Tantinas,dziednieces!

Aizsāka interesanti 

to strawberry
Re: Tantinas,dziednieces!
02.04.2009 12:00
Rozes izārstēšana - pašsuģestija - placebo efekts. Nekas paranormāls! NĀKAMAIS!
Re: Tantinas,dziednieces!
02.04.2009 12:41
Runcene- parādi man psihoterapeitu, kurš atzīsies, ka ārstē rozi! Es gribu to psihoterapistu redzēt, kurš uzņemsies to ārstēt!



Edited 1 time(s). Last edit at 02.04.2009 12:50 by kachenite.
Re: Tantinas,dziednieces!
02.04.2009 13:09
Tāda izkārtne gan laikam nevienam nav, bet vienu es točna zinu, kura klientam roze vairs nerecidivē... Kad gribēsi apskatīt?
Re: Tantinas,dziednieces!
02.04.2009 13:31
Runcene, ne vienam vien roze nerecidivē.
Es gribētu redzēt psihoterapeitu, kurš rozi apstādina tikpat ātri kā dziednieks. Parasti pēc dziednieka iedarbības temp krītas tās pašas dienas laikā.
Esmu gatava apēst savu cepuri (kuras man nav), ja man kāds varētu parādīt tādi psihoterapeitu :D
Re: Tantinas,dziednieces!
02.04.2009 13:58
Labu apetīti :)

Kad abas dāmas gribēs šo ekskursiju?

Un kam Jums rozei tante vai dziednieks? Pašām nav zils papīrs mājās?
Re: Tantinas,dziednieces!
02.04.2009 15:26
Kur Tu mums to psihterapistu rādīsi? Laiku varēšu pateikt!
Nez vai ar zila papīra krājumiem pietiks, lai rozi ārstētu?
Reiz kādā masu pasākumā Rīgas centrā redzēju,kā veca tantiņa (ģērbusies tautiskos brunčos,bet "netautiskos", neparastos pārējos apģērba gabalos) piegāja kādai sievietei un teica: "Meitiņ, es tev iemācīšu rozes vārdus!" Stāvēju blakus un klausījos tekstu par trīs zilām un trīs melnām rozēm. Es arī to gribēju iemācīties, tik tantiņa izvēlējās kādu citu sievieti... Visiem laikam nav lemts?
Re: Tantinas,dziednieces!
02.04.2009 17:25
:D
aga.. iemaacijies vaardus un dariits :D

Zinu staastu no viena onkologa prakses. Sosārs laikam bija viņam uzvārds. Bijis pacients ar kaulu vēzi. Ieteica ņemt nost roku, lai gan arī tas diezvai būtu pilnība glābis pacientu. Pacients atteicās jo bijis no kaut kāda lauku ciema un vnk aizbraucis prom.

Pēc gada šo pašu ārstu pārsteidza fakts, ka pie viņa uz viziiti atnaaca tas pats cilveks, kuram pēc medicīnas viedokļa jau kastē bija jabūt - uz pārbaudem. Neatrada viņam NEKO. Protams jautāja ka tas iespējam utt... un tagad kronis - par to pacientu meenesi no vietas visa djerevnja dievu luugusi, lai vinjam veezi izaarstee.

Logiski ka nekāds dievs vinju neizaarsteja jo tad jau visus izaarsteetu. Un nekaadas luugshanas nebija pie vainas... bet tas paraada faktu, ka cilveeks pats savaa kjermenii shuunu liimenii daudz ko speej dariit tikai nezin liidz galam kaa.

Protams es arii negalvoju ka shis staasts nav safabriceets, lai medikju balliitee buutu jautriibai ko pastaastiit :D

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Tantinas,dziednieces!
02.04.2009 19:49
tas paraada faktu, ka cilveeks pats savaa kjermenii shuunu liimenii daudz ko speej dariit tikai nezin liidz galam kaa. (c)

Domāju, ka tā ir. Un varbūt arī zina, bet nespēj to realizēt. Un tad ir tādi, kas šīs lietas pieprot labāk. Arī ne vienmēr un ne visiem.
Re: Tantinas,dziednieces!
02.04.2009 22:34
Vēl gadās kļūdainas diagnozes, rezultātā misktiskas atlabšanas.
Re: Tantinas,dziednieces!
02.04.2009 22:40
Šamaņi?!
Austrālijas aborigēnu dziednieki? Tūkstots gadu sena pieredze, kas kaut kādā, neizprotamā veidā, bet tomēr darbojas.
Re: Tantinas,dziednieces!
02.04.2009 23:42
Šamaņi nav viegli aizairējams jautājums. Esmu runājusi ar vienu kristiešu misionāriu aber tieši no Austrālijas. Neesmu personiski sastapusi vairāk nevienu, kurš ir komunicējis ar šādiem iezemiešiem, bet ar austrāli esmu. Viņš stāstīja prātam neaptveramas lietas, viņam tik versija, ka tas no velna, ka tie cilvēki no šī lāsta jāatbrīvo un jāved pie gaismas.:)

Man gan viedoklis tāpat kā par rozi, ka tas nav nekas paranormāls.

Par tiem izārstētajiem vēžiem es piekristu plantam + cilvēki ļoti daudz fantazē. Ļaudis reizēm cenšas pierādīt sava Dieva eksistenci un sacer stāstiņus. Neviens taču viņiem neliedz ticēt, bet visu laiku jācenšas kaut ko pierādīt.

Kāda velna pēc? Reliģija vispār nav pierādāma.
Re: Tantinas,dziednieces!
03.04.2009 10:42
Te ir kaut kas no šamanisma

Effectiveness Is the Measure of Truth

you accept that electricity exists, and you use it at your advantage, even if you have no clear idea of how it works. When you turn on the lights, you use the effects of electricity even if you don’t really know what electricity really is (in fact, nobody truly knows).
Re: Tantinas,dziednieces!
03.04.2009 14:19
Par aborigēniem bibliotēkās atrodama latviski tulkota grāmata- "Esmu aborigēns".
Tas ir kāda aborigēna dzīvesstāsts, kurš apmēram 10 gadu vecumā ir piespiedu kārtā nosūtīts mācīties uz misionāru skolu bet pieaudzis kļuvis par feldšeri saviem tautas brāļiem. Grāmatā ir arī fragments, kā viņš bērnībā ir tapis nolādēts un mirst nost tuksneša vidū. Viņu izglāba brālis, kurš paspēja aizskriet 10km līdz ciemam pie burvja...
Re: Tantinas,dziednieces!
03.04.2009 14:39
Visu nekad nevarēs izskaidrot.

Vai vajag?

Ir mazliet ērmoti lasīt, ja kāds cenšas pierādīt savas reliģijas esamību un pareizumu. Tajā brīdī tā partrauc būt reliģija. Es ticu Dievam, bet viņš NEIR. Nav. Kur tad visas meditācijas un citas sakarsmes, ja viņš ir? Pareizticība un katolicisms ar savu dziļo mistiku... Ne jau baznīcas kā institūcijas. Lai tak viņi iet galīgi, bet prakses taču cilvēkiem dod pamatīgu pārdzīvojumu un atklāsmes. Traki cilvēki? Nu, iedodiet ka to vienu "normālo". Visas ziepes sākas, kad to mēģina skaidrot un strīdēties.

Indiāņi neko neskaidro tieši. Vieni vienīgi tēli un simboli. Tas nav laižams caur leksiku un prātu.

Psihoterapijā arī ir gana daudz... hmm... mistiskā... nuja. Tas, ko var sajust, bet ko nedz es, nedz terapeits nevarēs izskaidrot. Bet sajūtu līmenī tas piedzīvojums būs reibinošs un atskārsme novelsies pie kājām kā nogatavojies ābols. Jau ar garšu mutē. Murgi? Varbūt. Ja kāds grib, lai sauc to par pārdabisko, cits – par suģestiju un placebo. Vēl cits – par labu klienta un psihoterapeita sadarbību:) Neviens līdz galam nevar izskaidrot, kā psihoterapijā notikusī verbalizācija atbrīvo no psihosomatiskām kaitēm. Daļēji var, bet pilnībā ne. Mēģinājums to absolutizēt ir visa notikuma samīšana kājām.

Kā var būt, ja psihoterapijā runā par kaut ko vienu, bet mājupbraucot gandrīz ieveļos stabā, jo nobirst atskārsme par lietu, kas sen nolikta kā tāda, ar kuru būs vienkārši jāsadzīvo? Var jau mēģīnāt tīt filmu un censties saskatīt zemapziņas tīkla metus, bet tas tik un tā ir pārāk sarežģīti.

Tā kā lai tiek dziednieces, kam tās vajag, un visi citi tiem, kam savukārt vajag viņus.

Tāpēc tā baltā un melnā mālēšana ir vien liela bedre.
ABSOLŪTAIS ARGUMENTS
Re: Tantinas,dziednieces!
03.04.2009 18:32
Visi, kas apgalvo, ka cilvēki, kas netic paranormālajam ir ar šauru domāšanu, LŪDZU, noskatieties šo video: http://www.youtube.com/watch?v=T69TOuqaqXI&eurl=
Cerams, ka sapratīsiet, jo video ir angļu valodā!
Labdien,vai kads/a varetu ieteikt labu dziednieci Tukuma?
Esmu dzirdejusi par Dailu,bet isti nezinu. ir nepieciesama palidziba draugam ar alkoholismu. epasts-elina.lace3@inbox.lv
Ludzu,palidziet.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 24?
Ziņa: