mûþîgâs gâzes un vçdera pûðanâs :(

Aizsāka janvâre 

Zarnu kolonskopija ar bâriju, parastâ kobra un ja var izturçt tad resnâs zarnas koloskopija. Visi tie izmeklçjumi dos atbildes dakterim un nomierinâs paðu.
Re: mûþîgâs gâzes un vçdera pûðanâs :(
10.01.2008 02:13
ziepe

Ko nu daudz tur varu paliidzeet. Varbuut labaak tev nezinaat neko par tiem izmekleejumiem. Sabaidiishu veel tevi un tu neiesi nemaz :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: mûþîgâs gâzes un vçdera pûðanâs :(
10.01.2008 11:43
ja Danilâns izraksta tikai antibiotikas, tad no tâda ârsta maz jçgas, es, liekas , biju pie Skrodera Stradiòos, viòð man nolasîja veselu lekciju par kuòìi un tâ darbîbu:), nosûtîja uz analîzi, vai nav celiakijas, tajâ laikâ ðo analîzi veica Vâcijâ (asins par.sûtîja uz Vâciju)
labuma nekâda nebija, bet vismaz ârsts centâs:), jâpiebilst gan - tâ lekcija bija laba:)
kas ir celiakijas?

vai bez kobras citadaka veida izmeklejumi nav, kaut kas rentgenam liidziigs? magneetiskaa rezonanse varetu deret?

negribu riit kobru :(
Re: mûþîgâs gâzes un vçdera pûðanâs :(
10.01.2008 11:53
man tâ likâs îsa procedûra - nekas traks nav tâ kobra.
Ziepe, aizmirsi vârdu - negribu, citâdi nenopietni kaut kâ
Uz zarnu caurskati jâiet Linezerâ, tur gan gara rinda, bet vislabâkais pakalpojums. Viòi uz pâris minûtçm iemidzina un nav jâmokâs. Izmeklçjums ir labâks par visiem rengeniem un ultrasonogrâfijâm, jo redz kas lâcîtm vçderâ.
Man tâda problçma: asinsvads nospieþ zarnu, kas iziet no kuòìa, tâpçc sakrâjas gâzes
Re: mûþîgâs gâzes un vçdera pûðanâs :(
13.01.2008 19:49
Kleita

Tad nu gan tev ir pamatiigs asinsvads... bet ja nopietni, tad shii versija ne visai ticami izklausaas...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
kuuuuuuuuuuu gan ir gudra/s !!! hehe, es palasiijos, man jau vieglaak palika...es arii mokos ar puncha puushanos... =/ paldies.
Espumisan te laikam nepaliidzees. Vajag atmest alkohola lietoshanu, peec dazhaam dienaam vai nedeeljas paaries.
Danilâns ir super. Ejiet pa taisno pie viòa un nemokiet pirms tam sevi ar daþâdâm kobru rîðanâm utt., viòð nozîmçs, ja bûs nepiecieðams. Bet ja ir nosliece uz mazohismu, tad protams varat pçc pilnas programmas . . .
Re: mûþîgâs gâzes un vçdera pûðanâs :(
24.01.2008 23:05
Striidiigs jautiens... no vienas puses varu teikt ka taa "kobru" riishana taada modes lieta vien ir un nekaadus rezultaatus negarantee... bet no otras puses paziistu meituku kas taadaa veidaa atrada helikobakteeriju, apakaroja to un atbriibojaas no punciisha puushanos...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Mana doma bija - vajag iet pie ârsta un viòð noteiks kas nepiecieðams, nevis kâ izskançja augstâk, sataisa visas iespçjamâs pârbaudes un tad iet pie profesora uz konsultâciju.
Man tâ arî profesors pateica, ja es neuzticos viòa pieredzei un ja man ïoti gribâs varot mani nosûtît rît kobru, bet viòð tam neredzot jçgu.
Re: mûþîgâs gâzes un vçdera pûðanâs :(
25.01.2008 16:21
Man arî pçc heliko baktçrijas iznîdçðanas pârgâja vçdera pûðanâs. Silti iesaku. To kobru jau arî nav nekas traks norît. Jâsaòemas.
Re: mûþîgâs gâzes un vçdera pûðanâs :(
25.01.2008 17:17
Kâ tad izpauþas tâ heliko baktçrijas izdzîðana? Antibiotiku deva un lieta darîta, jeb kâ?
Kâdas tad îsti ir bieþâkâs pazîmes ðai baktçrijai??
Re: mûþîgâs gâzes un vçdera pûðanâs :(
25.01.2008 19:07
7 dienas dzçru 3 veida zâles,no tâm 2 antibiotikas.pirms tam bija grauzoða sajûta kuòìî,slikta garða mutç,gâzes.Bet es domâju,ka izjûtas ir individuâlas.
vo tas ir stulbi
Re: mûþîgâs gâzes un vçdera pûðanâs :(
17.02.2008 19:36
Vot tas ir stulbi man tiesi tas pats gazes, skidrs veders, sapes vedera un tas pusas no jebkaa ko eedu...skolaa vienkarsi kriminali dazreiz jutos jo veders burksð un pirst vajag!!!!!. Nekas nelidz ne tabletes ne artsts nekas ...pie arsta jau eju 4 gadus neko nepalidz bija gatro centraa tur izmekleeja pateica viiss norm ....nekas neliidz...traucç dzivot ta vien liekas ka nekad tas nepaaries jo ja jau artsi ar to neteik galaa.Cik man izmeklesas jau bijus vispaar gruti saskaitiit...bet citi saka ganjau ar laiku paries nu es saku domaat kad tas tiesaam ir vieniigais veids bet ja 5 gadus jau nepariet tad nahuj, jadzivo kaa var....cerams vienu dienu sitas murgs ar vederu beigsies.
Vai katru dienu virgrojat, var guïus imitç velosipeda pedâïa grieðanu ar kajâm, kamçr vairs nav spçka. To darît katru dienu.
ak, mîïâ manam, man identiska problçma! mokos jau n-tos gadus, bet rezultâtu nekâdu. ârste man kaut kâda aita - saka, ka viss kârtîbâ, un neesot man ko sevi ar kobru mocît. tuvâkajâ laikâ ieðu pati uz to kobru - bez tur kâdiem norîkojumiem, jo esmu sapratusi, ka tâ ìiemenes ârste tikpat "gudra" cik es. mçìinâju izslçgt visâdas pârtikas grupas no uztura - nelîdzçja (laikam izslçdzu pilnîgi visu ko vien varçja un secinâju tikai to, ka ja jau tâ, tad man tik tieðâm pret VISU ir alerìija un vienîgâ izeja kâ iztikt bez pirðanas ir nosprâgt badâ). iespçjams, ka tas viss ir uz nervu pamata - nervi man kâ uzvilkti diedziòi, stipri svîstu pat tad, kad nestresoju (un tâ jau no laikam ne pârâk normâla vecuma - kâdiem gadiem deviòiem, bet ârste saka, ka viss ok). man jau likâs, ka tâda esmu vienîgâ uz pasaules... :(
Re: mûþîgâs gâzes un vçdera pûðanâs :(
19.02.2008 09:46
ja nav fizisku vainu, viss risinaas vienkaarshi - elposhanas vingrinaajumi, uz ielas, darbaa , skolaa , visur, pie mazaakaa stresa paziimeem, visa koncentraacija uz stresa nonjemshana .
taatad, kaa mees dziivojam paaris meeneshus? mees aizmirstam visas svariigaas lietas. Tagad mums ir svariigaakais , sauksim to taa - eksisteeshana bezstresaa
(eksisteeshana taapeec, ka taa jau nav iista dziive:), visu laiku piedomaat un kontroleet savu stresu, to noveerst)
kjermenim jaabuut pilniigi atslaabinaatam, nedaudz gan jaaskataas, lai kaada mashiina neuzbrauc utt, un taa lenaam atgriezhas normaalaa dziives rezhiimaa, vienmeer paturot praataa - kad buus kaads saspringums - uzreiz tas jaanonjem.

starp citu, citas izejas jums nav.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 11?
Ziņa: