hirsutisms

Aizsāka janaa 

janaa
hirsutisms
10.05.2009 01:31
esmu pilnīgi pārliecināta,ka man ir hirsutisms, jo ir pārlieku liels apmatojums (un vienkārši jau vairs nevaru izturēt!)...vēlējos zināt vai tā ir ginokoloģijas vai kādas citas sfēras problēma (it kā endokrinokoloģija)..vai kāds ir saskāries ar šādu problēmu...forumos palasīju,ka sievietes ir ļoti neapmierinātas ar hormonālām tabletēm ,tāpēc pat bail mēģināt..vai kāds zin kādu labu ārstu kurš būtu labs šādā gadījumā...!!
Re: hirsutisms
10.05.2009 12:52
Hirsutisms pats par sevi vispār nav nekāda slimība un ir diezgan nosacīta lieta. Izvērtēt labāk ļaut speciālistam vai vismaz zinošam un saprotošam cilvēkam. Vispār šajā laikā kad modē ir noskūti un vaksēti ķermeņi, ļoti daudzas kurām ir kaut cik vairāk to matiņu, ir pārliecinātas par hirsutismu (ja vien ir uzzinājušas kas tas tāds ir). Tā kā ja to apmatojumu nepavada citas veselības problēmas tad nevajag veikt kaut kādus apšaubāmus eksperimentus ar hormonālajiem līdzekļiem bet uztvert apmatojumu kā labas veselības un kaislīguma simbolu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv



Edited 1 time(s). Last edit at 10.05.2009 13:39 by ku!.
Airita
Re: hirsutisms
10.05.2009 13:36
Par hirsutismu runa tad ja apmatojums ir tajas vietas kur parasti nemedz but (virslupa, krutis, no nabas uz leju utt). Hormoni butu japarbauda.labs ginekologs vai endokrinologs, principa vairak jau endokrinologs.(mans ieteikums dr.Kuplā MFD Veselibas centrā)
Re: hirsutisms
08.05.2010 17:58
Es eju pie endokrinologa un pie ginekologa. Ja tu satraucies tad palasi ko es tev uzrakstīšu. Esmu 30. gadus jauna visu savu apzinīgo mūžu apmatojumu esmu raustjusi ar pinceti.Gāju uz fotoepilāciju, lieka naudas izmešana.Turklāt apmatojums ir uz sejas, tās nav vienkārsi nevainīgas ūsiņas, tā ir riktīga bārda un ūsas.Es nestrādāju jo man ir nenormāli kompleksi.Paldies manam vīram viņš mani atbalsta, cenšos būt laba mājsaimniece, ir savs hobijs, ir bērns.Ilgstoši gāju pie psihologa un nu esmu sapratusi ka vēlos vēl vienu bērniņu. Mana ikdiena ir vienkārša, no rīta 2 līdz3 stundas es pavadu pie spoguļa, piespiežu sevi vingrot,tad padomāju cik ļoti ienīstu savu audžu māti un ar smaidu dodos dienas gaitā pildīt mājas darbus.
Re: hirsutisms
26.02.2015 08:56
Man ir 16 gadi, eju 10 klasē.. es par šo lietu runāju ar mammu, mana mamma saka, ka nav nekas traks, bet man ļoti nepatīk mani tumšie matiņi un nabas, muguras, rokām, un nedaudz uz vaigiem.. es vairs nevaru izturēt šo visu, viņa nesaprot kā man sāp, un kāds man kauns.. nevaru uzvilkt nevirnu rokassprādzi, vai arī kādu blūzīti ar atgriestu muguru..Vien reiz vasarā,kad gāju peldēt ar savu draugu es nezināju ko iesākt, un tad viņš mani izğerba, es mēğināju atrunāt. Tad viņš redzēdams mani pameta.. es pat nezinu savu nākotni, vai kāds mani šādu gribēs,pēc sejas man nevar neko pateikt, bet ķermenis kā 30 gadus vecam vecim! ;( ;(
Re: hirsutisms
26.02.2015 09:24
Nu skaidrs, ka tā ir problēma, un jāska, ne tev vienīgajai! Vajadzētu pakonsultēties pie ginekologa – endokrinologa, uztaisīs dažās analīzes, un ja tās būs normā, tad pie kosmetologa, ir kosmetologiem kaut kādas lāzer epilācijas uzpariktes.
Re: hirsutisms
26.02.2015 09:26
Es tomēr ieteiktu sākt ar psihoterapeitu. Tas beigās var iznākt lētāk un efektīvāk.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: hirsutisms
26.02.2015 09:31
Pēc personiskiem novērojumiem, 16 gadīgam skuķim psihoterapeits, kā pīlei ūdens, kādu brīdi palīdz jā, bet uz īsu brīdi.
Re: hirsutisms
26.02.2015 11:40
Hmm? Piekrītu. Bet ilgtermiņa tomēr var iznākt lētāk un nekaitīgāk kā bezgalīgā cīņa ar matiņiem.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 6?
Ziņa: