sârtâ çde

Aizsāka linducis 

sârtâ çde
18.09.2006 13:43
Jautâju Jums par sârto çdi jeb Þibçra vîrusu! Pagâjuðajâ nedçïâ biju pie dermataloga, konstatçja man ðo âdas slimîbu! Paòçma arî analîzes. Izrakstîja baltu ðíidru smçri, lika 2 x dienâ smçrçt. Tagad jau 4.dienu smçrçju, bet manuprât, kïûst sliktâk. ïoti niez un izsitumi rodas no jauna un esoðie arî nepâriet! Nevar bût ka neko nevar lîdzçt un jâgaida, kamçr pâries! Pa kâdai pumpai jau parâdas arî uz sejas!
Tâ pirmâ pumpa parâdîjâs aptuveni pirms mçneða. Daktera ieteica nemazgâties lieku reizi!
Vai varat man ko ieteikt!
bija ari man
Re: sârtâ çde
18.09.2006 17:15
klau tâda bija arî man. izgâjuðo ziemu. Biju medicinas centra 4. Neesot saproytama tâs izcelsme. centîgi smerejos, beigas palidzeja ari. Es pirms tam peldejju kipsalas baseina regulari. protams nevaru apgalvot, ka ar to kaads sakars ir. pacieties, buus labi.
Re: sârtâ çde
18.09.2006 23:21
Rozâ çde? Neregulâri ,sârti daþâda lieluma izsitumi?Sâkâs parasti no tâ saucamâ mâtes plankuma. Tâ jau grûti kaut ko ieteikt. Tur ir jâbût pieredzçjuðam âdas ârstam.
linducis
Re: sârtâ çde
22.09.2006 09:22
Vao veel nav kaadam kaadi ieteikumi, labaak nekljuust un niez ta, ka gribas aadu nopleest!
Re: sârtâ çde
22.09.2006 13:43
Parasti rozâ vai sârtâ çde neniez. Jâdzer antihistamîni. Bet labâk iet pie âdas ârsta lai nesajauktu ar ko citu.Kaðíi ar alerìisku komponentu,piemçram....
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 13?
Ziņa: