîna ðíîdums vai borskâbes 1-2% ðíîdums.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 3?
Ziņa: