Klijveida jeb daudzkrāsainā ēde

Aizsāka _Ieva 

Biju pie ādas ārsta,diagnoze-klijveida ēde! Pirmie pleķīši man parādījās uz muguras,daži apaļi,daži lielāki un robaini ar noteiktu formu. 2nedēļas bija jasmērē speciāls krēms,ķermenis jāmzagā ar speciālu šampūnu un jādzer vitamīni! Kad atklāju šos pleķīsus biju ļoti brūna(apmeklēju solariju) un tos varēja labi pamanīt,tagad jau 2 mēnešus neesmu gājusi sauļoties,āda ir gaišāka un pleķīšus redz mazāk. Gribēju jautāt,vai kadam ir līdzīgas problēmas,dzirdēt Jusu viedokli? Vai tie atkal aktivizējās? Kāda ir citu cilvēku reakcija,kad viņi pamana šos pleķīšus? Vai vasara tie piesauļojās vismaz nedzaudz pārejam ādas tonim?
Re: Klijveida jeb daudzkrāsainā ēde
08.03.2009 14:29
Gan jau aarsts pateica, ka paarsaulojoties ari ar veezi var saslimt? :)
3x meenesii solaarijs JAU ir daudz prieksh aadas veseliibas. Gan jau aadas reakcija uz to. Tagad visaadi briinumi ar aadu notiek solaariju buma laikmentaa

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Meatus-
Ārsts pateica,ka šī ādas sēnīte no solārija neuzmetas,iespējams mēs katrs savā dzīves laikā esam šo sēnīti nēsājuši uz savas ādas,tikai citiem tā aktivizējas,citiem nē. Es solāriju apmeklēju ar normu,zinu arī tā kaitīgo ietekmi!
Man pashai ir shii daudzkraasainaa eede. Tresho rezi- pirmaa bija beerniibaa otraa pirms triis gadiem un nav jau takal. Biju pie labas dermatologes un taa ljoti labi izstaastiija ,kas un kaa. Taatad taa var buut vienu rezi dziivee un atkaartoties. Ja aada ir skaaba peec dabas tad, kad taa ir saarmaina rodas daudzkraasainaa eede. To izraisa astiprinaata sviishana (sportistiem), nepareiz uzturs, svara izmainjas.un dazaadi citi faktori,katram individuaali. Tas nekaadaa gadiijumaa nav no solaarija. Solaariju nevajag apmekleet aarsteejoties,jo tad nevar saprast atskiriibu,jo tie pleki kas bijusi balti atpaliks sauljoshanaas procesaa un vienalga buus gaishaaki, kaut arii slimiiba jau buus izaarteeta. to var izaarteet 5 dienu liidz 2 nedeelju laikaa, + veel paiet meenesis kaameer aadas virseejais slaaniitis nomainaas. Arsts izrakstiija zaalju recepti ap 30Ls un lika lietot aabolu etiki (atskaidiitu ar uudeni) ar to peec mazgaashanaas katru vakaru vajadeeja noskalot aadu kur shii eede bija, un ziepes speciaalas ap 4Ls. Un paargaaja. Pats svariigaakais apkaarteejiem -TAA NAV LIPIIGA!!!
Laba informaacija http://www.emedica.lv/slimibas_8.1_ede.htm
Man arī ir daudzkrāsainā ēde un varu piekrist tiem, kas saka, ka tā nav no solārija apmeklēšanas. Biju pie ārsta un tieši viņam jautāju par šo lietu un viņš teica, ka solārijs šajā gadījumā nav pie vainas. Drīzāk pie vainas varētu būt pārāk bieža mazgāšanās ar stiprām ziepēm... tas ir veikalos nopērkamajiem masu mazgāšanās līdzekļiem, kuri plaši izreklamēti dažādos medijos. Pleķi varot rasties arī pēc kādas smaagas slimības pārslimošanas, pārsvarā gremošanas sistēmas slimības.
izārstēt to var samērā ātri, man pateica - 10 dienās, taču āda iepriekšējo izskatu atgūs pēc aptuveni mēneša vai diviem.
Citu attieksme ieraugot pleķīšus vismaz manā gadījumā nav nekāda īpašā - katrā gadījumā neviens mani ieraugot nepāriet ielas otrā pusē :)
_Var izmantot NIzoral sampunu! Tas nonem niezi un ariii aarstee... Uzkaajot uz seeniiites vietaaam (krutis - mugura) bezrepcepsu medikaments! Pievienotajaa insrukcijaa mineets ka tas ir paredzeets ari klijveida senei, ne tikai blaugznam.;)
Man arī bija tā daudzkrāsainā ēde, pirku kremus aptiekā, kas ir uz receptes, protams tie krēmi palīdzēja, bet pēc kāda laika tā ēde atgriezās, tad sāku lasīt info par to ēdi, tā ēde parādās, kad uz mūsu ādas ir skāba vide, tad sāku domāt par ko ļoti sārmainu un atcerējos, ka pārtikas soda ir ļoti sārmains līdzeklis!
Ieliku krūzē 2vas teikarotes sodas un ar vārošu udeni samaisiju, tas arī viss! Katru dienu vakarā pēc dušas smērēju sevi, (tās sēnīšu vietas) ar sodas udeni un pec nedēļas jutu rezultātus, sēnīte sāka izzust, pēc otrās nedēļas pazuda pavisam! Ceru mans stāst kādam palīdzēs
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 5?
Ziņa: