zvīņēde

Posted by jnx 

jnx
zvīņēde
May 29, 2009 11:08AM
kā izārstēt zvīņēdi??? :(
smērēju dārgās smēres,bet liekas,ka īpaši nepalīdz..varbūt varat ieteikt kko no dabas produktiem???
trr
Re: zvīņēde
May 29, 2009 11:37AM
man pusaudža gados bija visi elkoņi, ceļgali beigti no iedzimtās psoriāzes. neticami, bet notika brīnums, un psoriāze radikāli samazinājās un nu jau kādus 3 gadus nav nekādas izpausmes. pat nezinu - kāpēc. man šķiet, ka liela nozīme ir nervu stāvoklim. kopš sāku meditēt, uzlabojums ir super pozitīvs!!
June 20, 2009 03:22AM
Principa vinja nav izarstejama, dakteris ieteica 2 x gada iet slimnica aparstet.. nevar est asus un treknus edienus ka ari stresot..
trr
June 25, 2009 01:43PM
psoriāzes remisija :)
June 30, 2009 12:48AM
bet vai esat mēģinājuši kko ar dabīgiem līdzekļiem???
elīna638
August 08, 2010 03:21PM
man pirms 5 gadiem parādijās psoriāze uz vēdera tadi punktveida izsitumi,no kriem lobijās āda nost,ka arī uz elkoņiem.vina ātri nogāja un es tam nepievērsu lielu uzmanību.palika balti plankumi vēlāk tajās vietās.tad atkal pēc 3 gadiem uzgāja,bet diezgan daudz un pa visu ķermeni,ārsti un tās ziedes nepalīdzēja.ārstējos pie dziednieces,kura psoriāzes plankumus ar kaut kādu šķidrumu sākumā apdedzināja.kad nogaja kreveles viņa man iedeva kaut kādu mūku taisītu ziedi un jau pēc apm 2 nedēļām āda vairs nezvīnojās un viss nogāja atstājot baltos pleķus,pirms dziednieces ar slimības uzliesmojumu mocījos apm 5 mēnešus.tā, ka varbūt iesaku izmēģināt arī netradicionālas metodes,man palīdzēja.vēlu veiksmi!
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.