cilvēkam salst

Aizsāka bambuls 

Re: cilvēkam salst
15.04.2009 11:45
bambuls

Nervozi vīrieši vienmēr bijuši sieviešu medusmaize, ja gribas mazliet izvēdināt galvu. Tev no sākuma atbildēja nopietni, bet Tu visus pasūtīji. A ko gribi pretī? Pats uzprasījies.
bambuls
Re: cilvēkam salst
15.04.2009 14:09
,,, Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> ...iedzer nervu teejinju, nebuus taa jaacepaas par
> nevainiigiem jautaajumiem...


tu gribēji teikt par stulbām atbildēm
bambuls
Re: cilvēkam salst
15.04.2009 14:11
vijolîte Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> ...a es nemaz tādu jautājumu neuzdevu...:(


a es nemaz neteicu ka tu to uzdevi, to man mājās jautā katru dienu.
bambuls
Re: cilvēkam salst
15.04.2009 14:24
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> bambuls
>
> Nervozi vīrieši vienmēr bijuši sieviešu
> medusmaize, ja gribas mazliet izvēdināt galvu.
> Tev no sākuma atbildēja nopietni, bet Tu visus
> pasūtīji. A ko gribi pretī? Pats uzprasījies.


ja gribi galvu vēdināt ej uz mežu nevis apd-s cilvēkus. ja tev katru dienu saka ka ir auksts un auksts, bet īstenībā silts ka negribās, tu nepaliktu nervozāka?

Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> bambuls
> Tev no sākuma atbildēja nopietni,

Nopietni?
Kura būtu tā nopietnā atbilde? Vilnas zeķes, termometru nopirkt un maikā staigāt? Vai tiešām domā ka es tik debīls esmu ka tas viss jau nav bijis? Ko man tā maika, varbūt ādu vēl nomaukt lai man vēsāks paliktu no sakurinātās krāsns? Varbūt vēl 10 metrus biezu akmensvates kārtu papildus aplikt, lai viņai siltāks paliek?

Es jautāju to ko cilvēks varētu lietot no medikamentiem ja jau šis ir medicīnas forums, nevis 1000 un viena sīkuma forums. Pie ārsta ar ir būts, bet pretī noplāta rokas un viss.
Re: cilvēkam salst
15.04.2009 14:32
15-18 graados maikaa karsts... nu, nu...
Re: cilvēkam salst
15.04.2009 14:43
Man tagad dzīvoklī ir patīkami silts- 24-25 grādi. Saulīte spīd, radiatori silda, logs arī biki vaļā- jauki. A vispār muļķīgi būtu taupīt uz apkuri, bet tā vietā lādēt iekšā ginko bilobas.
Re: cilvēkam salst
15.04.2009 14:55
Bambuli

:)

Ko tad Tu gribi: lai Tev apsēžas blakus un patur rociņu par situāciju, kas Tevi padara nervozu?

Dies' dod man Tavas problēmas. Sāc trenēties dzīvei: tur katru dienu katram, kuru satiksi, būs savas ego vajadzības – pavisam atšķirīgas un pretējas tam, ko gribēsi Tu.

Prasās kāds forumieša madcynixa kodolīgais komentārs, kurš sākas ar "mjā"... :)
bambuls
Re: cilvēkam salst
15.04.2009 15:16
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Bambuli
>
> :)
>
> Ko tad Tu gribi: lai Tev apsēžas blakus un patur
> rociņu par situāciju, kas Tevi padara nervozu?

runcen kas tu tiešām stulba vai tikai izlicies, vai arī kārtējo reizi vēdini savu galvu?


vai šis ko es teicu - Es jautāju to ko cilvēks varētu lietot no medikamentiem ja jau šis ir medicīnas forums

liecina ka es prasu lai kāds man roku turētu? vai mans jautājums bija kaut kas ekstraordinārs?
es uztraucos par cilvēku kas ir slims un tev nav vēl kauna runāt tādas nelietības?
bambuls
Re: cilvēkam salst
15.04.2009 15:21
,,, Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> 15-18 graados maikaa karsts... nu, nu...

vai tev vēl joprojām nepielec ka teicu ka man nav termometra uz šo brīdi un nevaru precīzi pateikt cik patlaban ir istabā. es tikai pieņēmu ka ir tie 18 grādi. es taču neesmu dzīvs termometrs.

un ņirgāties par manu situāciju ir vienkārši nepieklājīgi un nožēlojami.
Re: cilvēkam salst
15.04.2009 15:23
Ja cilvēks citādi vesels, tad salšana varētu būt organisma īpatnība. Tāpat kā blondums vai garums. Par to cilvēku vainot nedrīkst. Tad jau arī apgalvojums: kāpēc Tev silti, Tu esi savāds, ir tikpat dzīvotspējīgs. 68 gadu vecumā ir tā, ka termoregulācija mainās. Arī Tev tā būs. Es pavisam noteikti 18 grādos nosaltu. Kad bija problēmas ar veselību, zems hemoglobīns, salu arī 24 grādos.Ja Tevi tantuks kaitina pēc definīcijas, tad neko tur nevar darīt. Tiksiet galā ar šo problēmu, sāksies kāda cita. Ja tas tā nav, tad var mēģināt nedaudz uzlabot situāciju. Padzert kaut ko asinsrites uzlabošanai. To pašu jau te minēto ginku. Ja ir iespēja, tad nopirkt kādus vitamīnus senioriem.Tur būs klāt arī citas vielas, kas vajadzīgas šajā vecumā. Mēģināt iekārtoties ērti blakus šai problēmai - ņemt gultā pudeles ar siltu ūdeni, jeb sildītāju. pirms miega sasildīt gultasveļu, deķi pie krāsns vai kas nu tur Jums ir. Apskatīties, kādi viņai ir mājas apavi. Ja ar plāno, sintētisko zolīti, tad sals. Ir iespējams nopirkt sintētiskās ar labām termoīpašībām ( negribu sameloties, bet kaut kādi termo varianti ir) Paskatīties, lai zolīte ir biezāka. var būt būs ērti aitādas mājas apavos. Ja kājām silti, tad arī pārejam būs komfortāk. Naturālu materiālu drēbes. Apskaties, vaiTev mājās gar grīdu kaut kur nevelk caurvējš. Sanāk tā, ka Tev ir jānomodelē kā Tu justos piemēram 13 grādos un visu, ko varētu izmantot pats, piedāvāt viņai.
Kādreiz pazinu cilvēku, kurš virs savas gultas piestiprināja divas "saulītes", ko varēja ieslēgt-izslēgt neizkāpjot no tās. Ja nevarēja izturēt, tad uzrīkoja sev siltuma plūsmu."Saulītes' ir diezgan bīstams variants, gan jau ka tagad ir atrodamas advancētākas lietas.
Kāpēc tik gari un gudri padomi? Tāpēc ka ārsts visdrīzāk teiks, ka vecums, ka bla bla bla. Un ja vēl Tu viņam arī pateiksi, ka mājās zem 20 grādiem, tad neko arī nemeklēs.
Re: cilvēkam salst
17.04.2009 09:49
...osi, piever actiņas...JOBVAšMANTELīT, kādas kaislības!!!!...es saprotu bambulu...viņš nācis no siltas vietas, tāpēc iekšējā temperatūra itamajam izkritenim ir gana karsta...pēc zirga vēl labu laiku kūp...arī vasarā...tāpēc jau nesalst...vispār izzviedzos par šo te niku...uzreiz atmiņā nāca mana bērnība, kad vecaistēvs uzsēdināja mani uz smagā vilcēja muguras, platas kā dīvāns, ar plīša segumu, kurā vareŗja ieķerties ar saviem mazajiem bērneļa pirkstiniem...un kur nu vēl, kad uzsēdināja siena vezuma augšā, pie bomja...pakavu rimtās skaņas...biezās astes kustības...un reizumis piepaceltā aste, kad nu varēja pateikt - dirsīs gan, nu būs bambuli...:)

...bambula reakcija man patīk - mēs tie jaunie, ko mēs darām un ko mums ir iekaluši galvā, tas ir tas pareizākais...tieši tāpēc ievads bija tik garš...Latgalē vēl aizvien vecajie iekārto sev guļvietas aizkrāsnē...un tu viņiem nevari pateikt - nāc gulēt smalkā vietā...gan mazliet vēsākā, bet gaišā...vini tevi pasūtīs dirst...jo viņiem SALST...nja...ko vēl gribēju bilst...ak jā...ja jau Tevi neapmierina saltošais cilvēciņš, liec ratiņos vai ragaviņās, un uz mežu prom....

...tad, kad sapratīsi, kad salstošais arī ir cilvēks, nevis savu laiku nodzīvojis gaļas gabals ar Tavām smadzenēm neizprotamām vai vienkārši nevēlamām domām ( iedomājos, zvirbuļi un citi putniņi fiksi likvidē zirgābula derīgās substances, tāmdēļ grūti Tev būs vismaz mēgināt izprast vai ieklausīties) tad arī kādreiz, pēc gadiem, neviens nemēginās Tevi kraut uz ragaviņām un vest uz mežu...
...iemācies dzirdēt, nevis tikai klausīties, zirgābol...

...un nobeigumā plantam...ak ta advancētākas lietas gan, ja???...kā man patīk Pietuka Krustriņi...



Edited 1 time(s). Last edit at 17.04.2009 09:56 by madcynics.
Re: cilvēkam salst
17.04.2009 09:52
...ak jā...bambal, vismaz latvju pasakas lasījis esi???...tad būs saprotamāks, ko gibēju paust...:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 20?
Ziņa: